Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Bezdarbnieka pabalstam nākamgad būs «griesti»

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
konstantins
k
Ļoti interesanti kāds būs nakmaijs gaijens no valdības! Var būt vispār nevienam nemaksāt pabalstus un tikai vākt nodokļus?! Bezdarbnieki! Tikai mēs paši varam aizstāvēt sevi! Video blogs Youtube TelsuKomuna ir jaunas ziņas
Nikolajs
N
vēl arvien desmitiem tūkstošu darbinieku ir algas, kas lielākas par 600 Ls ? _______________ Man nemaz neliekas jocīgi, ka kārtīgs profesionālis, ar pieklājīgu 7-10 gadu pieredzi sava amata pratējs ar atbilstošu izglītību saņem 600-1000 Ls mēnesī, uz rokas. Kā citādi var savilkt galus?
ta luk!
t
Tie kas sanema milzigos atlaisanas zelta izpletnus, tagad sanem bezdarbnieku pabalstu, kas ir no 5000 - 10 000 ls menesi! Jo tapec, ka nav griestu!
Topošā bezdarbniece
T
Nešūmējies tik dikti, slinkiem lumpeņiem diez vai sanāks 350 LS bezdarbnieka pabalsts- diez vai kādam lumpenim tagad alga ir apmēram 600 Ls. Un ir tak vēl tie 50% "virs griestiem". Man, protams, arī nepatīk, ka kaut ko "nogriezīs", es pat sarēķināju, cik visā bezdarbnieka periodā zaudēšu, bet labāk lai ir tā, nekā tiešām visiem kaut kādi 45 Ls mēnesī. Domā, ka vēl arvien desmitiem tūkstošu darbinieku ir algas, kas lielākas par 600 Ls ? Tad jau nav nemaz tik traka tā krīze.
Konverts
K
SVĒTA PATIESĪBA: "neuzticies tai valsts sociālās apdrošināšanas sistēmai. Valsts tevi vienalga apčakarēs!" no šī brīža cilvēki ienīdīs šo valsti. Izglītoti, labi speciālisti, eksperti, nozares profesionāļi - visi tie, kas milzīgas summas ik mēnesi samaksā nodokļos, ir smagi piečakarēti. Lūdzu iesniegt 10 000 parasību atcelt šo nelikumību - Satversmes Tiesai!!!!!!
Liene
L
CŪCĪBA!!!!!!!!!!!!!!! Ja mana izglītība un pieredze ir pietiekama, lai es nopelnītu Ls 1000 uz rokas, un gadiem ilgi esmu maksājusi no šīs summas korektus nodokļus, man pabalsts neveiksmes gadījumā (piemēram, firmas bankrots) būs tāds pats kā kādiem slinkiem lumpeņiem ???!?!?!?!?!??!?!?!? Ar šito valsts sevi norok. Pazūd JEBKĀDA jēga maksāt sociālo nodokli. Ar 2010.gada 1.janvāri desmitiem un desmitiem tūkstoši darbinieku vienosies ar darba devēju par lielāku summu neto, nodoklus nemeksājot. ESMU PILNĪGĀ ŠOKĀ.
George
G
limiti te, limiti tur, viss saistīts un aiziet rekursijā.
Vairāk maksā
V
Kādreiz labklājības ministrija teica: jo vairāk jūs maksāsiet nodokļos, jo lielāki jums būs pabalsti un pensijas. Tagad viņi dzied citu dziesmu: lai cik jūs arīnemaksātu, visvairāk no iemaksātā atpakaļ dabūs tie, kuri ir vismazāk maksājuši.
Aploksne
A
Es taču vienmēr esmu teicis: neuzticies tai valsts sociālās apdrošināšanas sistēmai. Valsts ttevi vienalga apčakarēs!
Es esmu muļķis
E
Ja es godīgi esmu maksājis sociālo nodokli, es kārtējo reizi palieku muļķos.
Vecpuisis
V
Jā, vecpuišiem dzīve neko daudz nemainīsies. Bet ko darīs tie, kuriem jāapgādā trīs, četri vai vairāk bērnu?
Temīda
T
Tad arī sociālajām iemaksām ir jābūt grestiem.
Pelēkais Vilks
P
I think - you have a point. May be even a case. .. Respect!
Pelēkais Vilks
P
Nebūs nekāda sūdzēšana. Ir precedents, kā jau minēju.. Viss toreiz bija likumīgi.
Pelēkais Vilks
P
griestu nebūšot, lai varētu realizēt gaišo komunisma principu (no katra pēc spējām un katram pēc vajadzībām). Tev spējas un kompetences gana - tāpēc no tevis prasam kārtīgu darbu. A maksāt tev nevajag daudz, jo kur tad notērēsi, ja laiks aiziet strādājot. Savukārt 100 dumjajiem spēju nau daudz tāpēc daudz neprasīsi. Bet laika daudz - ziemsvētku brīvdienas, vasaras brīvdienas komandējumi visādi - tur daudz laika lai lielāku naudiņu notērētu - tāpēc vajadzības objektīvi ir lielākas. Nu apmēram tā...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas