Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Bērziņš cer, ka Latvijas politika ir izslimojusi visas "bērnu slimības"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krabis
k
Nu, Bērziņš runā kā no Ļeņina grāmatas. :-) Laikam jau nevar prasīt no partijas sekretāra, lai runātu no citas...
alberts
a
Tā "pirmā" bilde Diena - vien KO nozīmē!
alberts
a
Interesanti - KO tad tas Berziņš darīs - no "valdošās partijas" ir jāvirza premjers - un tas ir kolaboracionists - Urbanovičs.!Un tad sāksies - JAUTRĪBA.Vienigais,ka nevedis vairs uz Sibiriju bet noliks uz ceļiem TEPAT!
alberts
a
Nu,Bērzin - gribu redzet ka TU tiksi gala ar šo "slimību"? Protams TEV maza bēda - miljonars esi - pensiju 4500 Ls no nodokļu maksātajiem esi sakrajis - var dzīvot ka gribi - kautvai ja nomet no prezidenta - BET- gan jau kādi Kremļa "draugi' tev palīdzes "sakabinat " viniem vajadzīgo valdību - ,ka Pelses,Vosa un pārējo kplaboracionistu ieskaitot Urbanoviču laikos..
jūras mandarīns, ķīniešu jūrnieks
j
e1, finansēs Andris Vilks gan ir jāmaina, ja tiek apvienotas finanses ar ekonomiku vienā ministrijā. Vilks ir izaudzis zviedru bankā un viņš labi naudu atņemt, bet saprašanas par ražošanu un pelnīšanu viņam nekādas, viņš labi piestāv Swedbankai, kas ar prieku cenšas iznīcināt ražotnes.
urbis
u
Grāmatvedis.
konstantīns
k
ar "bērnu" slimībām ir cauri, SĀKSIES PIEAUGUŠO KAITES...
nja
n
tā vietā slimo ar vecuma marasmu, jo aizmiršuši PSRS un rusifikāciju
@
@
Latvija nav izslimojusi šīs slimības, jo SC un LPP šeit ir ievazājusi Bizantijas biznesa subkultūru. Tas nozīmē aizklātu lēmumu pirkšanu. Un, lai to panāktu Saeimā, šleserēni vērsīsies pie SC. Tātad nav tik vienkārši.
Valdis
V
Kāds nu tur Bērziņs valsts "prezidents"? Oligarhu ieliktenis, kuram nedaudz paveicās sakarā ar bardaku šajā pērkamu politiķu apsēstā valstiņā un nekas vairak.
dgn. lues nav morbilli vai parotiti
d
Iedzimta ir tā slimība - to nevar pārslimot, un saucas tā kaite POLITISKĀ ATBILDĪBA - kā piemēram par tām 5 000 latu pensijām savā laikā .
lux- izskatās
l
Plusiņš no manis. Es varbūt izteiktos maigāk, bet lietas būtību tas nemaina. Pirms ši perioda dažu slavinātā persona pamanījusies savām vajadzībām izkārtot ES fondu naudu. Daudziem tas ir nieks. Bet tas skaidri norāda, kuras grupas viedokļa līderis ir šis cilvēks. VIņam ir tikai viena iespēja savā pusē dabūt arī domājošo ļaužu atbalstu - neuzdot valdības veidošanu Maskavas pakalpiņu un lumpenu balsu zvejotāju brigādei SC. Tā kā varbūtība, ka tā nenotiks ir maza vai pat tuvu nullei, tad nu Bērziņa slavinātāju grupai nāksies turpināt šī cilvēka slavināšanu diezgan šaurā lokā. Nav arī cerību, ka viņš iemācīsies nesvepstot un bez mūžigā ē'-ē daudz maz loģiski izteikt savas doomas (gadījumā, ja pēkšņi viņam tādas ir). Cienījamā Līga Krapāne, lūdzu parūpējieties par Bērziņa apmācībām latviešu valodā un runas mākslā. Svešvalodas sākt mācīties laikam jau ir par vēlu.
Izskatās...
I
... ka Latvijas poltika no bērnu slimībām pa taisno ierullējusi vecuma marasmā.
cits.
c
Latvijas prezidents ir atteicies no valsts piešķirta dzīvokļa,atmaksas un citām ekstrām ,kuras viņam ,kā valsts Prezidentam pienākas pēc mūsu likumdošanas. Nav neviena cilvēka uz zemes,kurš neizdarītu kādas nepareizas lietas,bet mums ir dota iespēja mainīties,un rīkoties godīgi .
K-K
K
kl. lab. ...'cilat' ...' ' ...svesu ideologiju vertibam ...'

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jūrmalā sieviete sadur garāmgājēju

Pagājušajā nedēļā Jūrmalā uz ielas sieviete bez acīmredzama iemesla uzbruka kādai kaugurniecei, vairākas reizes viņai iedurot ar nazi un nodarot smagus miesas bojājumus, aģentūru LETA informēja Valst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas