Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Bijušie Augstākās Padomes deputāti gandarīti par 20 gadu laikā paveikto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
njā
n
njā, nav ko teikt.. kauns .. un tikai .. nožēlojami .... var jau atkal sanākt - krastmalā, tautas namos padziedāt..- bet jēga no tā kāda? .. Piegriezusies noriebusies šī sadziedāšanās dejošanās.. nožēlojami
Lelle
L
"Bijušie Augstākās Padomes (AP) deputāti, kuri pirms 20 gadiem balsoja par Latvijas Neatkarības deklarācijas pieņemšanu ir gandarīti par paveikto 20 gadu laikā. Vai viņi ņirgājas par tautu?!
Smieklīgi
S
smieklīga ir jūsu brīvības cīnītāju intervētā kompānija.
Šampēteris
Š
laboju: Dibeni sašutumā par galvām...
Šampēteris
Š
Dibeni sašutumā par balvām...
iz "O.M.© arChīva"
i
Mediju ziņa: "Demokrātiju un brīvību mums neviens uz paplātes neatnesa - mēs to izcīnījām. Izcīnījām tāpēc, ka mums bija drosme un bija mērķis, mums bija līderi, kuriem ticējām. Ja mēs paskatāmies uz šodienas Latviju, jāsecina - arī šodien mums ir vajadzīgi lieli mērķi un to sasniegšanai jālieto tie paši mehānismi kā toreiz", Latvijas Tautas Frontes (LTF) atceres pasākumā esot paudis šīs valsts pašreizējais prezidents V. Zatlers... ------------------- O.M.© “Hroniskais pjedestāls” - 11.10.2008., Nr.5. "Mēs "izcīnījām" to, kas esam: Vairs rindās nestāvam pēc desām, Bet gan - pie "vēlēšanu" urnām ~ Lai mandāts tiktu *treknam* purnam. To sasniedzām, jo - "mērķis" bija: Priekš *dažiem* - 'siles' "Leiputrija" (Par to, ka "valsti" 'dzen' uz postu), Priekš *pārējiem* - 'vilkt ciešāk jostu'. Man, *personīgi*, 'nospīdēja': Uz Pili 'šlangot nfraktēja'!!! (To *kretīni* iekš ZOO lēma, Bet - tā jau, 'biedri', cita tēma...)" ================ oriģinālversija = "O.M.© blogā".. u.c.
optimists
o
Savu mazumiņu jau nu katrs sarausis! Kā lai nepriecājas, redzot lielo bedri, kurā esam līdz ausīm. Nekas, izķepurosimies un noliksim mūsu valsts izzadzējus pie vietas!
valdis
v
KĀ VIŅIEM NEBŪT GANDARĪTIEM ,GANDRĪZ KĀ LOTAREJĀ VINNET MŪŽA PENSIJU 80% APMERĀ NO 100 SEIMAS SLAISTU ALGAS -SĒD MIERĪGI MĀJĀS UN TURI MUTI CIET ,NEVIENS TEV NEPĀRMET KA TU DAD BIJI KOMUNISTS VAI ČEKAS AGENTS JO TAD TO NEPRASIJA ,TIKKAI LAIKUS VAJADZĒJA PASKATĪTIES UZ TAUTAS PŪLI PIE SEIMAS NU TIESA TAGAD JAU AR NEDRĪKST PĀRĀK KĀ TOREIZ PALAIST MUTI KĀ NEKĀ JĀIZLIEKAS NEREDZ KAM ATVERA SLŪZAS ,VAI TIEŠAM PAR TO BALSOJA?
K
K
O.já! Deputātiem gandarījums par valsts miljardu parādu, par afērām , pēc kurām neviens no valdības un Saeimas netiek sodīts,par to ,ka slimnīcās uzstāda diagnozes ,,miris bada nāvē'', par to, ka tūkstoši spiesti emigrēt, par to,ka lielākais bezdarba līmenis Eiropā, ka bērniem skolās jāiztiek bez pusdienām un uz skolu kilometriem jāiet kājām.....tā var turpināt....O, jā ! Gandarījums kolosāls!
kaka
k
:D tas humors taads vai kā?
morgenstern
m
Jā. Kas gan ir 4. maija simbols? Jūs domājat Īvāns, bet Grūtups domā - es :(
Ainārs
A
Gandarīti par to, ka atdeva krieviem Abreni,gandarīti par to, ka galvaspilsētā visur skan krievu valoda.
hmm
h
smieklīgi dramatiska ziņa .. izskatās, ka AP deputāti nedomā ar galvu, neredz ar acīm, bet gan domā un redz ar Dibeniem
????????????????????
?
GANDARITI PAR TO, KA VALSTI NOVEDA LIDZ BANKROTAM??????????
Горемaмыкин
Г
kas tas ir - melnais humors vai vērtēta darbība tikai katra paša privātajā lauciņā ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas