Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +22 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Cimdars: ne visi komisiju locekļi prata pareizi skaitīt balsis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jaunie neder?
j
nakts darbā iespējama neuzmanība. ieliktie jaunie vēl. iecirkņu vadītāji bez pieredzes, Iespējams,ka kļūdījušies.Ko tad liek jaunus vadītājus? Rīgā vispār bija vāks ar skaitīšanu...
viens no komisijas
v
Beidziet vienreiz braukt virsū skaitītājiem! Šis misēklis nudien nebija viņu kļūda. Šoreiz nu gan CVK būtu jāuzņemās atbildība.
Nasing-spešal
N
Ja slikti skaitītāji-slikti darbinieki-sūdigs vadītājs
Sieviete
S
Daudz kur komisijās gadu gadiem strādā vieni un tie paši. Šajos laikos, pie lielā bezdarba par to vajadzēja padomāt. Varbūt arī algu sarakstos krustiņus ievelk?
Absurds!
A
Vēlēšanas mums nenotiek katru mēnesi - Cimdar, ir laiks sagatavoties! Un PAR VISU jāatbild CVK priekšsēdētājam - tas nu ir skaidrs. Ja vietējo komisiju priekššedētāji nespēj organizēt visus darbus, tad CVK nav sagatavojusi vēlēšanas, un CVK priekšsēdētājam jāatkāpjas. Bez tam šis gadījums jāizskata drošības iestādēm - vai tā nav ļaunprātība. Arī vienkāršie vēlētāji jāizglīto ar masu informācijas līdzekļu starpniecību - klipi jāizstrādā precīzi. Stulbi izmantot kaut kādu tur dzīvnieku tēlus - vēlēšanas ir nopietna lieta nevis multeņu skatīšanās. Piemēram, es neatceros, vai par aplokšņu aizlīmēšanu tur bija kaut kas teikts vai nē. Katrā gadījumā dzīvnieki novērsa uzmanību. Otrkārt, pie urnām stāv cilvēki - viņiem būtu jāseko, lai aploksnes mestu aizlīmētas. Par skaitīšanu - tas vispār ir bardaks. Aizbildināšanās ar nogurumu nav pamatota. Pieņemiet darbā cilvēkus, kuri spēj šo slodzi izturēt. Arī man ir nācies regulāri /nevis tikai divas dienas/ strādāt diennakts režīmā, tāpēc zinu, ka tas nav viegli, bet tāpēc jau CVK jāskatās, lai darbā tiktu pieņemti šādas specifikas darbam piemēroti cilvēki. Diemžēl vecāka gadagājuma komisijas locekļi ir riska grupā. Nedomāju, ka pašreizējā bezdarba apstākļos nebūtu izvēles iespēju. Vienā vārdā sakot - Cimdaram jāatkāpjas vai arī viņš jāatlaiž.
jumors
j
Tieši tāpēc, ka kļūme ir citur - datu ievadīšanā nesaskanīgās ailēs, "Dienas" virsraksts ir klaji dezorientējošs un skandalozs tīši. Kļūdījušies ir vēlēšanu elektroniskās puses sagatavotāji. Un tādā gadījumā labi vēl, ka tik maz kļūdu, varēja būt daudz sliktāk.
nasca
n
Bezatbildība! Vēlēšanu komisiju priekšsēdētājiem bija jābūt informētiem. Viņi taču arī ir klāt balsu skaitīšanā. Neloģiski vainu novelt uz komisiju locekļiem. Un kriminālatbildību tiem debīliķiem, kuri pat nespēj piezvanīt uz CVK informatīvo tālruni, ja paši nezina kas un kā jādara. Šitādi "joki" grauj uzticību vēlēšanu rezultātiem.
Elizabete
E
Iecirknī, kur balsoju, komisiju vadīja tā pati persona, kas pagājušajā gadā. Ļoti rupja, prasta sieviete no naturalizācijas pārvaldes, cik sapratu. Jau Rīgas Domes vēlēšanās novēroju, ka pati viņa balsis skaitīt neprot, jo, piemēram Ždanokai saskaitīja krustiņus par kādu 100 vairāk, mekā bija kopējais vēlēšanu zīmju skaits. Toreiz sekretāre lika pārskaitīt. Šogad skatos, ka jau cita sekretāre paņemta, tā, kas bija principiāla acīmredzot nederēja.
studente
s
arī 4. iecirknī neaizlīmētās aploksnes tika uzskatītas par nederīgām, priekšsēdētāja neko nezināja un visu jautāja novērotājiem, tā jau ir nolaidība!
J
Cimdar, Cimdar, ko tu esi saskaitījis! 4000 analfabētiem - skaitītājiem taču nevar ticēt! Ja viss otrādāk un Vienotībai vismazāk balsu. Kā šo putru izstrebsi? Vai, vai, vai!
filozofs
f
par šito nesmukumu ( analfabeeti balsu skaitiitaaji) Cimdarim demisiju , te ir smagaaks gadiijums kaa KNABā , kur nospeera laupiitaaju naudu ne valsts, liekas Cimdaris uz vienu roku ar krusteeviem , taapeec jau visu laiku tika publiceeti sagroziitie reitingi , iespeejamai balsojumnu viltošanai...bet aplauzaas , paaraak maz tomeer mafiozi ieguva , izņemot Lembi ...
Terorists
T
Nu cik tad tomēr ir 49% vai 61% un ja klbo tā matēmātika tad Cimdaram jāiet govis ganīt,jo nekam vairāk šis nav derīgs.
Lelle
L
Ja pat par deputātiem kļūst traktoristi ar profeņu izglītību, tad ko var gribēt no viņu draugu komisijām?! Analfabēti.
mazjuksis
m
Arni,atbildi par visu šo bardaku in SVK.Vai tad jābīda komisijās tikai radi un draugi,bet ne pilsoņi ,kuri prot saskaitīt 2plus2?To pārmaksāto naudu par šadu kadru izvēli Adītājakungam vajadzētu atmaksāt no sava honorāra CVK.
anna
a
" Mēs esam dūju tauta " - tas gan vēl nebija dzirdēts. Lai cilvēki uzticētos vēlēšanām, balsu skaitīšanā nedrīkst būt "sīkumi" nezināšanas vai noguruma dēļ. Liekas, ka Cimdars aizsēdējies, lido nu prom.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas