Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Brigmanis: Labāk nedarīt neko, nekā sastrādāt muļķības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vīrs un vārds
V
Tad ko vārsti savu muti,nevis klusē. Neesi taču lupata,bet esi vīrs ar vārdu un turi ciet muti katā tupēdams.Tā visu savu atlikušo komuņagas dzīvi un tad jau nāks cieņa pret tevi kā pret goda vīru.
Vienkārši pretīgi,
V
Latvijas ekonomikas un sabiedrības morāles grāvēji atkal raujas pie varas, lai turpināju iesākto valsti postīt.
umka
u
Nu gan filozofija Brigmanim un laikam visai ZZS! Maz skolā gājuši, ja neko nav dzirdējuši par attīstības būtību!
alberts
a
Galīgs "duraks" - muļķību VAR izlabot - NEKO nedarīdams - NEKAS arī NEBŪS!
nunu
n
Tāpēc mēs esam kur esam, jo 30% deputātu piekopj šādu politiku. Ščerbatihs, citas radošās personības I.Kalniņš, R.Pauls, 90% SC deputāti arī pie šitā principa cieši turējās.
!!!!!!
!
"Mīļo" Augustiņ, sēdi mājās,nedari muļķības,nelien Saeimā.
zemais līmenis
z
Strauji jāceļ ekonomikas līmenis, lai ZZS Aivariem un citiem A būtu no kā pastrēbt stāvus pozīcijā, citādi nabadziņi noslāps. Šie tak nepielieksies līdz zemajam līmenim.
muļķu zemes pavalstnieks
m
Pareizi,nav jāveic stulbas reformas reformu dēļ,kas pasliktina iedzīvotāju dzīves līmeni. Te mēs redzam,ka bijušais komunists ir galvas tiesu pārāks par jaunizceptajiem neoliberāļiem. Kāpēc jāsagrauj sistēma,kas labi darbojas? Vai tikai tāpēc,ka tā neatbilst pie varas esošo partiju ideoloģiskām dogmām?
lauķis
l
Kas tā ir par sistēmu, kas Tavuprāt tik labi darbojās? Laikam domāji, ka tajā labajā sistēmā droši varēja zagt, bet tagad tā vairs nevar.
  • 0
  • 0
borcinsh
b
zzs tachu iznaca jau - "nedarit neko" un leni izzagt un iznicinat Latviju ! ( laikam tapec, ka tja nav iIT neviena komunista !?)
edisons
e
Bija tāds PSKP vadītājs, kas vienmēr lietoja vārdu "odnako", proti, viņš izklāstīja savu redzējumu un tad teica "odnako"un visu apgrieza otrādi. To labi iemācijies viņa partijas biedrs Brigmanis un tieši tā turpina. Ābols no ābeles tāku nekrīt (tautā pieņemts teiciens) , bet vēl ir cits teiciens - zirgābols no zirga tālu nekrīt!
eseses
e
es arī labprāt kā pauls, kalniņš, ščerbatihs, šļupstētājs sēdētu zaimā un saņemtu naudiņu par neko. par pautu sutināšanu un neko nedarīšanu.
qwerty
q
Nepiekrītu brigmanim - vienmēr labāk ir darīt
nazis
n
Beidzot Brigmanis atzinaas! Labaak peldeet pa straumi, nekaa kautko risinaat. Vinjsh taa izdziivoja komunjagu laikos, neatkariibaa un arii tagad, ZZS pirms veeleeshanaam ir klusi kaa peliites, lai tikai veeleetaaji neko par vinjiem neuzzina un balso peec inerces. Taapeec aicinu zhurnaalistus un visus, kam ir info, gaazt par ZZS visu info, kas vien ir. Pimeeram, kaads varbuut nav dzirdeejis, ka Brigmanis kaa Saldus kompartijas pirmais sekretaars paveeleeja nogaazt un iemest purvaa Kalpaka pieminekli. Tamliidziigas zinjas par ZZS vajag coy/paste pa visiem iespeejamiem informaacijas kanaaliem. ZZS ir jaanogremdee shajaas veeleeshanaas, ja gribam pieredzeet jelkaadu Latvijas izaugsmi.
ierindnieks
i
visa 20 gadu ilgā Latvijas politiķu darbība ir aprobežojusies ar īslaicīgām kampaņām, dažādiem eksperimentiem, kurus gan bīdījuši ieinteresētie finansu - ekonomiskie grupējumi, gan ārvalstu ieinteresētie piesaistītie konsultanti un eksperti. nevajag, brigmani, atsaukties uz Flāviju elementārnorādījumiem Romas impērijas pārvalcniekiem austrumu provincēs, tie bija izdoti, lai nestimulētu etnisko konfliktu pāraugšanu karos ar Partas valsti.
blembis
b
Nepiekritu Brigmanim. Ko nozime mulkibas? Populistiskiem veletajiem katrs ilgtermina nepopularais lemums liksies mulkiba. Labak ir darit, jo ja neko nedari, kada jega tev but politikim? Ja cilveki neko nedaritu, mes vel butu viduslaikos, Brigmani. Ja cilveki nebutu neko darijusi, mes aizvien butu PSRS sastava. Ja cilveki neko nedaritu, mes aizvien domatu, ka saule rinko ap zemi. Taja laika tas likas mulkibas... Brigmani, tu esi konformists un atgadini tadu aizkrasnes runci pec Lembja stabules. Tev jau ar ertak neko nedarit, vai ne. Komunists biji, un komunists paliki. Ja nebutu Atmodas, vel tagad Leninu pielugtu un Latviju noliegtu. Tu esi vispretigakais cilveka tips.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas