Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Bičevskis: TP bija daudz gudru cilvēku ar labiem nodomiem un mērķiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jumors
j
Ja tiešām tā ir bijis, kā te runā Bičevskis, tad jau viņu partijai vajadzēja būt ļoti iecietīgai pret citiem politiķiem, kuriem arī nodomi ir bet īstenot nekādi neizdodas.
Hm
H
Mazais Napoleone. Prieks, ka tevi patrieca no FM! :)
Ieva
I
Sens, tik sens bij tas laiks.....
Tautas Posts
T
Ko vinsh lieto?
Jūlis
J
Jā gan, tā gudrība spiedās ārā, kā sviedri no porām. Tikai tā gudrība neizskatījās īsti ētiska un pievilcīga.
XTC
X
Nu tad saksim uzskaitit tos gudros cilvekus ar labajiem nodomiem.Andris Skele,Karlis Leiskalns,Janis Lagzdins,Aigars Kalvitis,Atis Slakteris?!Vai Bicevskis ir pie pilna prata?
aktīvs iznirelis
a
Toties pats Bičevskis ir aktīvs iznirelis un pārgudrelis ar stipri aprobežotu redzējumu.
F...
F
pat likvidējot partiju oranžā mafija un katrs partijas biedrs vēl cenšas valstīj nozagt vairāk par Ls 1000,nesamaksājot tiesas piespriesto miljonu.....katra tp biedra moto ir bijis zagt, zagt ,zagt....
zex
z
M.M. kļūda.kļūda,....tiešām kretīnu TP,.bija daudz,gugru, pārgudru,ar mākoņpapu priekšgalā,cilvēku,kuri labi mācēja muldēt vienu,...apzagt,shēmot tautu
tm
t
Vispār jau vecais labais Als Kapone arī bija cilvēks ar labiem nodomiem: rūpējās par ģimeni un domubiedriem, sakārtoja biznesa vidi, etc. :)
Bibi
B
Bicevskim laikam ta ari nav pielecis, ka TP nogremdeja nevis dazas kludas, bet gan Skeles zagsanas un shemosanas manija un vina kabatas kretinu totala nekompetence visas jomas.
TP
T
labie nodomi visi tika realizēti - nozagta valsts, aplaupīta tauta un parādi daudzām paaudzēm uz priekšu! JUMS VISS IZDEVĀS! Jūs esat miljonāri vienā no nabagākajām valstīm pasaulē, jo PAŠI VISU ESAT IZLAUPĪJUŠI !
a
a
Vispār jau - daži gudri, daži ar labiem nodomiem. Bet vairums - kombainieru, mehanizatoru līmenis, ar ļoti savtīgiem nolūkiem.
a
a
Kāpēc tu domā, ka es apvainoju ? Normāls darbs. Cita lieta, ka, ja cilvēks ir spējīgs kombainieris, tas vēl nenozīmē, ka no viņa sanāk kaut cik ciešams ministrs. Tā arī bija ar TP - daudzus šīs partijas politiķus varēja labi iedomāties kā sava lauksaimniecības agregāta vadītājus, taču politikā bija absolūtie nespējnieki. Atcerēsimies, kaut vai kā TP visdziļākajā krīzē aizlaidās no valdības. Var jau lamāt Dombrovski un atrast viņā dažādus trūkumus, bet šleseristi un šķēlisti uzskatāmi pierādīja, ka viņi nespēj pavilkt tik smagu vezumu kā Dombrovskis.
  • 1
  • 0
reptilis
r
Kāpēc apvainojat kombainierus? Daudz pazīstat?!
  • 1
  • 0
zebra
z
Kam šovs, kam saķēzīti 20 dzīves gadi. Es raudāju aiz sajūsmas, kad Šķēle lasīja savu pirmo runu kā viņš strādās valsts un tautas labā. Demagogs un krāpnieks. Kāda tur tautas partija? Tā bija Šķēles biznesa partija, kura viņam vairs nav vajadzīga.
aha
a
Bičevskis viens no tiem ? un kur tad bez Pietkevica - cilveka ar labiem nodomiem. Pietiks jau ar vienu dveseles caureju no Straumes puses

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas