Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Četrus mēnešus pēc unikālās cilmes šūnu operācijas — pirmie secinājumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rukjiss
R
VISLIELĀKAIS PALDIES DAKTERIEM!
inese
i
Domaju,ka ordeni jadod siem arstiem! Visu cienu dakteriem! Mums ir loti daudz, loti augsta limena arsti un tikai jabut pateicigiem,ka vini vel atrodas Latvija. Arzemes vini butu miljonari un cienijami cilveki. Musu valsti pat zinatnieki un izgudrotaji nevienam nav vajadzigi. Tas ir nozelojami. Nevis slimnicas vajadzeja likvidet,bet varbut laut arzemju cilvekiem veikt operacijas Latvija pie musu zelta rokam. Ta varbut mes varetu pelnit tik vajadzigo naudu. Postit jau ir viegli,bet atjaunot un izveidot ko jaunu tas ir dargi. Ar profesoru esmu tikusies, kad slimoja dels visu cienu arstam,zelta cilveks! Lai veicas vinam darbi,ka ari parejiem saja grutaja laika medicina! Lai Sofija aug liela un gudra meitene saviem vecakiem par prieku! Vairak tadas pozitivas lietas!
Elīna
E
Prieks par sasniegumiem un gaidīsim labs ziņas un atklājumus cilmes šūnu izmantošanā, kuras varēs palīdzēt arī bērniem/pieaugušajiem ar smadzeņu bojājumiem.
Jauki!
J
Veselību & izturību un laimīti Mazajai un viņas vecākiem! :)
>Madrileña
&
palasi rakstu, no kurienes cilmes šūnas tika iegūtas Sofijas gadījumā!
Cik patīkami ir
C
lasīt šādas labas ziņas. Par šo operāciju jau dzirdējām, nu ir zinami arī pirmie rezultāti. Es ticu, ka šī metode darbosies pilnībā. Tiks izglābti daudzi mazi bērnņi un arī pieaugušie. Paldies drosmīgajiem ārstiem.
Madrileña
M
Tu neesi pārāk labi informēts. Reliģiskie fanātiķi, kā Tu viņus sauc, nevis protestē pret cilmes šūnu lietošanu, bet gan pret to, ka tiek laboratorijās radīti un izmantoti embriji, lai tās iegūtu. Šie reliģiskie fanātiķi arī uzskata, ka šis embrijs ir jauna cilvēciņa dzīvības sākums un ar to nevar tā vienkārši eksperimentēt cilvēces glābšanas vārdā. Bet visi pārējie veidi cilmes šūnu iegūšanai, kas nav saisīta ar tādiem eksperimentiem, arī reliģiskajiem fanātiķiem ir ļoti pieņemami. Prieks par mūsu dakteriem! Prieks, ka Sofijai labāk.
@!
@
Mīļš sveiciens un labas veselības vēlējums vārdamāsiņai!
KLM
K
Sofija, kad izaugsi liela, uzaicini DAKTERI uz savām kāzām.Un nosēdini goda vietā.
kukainis
k
PALDIES!!!
Zuzanna
Z
Super!!! Visu cieņu ārstiem un visu to labāko mazajai Sofijai un viņas ģimenei! Audz liela un vesela, mazulīt! :-)
zz
z
Bravo!!!
jet
j
Bet lieliska ideja. 2007.gadā Nobela prēmiju medicīnā ieguva trīs zinātnieki par pētījumiem tieši cilmes šūnu laukā. Šiet ir gadījums, kad pētījumi ir ieviesti praksē. Domāju tas ir ne mazāk cienīgs sasniegums. Jāpagaida vēl gads, lai būtu droši, ka viss izdevies. Bet ideja būtu bīdāma. Nez kā notiek nominācijas process.
Sintija
S
Paties prieks par mazo Sofiju un PALDIES dakterim.Izturību mammai un lai meitenīte ātrāk atveseļojas!
.
.
Lai vairāk mums tādu ārstu - gudru un talantīgu! Lai noņem algas politiķiem-nejēgām un demagogiem. Lai pieliek algas ārstiem, kuri ir tie, kas rūpējās par cilvēka veselību un dzīvību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas