Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +25 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Circene, visticamāk, izmaiņas likumdošanā virzīs tālāk, pat ja ģimenes ārsti būs pret

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
80%
8
Jaunās Pasaules Kārtības mērķis ir gensīds pret latviešiem. Valdība to pamazām sen jau dar no KATRA VIRZIENA. Lielākā daļa latvieši knapi iztiek, daudz, vai lielu krīzi nevajadžēs lai tautu aizmest pāri klintīm. Bērnus var audzināt un ieprogramēt jaunai kārtībai, tamdēl bērni šitiem ļoti svarīgi. 80% no mūs nav vajadzīgi
to Tā gan
t
Ārprāts, vai tiešām mēdz būt tik aprobežoti cilvēki?! Var redzēt, ka tev nav nekādas saprašanas par medicīnu!
***
*
Circene vēlas tuvināties Eiropai ar prasībām , vienlaicīgi attālinoties no Eiropas ar finansējumu! Vienkārši ģeniāla ministre.
Neviens neliek
N
Līdzināties kritērijiem, bet tuvināties tiem. Citādi manēja brīnumdaktere darba laikā dodas spēlēt kērlingu, nevis tur atvērtu praksi.
  • 0
  • 1
Topošie stilisti S.Āboltiņai iesaka
T
Uz valdību atkārtoti virza Āboltiņas vīra biznesam vajadzīgos noteikumus; tos kritizē Konkurences padome A. Margēviča 17.12.2012. Komentāri (6) Par spīti Konkurences padomes un Finanšu ministrijas būtiskām iebildēm pirmdienas rītā Ministru kabineta komitejā (MKK) plāno virzīt apstiprināšanai valdībā noteikumus, kas paredz bez konkursa rīkošanas uz pieciem gadiem slēgt deleģēšanas līgumu par autopārvadātāju rindu administrēšanu uz sauszemes robežas. Likumdošanas "sakārtošana", radot tiesisko pamatu rindu administrēšanas biznesam, notiek jau kopš pērnā gada nogales un saistīta ar Vienotības līderes Solvitas Āboltiņas vīra Jāņa Āboltiņa (abi Saeimas kancelejas foto) vadītās Latvijas autopārvadātāju asociācijas Latvijas Auto interesēm.
  • 0
  • 0
Janis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Jasaprot tas, ka visu so laiku gimenes arstiem tika dota izdeviba un iespeja brivpratigi piedalities kvalitates celsana, bet varbut tas nav veicies ta ka bija iecerets. Un ka tagad tas tiek noradits, tad ir liela breka un neapmierinatiba no gimenes arstu puses. Katra zina ir jaturpina sarunas, jo nav tadas lietas ko nevar arisinat un rast saprasanos pacientu laba.
vecs arsts
v
Dimant . Kaut vai par to brīvprātīgo kvalitātes programmu . Starp citu neviens no ģ ārstiem kas tai brīvprātīgi pievienojās , to neizpildīja . Elementārs jautājums , ja neviens nav to izpildījis vai vaina ārstos vai tomēr prasībās .
  • 3
  • 0
Driz vairs nebus gimenes arstu!
D
Mjaa.. spriezhot pec komentariem, musu tauta tiesham par savu dagungalu vairs neredz. Jus nesaprotat to, ka arsta darbs vispar ir nenormali gruts, un apstaklji medikiem nav tie labakie musu valsti. Ja tik ljoti gribat domat tikai par pacientu, beigas dabusiet to, ka driz valsti nebus nekadu gimenes arstu - nedz labu, nedz sliktu. Visi aizbrauks uz arzemem vai parkvalificesies.
..... Tā gan
.
Tu neesi aizdomājes, ka patiesībā viss ir pilnīgi otrādi- nevar tikt pie ārsta, gari pieraksti- tas tikai nozīmē to, ka ārstu ir par maz un slodze par lielu. Maksas centros speciālistu ir vairak kā nevajag- samaksā par vizīti un tik ej, bet ja gribi tikt pie speciālista caur valsts finansējumu, tad Tev arī ir jārēķinās, ka valsts neko nefinanse un rindas ir garas.
  • 0
  • 0
vau
v
ja grūts--tak nevien ķēdē nav piesiets---lai klapējas ciet un meklē labāku biznessu!
  • 0
  • 1
Tā gan
T
Ģim. ārstu arī nevajag - VAJAG SPECIĀLISTUS!! Mēneša laikā pie ģim. ārsta tikt nevari, priekš kam viņi vajadzīgi. Kontroles nekādas 20 gadus, katrs kā grib, tā dara, pilnīga patvaļa. Bet kas par bļaušanu! Pārmaiņas neviens negrib, ne IZM, ne Domēs, , ne medicīnā. Stagnātiem labi, tik pumpēt naudu, to gan. Valstī pilnīga anarhija, bet vecajiem stagnātiem labi. Pārmaiņām jābūt, tā nevar turpināties!!!.
  • 2
  • 4
vecs arsts
v
Kā vienmēr esmu teics , tā tagad varu atkārtot .ĀRSTI IR PAR DAUDZ . Un tieši ģimenes ārsti ir vieni no visvairāk saražotajiem , tapēc jau viņus presē , negribi slēgt līgumu , būs 50 gribētāji .
  • 3
  • 4
Un
U
visi aizbrauks uz arzemem,ja ,brauc jau atpakal.....jo tur tik daudz nevar nopelnit un nedod kukus.Man gan pasam vajadzeja braukt uz arzemem,lai manai mammai varetu uztaisit ,,valsts,, apmaksatu operaciju un dakterim aploksni.
  • 1
  • 4
kauns!
k
Neviena reforma nevar notikt bez bļaušanas, un protestē tie, kuriem neko negribas mainīt, jo tāpat labi! Veiksmi Circenei un nepadoties nekaunīgam spiedienam! Ļoti skumji noskatīties, ka tieši tā saucamā inteliģence mūsu valstī ir smagi degradējusies. Tas pats notiek izglītībā, kultūrā. Kauns!
Kuku Meku
K
Aarslēgas vārds ir pacienti. Vai kāds no ģimenes ārstīšiem padomā arī par tiem. Naudu, naudu, naudu!
ome
o
cik ta viņiem ir tas finansējums, ja ir tie 1800 pacientu? es labprāt uzzinātu.
  • 1
  • 2
Mazie dīvainīši
M
Ir tie ģimenes ārsti. Neslēgs līgumus, nu i. Slēgs ar tiem, kas vēlas! Tad viņi zaudēs visu.
Mazie dīvainīši
M
Ir tie ģimenes ārsti. Neslēgs līgumus, nu i. Slēgs ar tiem, kas vēlas! Tad viņi zaudēs visu.
Viennozīmīgi
V
esmu Circenes pusē. Pirmkārt, jādomā par pacientiem, un Circene to arī dara. Diemžēl ir nācies sastapties ar gana daudziem ģimenes ārstiem, kuri savā darbībā ir pavirši /vai arī nekompetenti/. Vismaz man nekad nav piedāvāta nekāda profilaktiskā pārbaude. Arī prasība pēkšņi saslimušu cilvēku pieņemt vienas diennakts laikā ir tikai pamatota - tas ir darba organizācijas jautājums nevis papildus naudas nepieciešamība. Bez tam gadu gaitā sekojot ģimenes ārstu darbībai, varu secināt, ka viņi dzīvo gana labi /uz to norāda, piemēram, automašīnas, labi apģērbi, ceļojumi/, bet strādā kā nu kurš. Skrūves ir jāpievelk, un Circene to pareizi dara.
Stulbā tauta
S
Jā, es gribu nekvalitatīvus ģimenes ārstus!
nu,nu...
n
Tad, kad būsi mēslos līdz lūpai, tad vis tā nemuldēsi!
  • 4
  • 0
MK
M
Circene malacis! Lai viņai veicas turpmākajā darbā! Reformas ir nobriedušas - to pierāda jau tas vien, ka visi šie tā sauktie "ģimenes ārstu advokāti" ar putām uz lūpām pretojas ar visiem līdzekļiem.
x
x
KĀ VIENMĒR . tAS NE KAS KA VISI IR PRET ,BET ES TAČU PATE GUDR AKĀ UN LABĀK ZINU KO STULBAI TAUTAI VAJAG
Atis
A
Ne jau tie skaļākie blējēji pret visu un visiem ir tauta!!! Ja kas, es tomēr uzskatu, ka valdība valsts kopējā izpratnē ir gudrāka (un tā jābūt!) par sabiedrības lielāko daļu, jo tas ir viņu ikdienas darbs. Ļausim viņiem strādāt un nepaļausimies demagogiem ar kampēju sindromu.
  • 4
  • 4
:))))
:
ar politikju sveetiibu Circha rullee!
Juris
J
Ir jārullē, nevar taču izdabāt katram slaistam un pašlabuma meklētājam!
  • 3
  • 4
ar vienu piebildi
a
Kurš NAV rullējis? Rozentāle, Spešals, Apinis? Nākamie būs citādi vēži, ja kulīte nemainās?
  • 5
  • 1
urbis
u
C. konfliktu cenšas tikai saasināt, nevis risināt. Un lai nemelo- par to pašu naudu vēlas padarīt ārsta darbu ar nenormētu darba laiku, ja ne- nauda nost!
Joks.
J
Pa priekšu Valdība likvidēja mazās slimnīcas, jo solīja, ka pilsoņus apkalpos Ātrā medpalīdzība. Tagad šis projekts ir izgāzies- nav ne mazo, vietējo slimnīcu, ne arī pieejama "atrā med palīdzība. Tagad spiež uz ģimenes ārstiem, kuru laukos tā nav un pazudīs arī beidzamie... Vai tas ir genocīds pret tautu vai valdošo stulbums? Kurš to pateiks? Joks.
  • 5
  • 1
Cicene ir PRETTAUTISKĀS KIRHENŠTEIN
C
Mums šobrīd atkārtojas 1940.gads, kad ārvalstu kliķe (Vienotības un tās satelītu izskatā) dara ar tautu nelietīgas lietas...
  • 4
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas