Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Bērziņam ir savs premjera kandidāts; no Vienotības favorīts Reirs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lūk,
L
ko U.Pīlēns :...jāraugās,lai personām,kuras virzās augstos amatos,personīgais narcisms nesāktu traucēt konservatīvās politikas īstenošanai.Diemžēl redzam,ka narcisms un egoisms kopā ar meliem ir politiķu "virzošais spēks ".
ko jājies?
k
liec šleseru, cieti.
M
Mans favorīts-bomzis Vasja no Mazākalna ielas.
ej
e
Ejiet rata,nekas jau labaks lv.nebus.
cereetaajs
c
pie mums uz laukiem par tādiem saka, nu riktīgs teļš.
būvinženieris
b
Vispirms vajadzēja noskaidrot: 1.vai projektētāju aprēķini atbilst slodzēm un būvnoteikumiem, 2.vai būvfirma sekoja plāniem, 3.vai bija architektu/inženieru uzraudzība būvēšanas laikā,4.vai materiālu stiprība betonam un dzelzij atbilst plānā noteiktajam, (darbs laboratorijai!) 5. Kā tika izraudzīti architekti/inženieri, būvfirma, vai tie bija licenzēti?Ko tad nu dod premjera atkāpšanās vai atlaišana un pēkšņ valdības maiņa ? Kaut kādas atgāržnības Latvijā notiek. Ja nopietni, tad jau Maximas dēļ vispirms bija prezidentam jāatkāpjas, jo tas taču pats galvenais vainīgas,pieļaujot tik daudz kļūdu savā valstī ! Tagad tā ālēšanās ar cita premjera lūkošanu.
Nekas nav skaidrs un droši.
N
Lv valdībā iestājās juceklis tādēļ, ka Maxima sagruva , vai Maximas jumts iebruka tādēļ, ka valdībā juceklis? Projektētāju vai būvnieku vainas dēl nekur pasulē vēl nav notikusi polītiķu atteikšanās vai atlaišana, ne arī valdības maiņa. Piemēram, pēc bask. spēles Hartfordā (ASV) arēnā iekrita jumts, Bridžportā, lietojot techniku"lift slab" sabruka 2-st. ēka, nositot >nekā 20 strādnieku.Nenotika nekāda valdības atkāpšanās. Tad nu jāsaka Dievam paldies, ka bodei iegāzās jumts un nu Latvija tiks pie jaunas valdības Tā?!
ivars graudums
i
Man nav iisti skaidrs, kad tad juusu "prezidents" riikojaas logjiski un objektiivi.
īlens (no maisa)
ī
Vajadzīga marionete. Izsludina konkursu uz vakanto lielākās marionetes vietu. Pieredze padomju nomenklatūras amatos (Komunistiskā partija vai komjaunatne) tiks uzskatīta par priekšrocību.
Adatiņa
A
Ļoti laba kandidatūra Reirs,jā, bet kāpēc atkal no Vienotības? Tauta vairs netic Vienotībai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vajadzēja bezpartejisko, Mārtiņu Bondaru!
hi
h
Bērziņš: "Turklāt - tas būs kandidāts no jau minēto vidus." NEDOD DIEVS!!!
Skaidrite
S
es milu tavu foto
Sīmanis
S
Tas, ka mums, visai sabiedrībai, ir uzspiests šis politiskais tirgus, liek riebumā sarauties. Par ko mums tas uzkrauts - netīrs politbizness (es tev, tu - man), intelektuāli vāji, bet varas kāri t.s. politiķīši, kas nejēdz, kas valstij nepieciešams. Aiz šī tirgus ir paslēpta neprasme vadīt valsti, redzēt tās izaugsmes iespējas, sabiedrības labklājības nodrošināšanu. Mums nav neviena valstsvīra (valstssievas). Ir tikai intriganti, spekulanti, varas un naudas kāri apstulbuši un apstulbināti ļautiņi.
Ome
O
Pietiks diriģēt nosauc kandidātu.......
to >Omei
t
Un kas tev darāms valsts lietās? Ja tev nav mazbērnu, ko ucināt, tad tu vispār valstij neesi nekas!
  • 8
  • 0
>Omei
&
ucini mazbērniņus (mazbērziņus)! kas tev darāms valsts lietās?
  • 2
  • 5
borcinsh
b
kapec man ir jazin kads "favorits" ir cilvekam kursh 100% nelikumigi aiznem LV prezidenta amatu !? berzinam jaiet projam ! ja atrak - bus labak vinam pasham un vina brivibai ! reiz ar to puspadomju bande ir japabeigt !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas