Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Čepāne, Druviete un Kursīte: Dažam nav pa prātam spēcīga PS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
regālija> žukam
r
Jā, mēs te kopā ņemamies pa komentāriem:)) Un ir bezjēdzīgi strīdēties, kurš kuru labāk pazīst. Tās grāmatas un citas lietas ir pamatojums tam, ka profesore Kursīte nav saucama par amatieri - tad vajadzētu būt godīgam un vismaz pusi no Saeimas deputātiem par tādiem nosaukt. Nez kādēļ tiek uzskatīts, ka ilga dzīvošanās pa Saeimu un kaut kāda izglītība noteikti ļauj labāk saprast likumdošanas lietas, nekā tā dzīves pieredze un zināšanu daudzums, kas ir kaut vai šajā ziņā minētajām profesorēm ( kuras politikā gan nav pirmo gadu). Eksistē tādi jēdzieni kā inteliģence, intelekts - spēja domāt, galu galā.
Johajdī
J
Nu ,letiņi, kasaties un rejiet, kamēr paši sev parakstīsiet nāves spriedumu. Traka tauta!
anesteziologs UK
a
Ka ,,pompeja,, pec bulgakova- roms, nonaveja kristu...ka mohameds cinas, nevis par daudzam frontem, bet par VIETU...ka nelasam gauduligus (tikkai at-stastus) komentaros no japoskam interneta...LENINS ir klasikis un bija/ir/bus vesture ar pasta/dzelscela/propogandas ienemsanu, parejie pec klasikas ir jaiznicina.
Aiks
A
Laiks rādīs vai TV 3 balinātās zoss un tūtiņdreijera očakrika palaistā bauma ir / nav patiesība!
Žuks
Ž
Ja Zilākalna Marta un vēl tās labi uzrakstītās filoloģiska satura grāmatas ir lietas, kas pamato kādas kundzes atrašanos Saeimā, tad šādā pamatojumā var saskatīt zināmu līdzību ar Zīgerista banāniem... Vai mēs būtu kaut ko darījuši kopā, ka Jūs mani uzrunājat ar "Tu"? Es kaut kādi neatceros!
Žuks
Ž
Neuzdodiet par manis teikto to, ko es neesmu teikto. Izskatās, ka Jums domāšana un dialoga veids ir senīli regālisks. No Jūsu uzpūtīgās apsaukāšanās PS labāks nekļūst! Kas ir Čepāne es zinu daudz labāk par Jums, un ne par viņu gāja tā runa!
Terorists
T
Esmu redzējis laukus un vietas kur tukšums spīd,un zinu kas notiek laukos,jo arī mēle vēl ir.Tā kā nepārdzīvo,jo pat to kad zemnieki ir sākuši domāt vai maizi sēt ir vērts arī zinu,jo iepirkumu cenas vēl neesot saskaņotas un nodokļi ja pareiķinot pārsniedz izmaksas un darbu. Tā kā sēžot birojā nevar neko zināt,kā tikai glubi d......st aizstāvot savus maizes devējus.
wow,vov,wov!
w
Conny punktu ir pietiekami, bet kur gan tev viņu ir? No malas izskatās, ka tu viens pats te CEPIES, pie tam kā traks suns.
kas grib zārku redzēt?
k
Ko tu te muldi - atbrauc uz laukiem un paskaties, kas te notiek jau gadu gadiem, bet kāds te sakars ar pašreizējo valdību? Ja gribi kādu zārkā redzēt, tad neaizmirsti, ka arī pats no tā nekur neaizmuksi.
Terorists
T
Kādēļ DIENA BREMZĒ!!!!! VIENOTĪBAS KONSOLIDĀTS VILKS PAZIŅOJA KAD NU BIROKRĀTI UN SKOLMEISTARI VAR ATKAL TIKT APCIRPTI. Bet tas jau protams uz ČEPĀNI un DRUVIETI NEATTIEKSIES,JO PAGAIDĀM SAEIMAS KORIDORI ŠĪS SILDA.
ritdienis
r
Nezinu,kas īsti esmu:kurzemnieks,vidzemnieks vai zemgals ,bet es ar ""par brīvu Lotgali līdz pašiem Urāliem ,kā 3. gadsimtā.
Terorists
T
Nu kad pagastos tas notiek tas ir fakts,bet jājautā ,,KUR IR MEKLĒJAMI PIRMS SĀKUMI".Labi traktoristi,labi agronomi,priekšnieki kolhozu kuri nebija mierā ar masveida visa iznīcināšanu pēkšņī 20 gados nolaidās vai aizlaidās uz siltām zemēm. Un nu šoreiz vaina ir jāmeklē 20 gadus atpakaļ,bet ko ievēlējām to dabujām.
kam tas izdevīgi?
k
Izdevīgi palaist šādas baumas varētu būt visiem- gan dažiem no PS, lai panāktu nevienošanos ar Jauno laiku, gan Dzintaram, kas jau no rīta LNT 900 sekundēs teica, ka esot (?) tādas lietas dzirdējis, gan arī Jaunajam laikam. lai pataisītu viņas par nenosvērtām un neuzticamām. Gan arī ZZS, kas gribētu saeimā redzēt tikai muļķus un pajlausīgus pakalpiņus.Tas nozīmē, ka no viņām kādam bail.
Sīmanis
S
Pagastos daudzi ir tā nolaidušies un nodzērušies, ka intereses tālāk par ļergas pudeli un pīpju paku nesniedzas. Sociālo pabalstu prasītāji drīz pieprasīs ne tikai pabalstus pienest klāt, bet ar karoti mutē ieliet zupu un brāgu. Pēc ēšanas - iespraust mutē aizdedzinātu zārka naglu. Ticēt, ko katrs izvaimanā, ir tikai ārprāts. Pajautājiet pagastos, kāpēc cilvis negrib ņemt rokā lāpstu un uzrakt mazdārziņu, lai iestādītu sev un ģimenei kartupeļus? Diemžēl šitādi Latvijā savairojušies pa pilnam: strādāt negrib, toties dzer un lamā valdību.
Terorists
T
Nu redzi kā reitingi ceļas,ieliku vesalas 5 zvaigznītes sev un reitings nodrošināts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jūrmalā sieviete sadur garāmgājēju

Pagājušajā nedēļā Jūrmalā uz ielas sieviete bez acīmredzama iemesla uzbruka kādai kaugurniecei, vairākas reizes viņai iedurot ar nazi un nodarot smagus miesas bojājumus, aģentūru LETA informēja Valst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas