Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Bičkovičs neuzskata, ka Saeima, noraidot Maizīti, izteikusi neuzticību arī viņam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ysk
Y
Saeima, kā jau tas kļūst ierasti, ir izteikusi neuzticību tikai sev.
izbijis valsts patriots
i
zini es mēģinu rakstīt ar tādu apre''kinu ka to lasīs arī kāds no tp atbalstītājiem ---pēc tamvarbūt ne novērsīsies bet vismaz sāks domāt par to vai vissko dara TP --LPP|LC-SC ir pieņemami.arī viņiem ir labas idejas vienīgi tiešām kaitina tie bezsmadzeņu FĀNI. PIRMKĀRT CILVĒKI NEDRĪKST AKLI PIEĶERTIES KĀDAI PARTIJAI,BET PĒC TAM TIKAI TAURĒT J.ĒLIE TĀ UN TĀ Mēs vienmēr esma grāvī vai nu vienā vai otrā pussē. Tāpēc no sirds ieteiktu uz vissu raudzīties rezervēti. VIENOTĪBA ir liels teorētiķu kopums ,tas der ārpolitikā ,bet ekonomika nevar būt bez praktiķiem.Nēmsim to pašu B.Geitsu --prasts radioinženieris kurš no prakses izgāja tālāk.Mums lielākoties ekonomiku vada cilvēki kuri reāli nezin kā āmurs jātur rokā.Ne vienmēr der izglītība pat visaugstākā.Pasaulē daudzi miljardieri uzņēmumus neatstāj saviem bērniem ja tie neprot paši strādāt ,ja neprot pasveicināt teiksim apkopēju --jo viņa taču arī ir cilvēks.Latvijai vēl tālu līdz tam. Bezizeja nav ---vienkārši valstu attīstībā cilvēkiem pienāk pacietības trūkums ,Cilvēki vienkārši nevis iziet ,bet tiek izdzīti ielās.Ja pāgājušā gada grieziens budžetā neizdzina tad šīgada ,ja nepiemēros progresīvo ,lukssus vai pat 0 deklar;āciju cvar arī izdzīt ,bet tad dabūt atpakaļ būs grūti.
Ance
A
Zinu jau zinu to visu! Totāla bezizeja:( Starp citu, es arī neesmu vienotības atbalstītāja, viņi mani ir pamatīgi nokaitinājuši...
izbijis valsts patriots
i
es īpaši neesmu par to vienotību kaut gan viens no viņas līderiem ir pazīstams gandrīz visos sīkumos. Politikā gan man nav ne draugu ne radinieku. tāpat partiju vērtējumā .Ar diviem sociķiem biežisatiekos ,drīzāk gan izsmejamies --jo tiklīdz šie parādās mans pirmais teikums ir---drīz lakam vēlēšanas tuvojas ja sociķi parādās. Tas ka Latvija ir nopirkta ,ka tiek taisītas rebas mabn skaidri un gaiši acīs V-pils Jūras vārtos pateica Meirovics un viens no tagadējiem vienotības līderiem .Bija tāda saruna ļoti sen trijatā. Tagad nekas nav mainījies jo Latvija faktiski ir ļoti pat ļoti liela mafijas ietekme. Te vairs nav runas par kādu sīku nozari bet gan par ekonomikas pārvaldīšanu.Mums cilvēki tomēr ir pārāk naivi lai to saprastu. Protams mūsu mafijai ir jārīkojas ļoti uzmanīgi ,bez ieročiem.,jo pretējā gadijumā kartis būtu atklātas uzreiz.Tāpēc jau cilvēki tikai brīnās --kas ko jus tur muldat.Te tiešām nav kā filmā --aizsietas sejas un kalašņikovs rokās.Ja essi iekļuvis valdībā saeimā ja tavi cilvēki ir visur tad arī ieroči ir citi. Vislielākais apliecinājums tam ir lielā visatļautība un nesodamība. ar ko tas beigsies---AR lōti lielu tautas nabadzību un kārtīgu brāzienu no ES ,jo latvija draud kļūt par ekonomikas akmeni kurš var bremzēt baltijas reģionu.Viss taču ir saistīts. labi neprognozēšu.--laiks rādīs.
no Jelgavas
n
Visa šī jezga parāda vēl labāk, kas ir kas! TP taisa bardaku, lai ieriebtu JL , Vienotībai! Tas ir pretīgi un nožēlojami laikā, kad vajadzētu domāt un darīt visu, lai Latvijā dzīvot kļūtu labāk. Interesanti ir tas, ka tie, kuri izsaimniekoja valsti, tagad turpina stāvokli vēl vairāk destabilizēt.Domāju, ka kretīni darīs visu, lai bardaks turpinātos, tā kā ne to vien sagaidīsim.
Normālais
N
Esmu vienmēr bijis Jaunā laika piekritējs un esmu joprojām. Bet noskatoties KNL no viesiem viedokļiem par to kas ir melojis balsojumā. Manī radās pārliecība ka tomēr pats Jaunais Laiks šo politisko spēlīti ir sācis. Daži Vienotības frakcijas dalībnieki ir vienojušies par to ka jānobalso PRET Maizīti, jo tad varēs uztaisīt šādu scenāriju kad visi šķībis skatīsies uz OLIGARHU partijām, jo viņi ir sasmērējušies ar likumu. Protams ka kāds no TP frakcijas arī nobalsoja PRET sakot ka balsos PAR, bet to jau vajadzēja paredzēt. Un redzēsiet Bičkovič virzīs Maizīti vēlreiz un atkārtotā balsojumā nobalsos PAR vairākums. P.S Gan jau viss
Ducal
D
Vai tiesham tam "nabaga deputatam" butu jabalso AIZKLATA balsojumaa tieshi taa - ka vinsh kadam "citas Dienas" zurnalistam teicies balsoshot? Vai Elertes biedriba ir radijusi citu definiciju vardam "aizklats"? Man gan bazjas ka Sorosa k-gs ir tieshi nepatikami parsteigts - jo virkne valstis vinsh jau kluvis "non grata" delj savam finansu mahinacijam un ietekmes testiem. :/
Ance
A
Soross, man liekas, būtu patīkami pārsteigts, redzot, cik lielu popularitāti guvis Latvijā:) Dažiem viņš rādās gan rītā, gan vakarā:) Bet, nav dūmu bez uguns, protams, daudzi tiek baroti no sorosa katla, bet pārspīlēt gan nevajag! Lielākoties mūsu bāleliņi/deputāti melo vietējo blēžu raustīti:) Politkorupcija ir tik cieša, ka nekāds soross tās saites nespēs saraut!
He he...
H
Pēdējos desmit gados MILDA apzagta pilnībā un palikusi basa un bez trusikiem, bet galvenais uzraugs tāds malacis, ka vēl uz 100 gadiem jāievēl... interesanti , ko vēl varēs nospert, ka neviens neredz kam jāredz....? Ar to Jūs tautieši arī apsveicu... he he....
!
!
Jaunākajā IR numurā lasāms, ka "uzmetēji" un meļi visticamāk ir SC deputāti. Uzskatāmi parādīts. Bičkovičam neuzticība būtu vai būs izteikta, ja viņš desmitgadīgo Maizīti centīsies otrreiz iedabūt pa sētas durvīm.
Ducal
D
Nez kapec man skiet tieshi otradak, ka tieshi Soross (citos avotos - Vienotiba, Elertes domubiedri u.tml.) velas notestet savu ietekmi un "cilvek-resursus" jeb stipendiatus? Gruuti macibas - viegli kaujaa (veleshanaas).
Ance
A
Piekrītu! Redzu, ka bičkevičs un turpmākais balsojums ir vienas ķēdītes posmi-parādīt vienotībai tās vietu un likt saprast, ka viss, kas nepatiks ''ārprāta šausmām 2", netiks akceptēts:)
Bikšovics
B
A? Sarmīte teica ka viss kārtībā, lai nebaidos, ka teiks ko darīt. Un pase mana gluži kā īstā! Papīrs pat labāks!
Redz kā demokrātiņi
R
Žulis, 22.04.2010 15:29 KOLOSĀLI! Atliek tikai viens, vienīgs jautājums: Vai tiešām vēl ir kāds naivais, kas tic, ka Latvija ir parlamentāra valsts, kur valda demokrātija? Līdz šim es vairākās diskusijās esmu centies pierādīt atsevišķiem cilvēkiem, kuri to nesaprot, ka Latvijā demokrātijas nav. Mūsu Saeimas deputāti ir tikai marionetes, kas pilda svešu gribu, kas viņiem tiek diktēta. Visi balsojumi notiek saskaņā ar īkšķi un deputātiem nav tiesību balsot citādāk. Man neticēja. Tagad nu tas ir skaidri redzams. Un ne jau pēc tā, ka deputāti, kā te to cenšas pasniegt, esot melojuši. ( Vai mums ir arī tādi deputāti, kuri nekad nav melojuši?!) Nē! Tas ir redzams pēc tā, kādu histēriju sacēlusi valdošā kliķe pēc šī balsojuma, kur atsevišķi deputāti atļāvušies nobalsot pretēji viņu saimnieku rīkojumam. Lembergs esot nopircis deputātus? Man tas Lembergs ir pilnīgi vienaldzīgs, bet, ja jau reiz mums skaitās demokrātiska valsts, ar kādām tiesībām kāds kaut ko tādu drīkst apgalvot? Ar kādām tiesībām deputāti tiek izsaukti uz publisku televīzijas pārraidi, kur viņiem kā tādiem palaidnīgiem skolas bērniem jātaisnojas, jāsolās laboties un jācenšas izskaitļot vainīgos? Ar kādām tiesībām pēkšņi uzrodas „sabiedrībā ietekmīgu personu” grupa, kas pavēles formā demokrātiski ievēlētam parlamentam pieprasa atkārtoti balsot par vienreiz jau noraidītu kandidatūru? Ja jau pie mums ir demokrātija, tad deputātu balsojums ir jārespektē! Vai tad Latvijā nav vairāk juristu, kas spēj ieņemt ģenerālprokurora amatu? Ja nav, tad jāalgo kāds ārzemnieks ( kā tas tiek darīts sportā). VISS NOTIKUŠAIS SPILGTI UN UZSKATĀMI PARĀDA TO, KA LATVIJĀ DEMOKRĀTIJA NEPASTĀV. Tādēļ pilnīgi nevajadzīgi ir algot veselus simts cilvēkus, kas paši neko nav spējīgi izlemt. Tas , savukārt, nozīmē, ka arī pašām Saeimas vēlēšanām nav nekādas jēgas. Un tas ir vēl viens arguments, lai šajās vēlēšanās nepiedalītos. Lai tad lien laukā no aizkulisēm tie „pelēkie kardināli”, tie aukliņu raustītāji un atklāti sēžas tajā varas tronī. Tad vismaz tauta pazīs vaigā savus postā dzinējus. Zinās ko nolādēt.
razene
r
Piekrītu Bičkovičam un atbalstu viņa viedokli!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas