Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Brigmanis: Nekas neliecina, ka valdošā koalīcija varētu izjukt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vārds
V
Cūkām sile neizjūk, iekams viss nesāk tecēt garām.
Juhans
J
Septembrī Augustiņš pārspēja sevi Oktobrī Augustiņš pārspēja Visus. Tikai Novembrī Augustiņš kluss bij' & mierīx Jo jāiet pie Brīvības pieminekļa patriotiksā sejā
Vārds
V
Ak, tu mīļais Augustiņ... ir pat tāda dziesma.
  • 4
  • 0
Nu jau shodka nolēma
N
Vēl piešaut putru silē. Ko ta nu jauks? Lopsī tikai un taisās uz Spāniju. I silti,i musļiku nebūs.
Eriks Kaire
E
Piekrītu Lagzdiņam,ka tās ir ZZS politiskas spēlītes,jo antieiropeiskai Brigmaņa,Sudrabas,Dzintara koalīcijai nav vairākuma,bet ar tikpat antieiropeisko Saskaņu "nacionāļi" atklāti sadarboties neuzdrošinās.
Valstiskais
V
Var izjukt skolas, slimnīcas, laulība, ģimenes, draudzība, SIA, bankas, plāni, konstrukcijas.
cinisms
c
Latvjas valdiba iestajas PAR 'savas zemes religisku atskiribu del karojossajiem musulmanjiem ' tiesi ka musu passu Sarkanie strelnieki Lenina idejas varda...
sarkanais strelnieks
s
Jus tur ka Sarkanie Strelnieki iestajieties par tiem musulmanjiem... Tagad tik jaiet kara ar ierociem pret nepaklausigajiem, ka 17 gada.... Tadi pat bija Lacis , Vacietis, velak izcelas Pelsse, Puga, --- tagad Laimdota Liela &CO!
Viedoklis
V
Tas ir labi , ka Latvijas valdībā ir nosvērta situācija , bet drošības dienesti esot izplatījuši informāciju medijiem , ka starp bēgļiem var būt radikālu uzskatu cilvēki un ja begļi neiekļaušoties sabiedriskā dzīvē , tie varot radikalizēties . Ja šo informāciju mums sagatavojuši Drošības policijas speciālisti , tad kā Latvijas sabiedrībai uzņemt šo bēgļu kontingentu ar šādu Pavadījuma rakstu , it īpaši , ja ņemam vērā to apstākli , ka Valdība Autoratīvi bez sabiedrības atbalsta pieņēmusi lēmumu par bēgļu izmitināšanu Latvijā !!! Mēs visi esam diletanti un arī drošības policijai nav tādas pieredzes radikālo ekstrēmistu noteikšanā , bet ir viena vismaz profilaktiska iespēja mazināt šo drosības policijas Brīdinājuma bažījumu . Sagaidot bēgļu kontingentu šos cilvēkus vismaz pirmos divus mēnešus vajadzētu ievietot Pārbaudes teritorijā , ka to dara Austrālijas robežsardzes un migrācijas dienesti atsevisķos gadījumos , bet Latvijai šie bēgļi ir Ārkārtas Situācija , it īpaši pie šādiem Drošības policijas paziņojumiem ! Tā , kā bēgļi ierodas Latvijā no regiona , kurā ir iespējas eksotiskām medicīnas problēmām un visticamāk , ka kara apstākļos neviens šiem cilvēkiem nav sniedzis medicīnisko palīdzību , kā potes , tuberkulozes un citu slimību profikse , tad filtrācijas nometnē būtu iespēja apzināt šo daudzo simtu cilvēku veselību ! Tas ir nepieciešams pasākums ! Mēs netiekam galā ar jau esošām iedzīvotāju veselības problēmām un kur tad vēl ar tādām , kā malārija u.t.t. Ja jau Drosības Policija izziņo masu medijiem tik Trauksmainu paziņojumu , tad Drosības policijai tomēr būtu iespēja šajās filtracijas nometnēs veikt Lojalitātes Testu ! Šis tests nav unikals un 100 % precīzs , bet noteikt Katra bēgļa radikalo , vai lojalo noskaņojumu varēs ! Tas ir melu detektors , vai Poligrāfs ! Valdībai jāizdala līdzekļi un cilvēku resursi šiem medicīnas un poligrāfijas Testiem ! Gribam būt Humāni visas pasaules uzmanībā ? Lūdzu , bet nevar neņemt verā Drošības Policijas bažas un tāpēc rīkosimies visu cilvēku Nākotnes drošībai ! Radikālisma noteikšanai var izmantot Poligrāfu . Ja kādam ir iebildumi pret šo nepieciešamo Testa veikšanu , tad alternatīva iespēja radikālisma noteikšanai būs jāizdara pēc iespējamo indivīdu aktivitātēm .
Jocīgi
J
Latvijā jau ilgus gadus dzīvo musulmaņu bēgļi,starp kuriem nav neviena radikāļa. Tajā pašā laikā starp Latvijā dzimušajiem radikāļu ir melnais tūkstotis. Vai troļļi,baidīdami mūs ar neesošiem radikāļiem,nemēģina novērst uzmanību no esošiem radikāļiem?
  • 2
  • 2
Pareģe
P
Bet par to, ka starp "bēgļiem" būs islāma kaujinieki - tas jau skaidrs i bez DP.
  • 4
  • 0
Pareģe
P
Malāriju viegli izārstēt ar nātrija hlorītu par ko cionistu medicīna klusē! Malarijas odi vēl nav Latvijā - tā kā ar šo nebiedē gan! Malāriju var dabūt no tiem, bet ne no mellajiem...
  • 3
  • 0
Pareģe
P
Ar slimībām gan nebiedē. Latviešiem japamostās un jānokāpj no medicīnas narkotiskā zombija, jaatgūst veselība ar zināšanām par to! Beidzot jāpartauc vakcinēt bērnus!!! Lai mellie vakcinējās, bet mēs nē!
  • 3
  • 2
Vārds
V
Atceraties, kā bija ar vīzu Vācijā. Tev to varēja anulēt pat tad, ja brauci pa zaķi sabiedriskajā transportā! Tagd tieši tāpat!!!!
  • 8
  • 0
Vārds
V
Galvenais nodrošināt likumdošanu, ka, ja bēglis veic krimināldarbības vai citus pērkāpumu, tas automatiski zaudē bēgļa stausu!!! Tas ir svarīgi, lai viņš pēc soda izciešanas nepaliktu Latvijā un neturpinātu dzīvot uz pabalstiem.
  • 7
  • 1
lATVIETIS
l
Vaiu tiešām naviens neredz, Straujuma nav spējīga strādāt???
NEKAS NLIECINA...
N
NEKAS NLIECINA KA BRIGMANIS VAIRS NESTRĀDĀ KREMLIM !
  • 2
  • 1
Tauta
T
Iznīcina Latviju un tās baltas tautas izdzimteņi, bet turās kopā...pretekļi!
  • 3
  • 0
Vienotība nobalsoja kopā ar Saskaņu
V
vakar Saeimas Eiropas lietu komisijā bēgļu jautājumā Vienotība nobalsoja kopā ar Saskaņu pret NA un ZZS
  • 7
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas