Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

Cilvēktiesību komisijas vadītājai pārmet mēģinājumu iejaukties LTV satura veidošanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Savulaik KP galvenos vilcienos note
S
TV saturu,un neviens pat nemēģināja protestēt. Tagad daži bijušie KP funkcionāri cieti sēd pie TV vadības grožiem,un JOPROJĀM grib veidot TV programmu atbilstoši savam ģīmim un līdzībai. Nav grūti saprast,ka te jāiejaucas OBLIGĀTI,citādi patvaļa var degradēt televīziju kā kultūras iestādi vispār,jo fenomens nav domāts tai TV darbinieku saujai,bet gan visai tautai,taču,tautas domas TV kliķei vispār neinteresē. To visai uzskatāmi parāda ''!00 g kultūras'' incidents. Vārds.
Latvijai līdz sabiedriskam medijam
L
Līdzšinējos (gliemeža) tempos attīstoties demokrātijai, Latvijai sabiedriska medija izveidošanai būtu vajadzīgi vēl 20-30 gadi. Tā kā tehnoloģiju piedāvātās plašās izvēles dēļ auditorija jau tagad ir sadrumstalojusies, tas NEKAD NENOTIKS.
urbis
u
Nu kas tas ir? Nu kāda redakcionālā neatkarība sabiedriskajam medijam? Ne jau redakcija noteiks, ko un kad rādīt, bet gan sabiedriskais pasūtījums, galu galā valsts politika, vai tautai vajag kultūru vai tikai subkultūru! Es kādreiz domāju, ka Grūbe ir normāls džeks, bet, liekas, ka esmu smagi vīlies!
:)
:
Dumju tautu vieglāk vadīt,kultūra un domājoši cilvēki nav vajadzīgi.
  • 0
  • 0
Inese
I
Jāņkalnes ceļojumu un Lauku sētu lai skatās paši un nebāžas TV
hmm
h
Reaalaa patiesiiba ir taada, ka raidiijumu veidoshaanas izmaksas stipri paarsniedz iepirkto raidijumu/shovu un filmu izmaksas. Rakstaa teikts, ka valdiba noraidija budzheta pieshkjirshanu veselai virknei kulturas raidiijumu/satura veidoshanai, bet tad pashi noliek visu, ko LTV dara. Var salidzinat ar BBC, bet busim reaali, kameer nebuus valsts (vai tauta, ar nodoklja palidzibu) maksat, tikmer gruuti runaat par t ieshaam saturisku programmu.
wet
w
Kad Rožukalnei ir viedoklis, tad tas ir labs un cienījams viedoklis un tā. Kad šāds pats viedoklis ir Mūrniecei, tad tā uzreiz ir jaukšanās saturā. Grūbe varēja priecāties par to, ka visiem ir viedokļi. Ja nevienam viedokļa nebūtu, tad to torni varētu klapēt ciet
L.
L
Tad labāk tādas programmas kā MTG kanālos? "Izcilās" n"āšas rašas", stulbie, cilvēka cieņu pazemojošie realitātes šovi, aizvēsturiskas krievu filmas kā "šurika piedzīvojumi", pretīgie krievijas humora šovi, seriāli ar brēcošām sievietēm vai ziepju operas? Tad tā vajag? LTV uz to iet. Drīz laikam nebūs vairs neviena latviska TV kanāla, tikai "atgremotāji", smadzeņu skalotāji rashen style.
L.
L
Tad labāk tādas programmas kā MTG kanālos? "Izcilās" n"āšas rašas", stulbie, cilvēka cieņu pazemojošie realitātes šovi, aizvēsturiskas krievu filmas kā "šurika piedzīvojumi", pretīgie krievijas humora šovi, seriāli ar brēcošām sievietēm vai ziepju operas? Tad tā vajag? LTV uz to iet. Drīz laikam nebūs vairs neviena latviska TV kanāla, tikai "atgremotāji", smadzeņu skalotāji rashen style.
bet
b
šoreiz liekas ka pirmo reizi parādijās atklāti politiķu patiesie uzskati par tv. tātad rādit drīkst tik to ko valdošā kliķe uzskata par labu esam. ja pat tik saimniecisks jautājums kā raidišanas laiks izsauca tādu politiķu iejaukšanos. jebkurā normālā valstī politiķim tik par mēģinājumu ietekmēt sab telviziju būtu jāatkāpjas, bet pie mums kā vienmer tā ir norma. un ari tv acim redzot jau pieradusi pie diktāta, ja tik veikli atrada risinājumu. acim redzot ne jau pirmā reize. tad par kādu neatkaribu, objektivitāti viapār iet runa? cenzūra kā krievu laikos ja ne stingrāk
Malāstāvētājiem
M
Gribu dzirdēt deputātes un vienkārši sievietes Pakuļu Kursītes viedokli par jaukšanos kultūrā.
Ru
R
Kas tās par muļķībām! Sabiedriskajam ir savi uzdevumi, nav ko aizbildināties ar redakcionālo neatkarību, ja kultūras vietā grib ieviest šovus. Objektīva informācija savukārt automātiski izriet no kvalitatīvas žurnālistikas,

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas