Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Brands-Kehre: tiesībsargam ir jābūt ar ļoti lielu autoritāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VSV
V
Atis Lejiņš varētu būt gluži neslikts Tiesībsargs. Īpaši jau - uz postkomunistiskā "apsīšmena" fona, kurš šajā amatā bija nekas vairāk, kā "caurums no barankas".
Dens Brauns
D
Labs joks! :)
Janka
J
Ilze Brands-Kehre butu loti laba kandidate.
Igors
I
Baidos , ka nekāda autoritāte nelīdzēs , tiklīdz runa būs par latviešu pašu kritiku - neviens latvietis necietīs cilvēkus , kas iedrošināsies apšaubīt latviešu nemaldīgumu , lai tie darītu ko darīdami. Uz latviešiem neattiecas teiciens par baļķi paša acī , toties tie ir varen čakli uz skabargu meklēšanu citu acīs.
who cares
w
Latviešiem nepagtīk cilvēktiesības, tik latvieštiesības.
kobra
k
No ona voobšče ņe sposobna k mišļeņiju !
Vienotības klibā zosse
V
zvirbulēns 09:35 Tiesībsargs kā institūts vispār ir lieks, tas likvidējams. _______________________ Tu traks vai esi? Tas taču mūs Vienotības atpūtas nams ar lielām algām un iespējām neko nedarīt priekš tautas, bet galvenais sargāt Vienotības sili!!!!! Un tur tagad vieta tiek gatavota Vienotības klibās zosses- riženes farītei un Vienotības apteksnei no AT briezītei. Tad būs vesels tampēms - ko Vienotības labā nespēs izvilkt AT krumīte, to palīdzēs caur tisībsargu briezīte. Vai nebūs jauki?
kobra
k
Brands-Kehre vēl ir ļoti,ļoti jāmācās tā cilvēkmīlestība un cilvēktiesības ! Un ko viņa ir iedomājusies aizstāvot staļinistus un citus bandītus ?
WWW
W
Ļori loģiski. Pagaidīsim, kamēr latviešu atmiņa paplēn. Tikmēr audzināsim mankurtus. tad jau gaiss būs tīrs un uz priekšu kosmopolīti. "skats uz lietu kopumu ilga laika periodā" nav pamatnācijas valodas izzušanas veicināšana. Jūs domājat, ka pēc dažiem gadiem Vācijā būs divvalodība (otra turku valoda)? NESMĪDINIET globālisti!
replika
r
Bez daudz cietušajiem krieviem Latvijā dzīvo daudz citu tautību cilvēki... Kaut kā Kehre nemaz nerūpējas par poļu un igauņu tiesībām
Jā,
J
Jā, tāpēc tā nevar būt Brands-Kehre.
fricis
f
vis vairāk sliktuma latviešiem nodara tadi pamatvrtības nesaprotoši muļķi kā tu
vaks
v
Patiesiba, Ilze ir loti izglitota, gudra un talredziga eksperte, un nekadu naidu pret latviesiem vina netur. Problema ir ta, ka vina redz strategiski, kas jadara, bet diemzel, Latvija ir maz cilveku, kas skatas lietu kopainu ilgaka laika perioda. Vinai vienigi var parmest to ,ka vina nav dzivojusi Latvija, lidz ar to vinai ir svesa ta videja latviesa liela saaape par krieviem, jo vina pati nav pieredzejusi sos pazemojumus no krievu puses. Padomju laikos, kad krieviem deva dzivoklus, kad partiku dabuja tikai izredzetie un tt. Un vel represijas. Ilzei jasaprot, kamer sis paaudzes ir dzivas , tas rugtums ir milzigs, un sabiedriba vienkarsi nav gatava piedavat lidztiesibas modeli krieviem.
Tikai
T
šī dāma un viņai līdzīgie nederēs, jo autoritāte ir stipri negatīva. Neatceros NEVIENU, kas būtu viņu apsveicis ar idejām, kuras smēlusies teorētiski, nesaprotot reālo dzīvi Latvijā. Nost ar tādām!
WWW
W
TV5 raidījumā viņa klāstīja, ka šajā divkopienu vakstī krievu valoda ir nepelnīti noniecināta un jāierāda tai pienācīga vieta. Lūk, tādi ir pasules latvieši. Kas mūs spieda padomju laikos pie zemes, viņi lidinājās pasaules vējos. Tagad uzkundzē savas kosmopolītu pelavas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas