Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Brigmanis nedomā, ka koalīcija šodien vienosies par konsolidācijas pasākumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VIENTULAIS VILKS
V
JUSU BAROTAVAS PILNAS AR MILJONIEM,NEKRAUJIET TAUTAI VIRSU,UN VIENREIZI BEIDZ UZDOTIES PAR TAUTAS AIZSTAVI.
Uzpirkts
U
Sajā portāla sadaļā notiek nelikumības,jo pieskaitītie punkti ,kuri tiek pieskaitīti Brigmaņa aizstāvībai un atbalstam,tiek izdzēsti.
Brigmaņa kungs
B
Laikam jūs šeit visi esat vai nu uzpirktie,vai galīgi jefiņi,ka nesaprotat ko runājat .Ja griezīs sociālā budžeta naudu,tad jūsu vecāki,vecvecāki,tad arī jūsu vecāki ,kas audzina jūsu mazos brāļus ,māsas,un jaunās ģimenes ar maziem bērniņiem,kā arī tie kas tagad nevar dabūt darbu ,un saņem pabalstus u.c., tad šie cilvēki nesaņems nekādu finansiālu atbalstu.Vai jūs maz sajēdzat un zināt cik daudziem cilvēkiem ir grūti apstākļi ?.Es atbalstu Brigmaņa nostāju,jo tā ir pareiza un godīga attieksmē pret šiem cilvēkiem. Vai tad jūs esat kaut kādi ienaidnieki pret šiem cilvēkiem?.Paldies Brigmaņa kungam par stingro nostāju,un tautas atbalstu. Lai veicas!
KLM
K
Brigmanis nedomā.... ................................................ ................ Pilnīgi skaidrs, ka nedomā, jo savulaik ar sirdi un dvēseli domāja, ka dižā Ļeņina idejas ir mūžam dzīvas - komunisma uzvara visā pasaulē - būdams Saldus rajona kompartijas 1 sekretārs - bet laiki mainās - tagad partorgs Saeimā - un vairs vispār nedomā, grimdams saldās atmiņās par laikiem bijušajiem....Gluži tāpat, ka šodienas maizes tēvs Lembergs - otrs bijušais okupantu roklaiža...
BRIGMANIM MANIFESTĒJAS
B
DEMECE
Brigmani ievēlēja lai domāt
B
nevis nedomātu. Aicinājums ZZS domāt kā konsolidēt valsts budžetu ar vismazākām sāpēm! Ar šādu pesismistisku, un nevis reālu, noskaņojumu nekas netiks panākts. Pesimisti valsts aparātā ir par daudz un tādi tautai nav vajadzīgi pie stūres.
basta
b
Kādi bija pirms vēlēšanām solījumi,ko? Aizmirsāt?Kādu lapiņu parakstījaTVpriekšā deputāte?Es gan atceros!
XXXX
X
Protams,ka nevienosies.ZZS -lielie tautas aizstavji liks galda neapgazamus argumentus,kas spodrimas vinu spalvinas un Vienotibu kartejo reizi iedzis sturi.Sitie liekuli vienkarsi nelauj stradat ar savu demagogiju.Enu ekanomika.Nu atgadajat sava saimnjeka sazagtos milijonus no öfsoriem un bus naudina Ar sadu speku sadalijumu sai Saeimai nav jegas,nav nekadu izredzu izkarpities no purva Atrisinajums bija Vienotiba + VL,bet Kurzemes aizvesturiskas Zilas govis uzlika cupu savai valstij
KLM
K
ZZS malači, neļauj Vienotībai izvarot Latviju..... ............................................... ..................................... Pareizi, zvirbulān ! Latvija vēl nav atguvusies no 50 gadu varošanas, kurā aktīvi piedalījās ari Lembergs - kā LKP CK sekretārs...Slava kompartijas sekretāriem, sarkanbaltsarkaniem patriotiem - Latvijas izvarošanas pretiniekiem ! Ku kū, biedri Brigmani, ka ar Kalpaka pieminekļa izvarošanu?
@@@@@
@
2010. gada augustā Dombrovska VIENOTĪBAS valdības programmas galvenie virzieni: (...) * Taisnīga sabiedrība. Nodokļu sistēmas progresīva reforma, lai nodokļus maksātu visi, lai par darbu, bērniem, izglītību, veselību un videi draudzīgu dzīvesveidu būtu mazāki nodokļi (...) Samazināt ienākumu nevienlīdzības indeksu līdz vidējam Eiropā. Samazināt priekšlaicīgu mirstību par 20%. Panākt dzimstības pieauguma atjaunošanos. ------ Kā tas ir iespējams, ja cilvēkiem vēl vairāk saruks jau tā nelielie ieņēmumi? Palaiž tādas PS programmas kā Viņķeli, lai paskalo muļķīšiem smadzenes, šie notic, ka viņu upuris kaut ko dos valstij, un ka viņi ar to sīknaudu iztiks. Vai iztiek, bezkaislīgi parāda 1) apmaksāto un neapmaksāto rēķinu attiecība, 2) tukšs vai pilns vēders, 3) sociāli aktīva dzīve vai mājās tupēšana utt.
Nelda
N
ZZS nostāja pensiju un bērnu pabalstu jautājumos ir pareiza. Jāpilda pirmsvēlēšanu solījumi.
J
Paldies Brigmaņa kungs par sapratni, ka nevar apzagt bērnus un pensionārus. Latvijas bankā stāv miljards latu. Lai laiž naudu apgrozībā tautsaimniecībā, lai neplēš santīmus bērniem un pensionāriem. Rimševics maksā procentes ārzemju bankām par ieguldīto naudu. Ārzemju bankas gūst peļņu, bet Latvijas tauta lād valdību.
pamela
p
Gustiņ,nu nevajag fleitēt,jūs taču vispār nedomājat,bet retranslējat Pundura gvelzto.
basta
b
LEMBERGS ir visgudrākais cilvēks Latvijā!
memels.
m
MAn ir tāda sajūta, ka Lembergs , ka ZZS naudas maiss, apzināti , patreizējo politisko situāciju virza uz šīs valdības demisiju, lai varētu turpmāk iekļaut saskaņas centra partiju un izjukušo LPP, bez Vienotības un VL/LNNK. Turpinājumā politekonimiskais pavērsiens būtu virzīts austrumu virzienā. Tiktu pārskatīts Latvijas valsts valodas status un pilsonības jautājumi. Visam pāri nauda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas