Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

CVK atzīst kļūdu, pie devītās EP deputāta vietas tiks PS, ne PCTVL

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fredis.7
F
Vai pec tadam kluda ,vispar var uzticeties CVK.
Ofers
O
Ak Dievs, tas tikai vēl trūka, tūdaliņ tāgadiņ partijai papildus mandāts. Berķis un Stepanovs rullē.
Fredis.7
F
Ne Sadurski,ne Vinkelis,ne Vaidere nav pelnijusi so vietu,ceru ka si vieta tiks Tatjanai Verjē jo vina reali varetu stradat ar pilnu atdevi Eiroparlamenta.
ZBH
Z
a biletens skait kaukaa citaad, nevs ar rok uz papiir? mozj tur ar viss taadaas fantastiskaas kluudaas? CVK locekliem - panemiet mobilos, tajos iraid kalkulator funkcij ieksaa. kubsakn aatrumaa neizvilksiet, bet procent reekiniem pietiks.
Lāpītāja.
L
Par to Pēteri taisnība, tik nu tur tā aste viņam velkas līdzi brālīša dēļ. Muļķis Pēteris nav, tomēr redz kā ir- cilvēkam jāmaksā arī par dzimtas grēkiem,un duņku nevajadzēja kamēr Maskavā studēja precēt, tāpat kā mazajam Peterēnam, tur jau tā šleife arī veidojas... Nu labi,ar to lai nodarbojas mūsu un Briseles attiecīgie dienesti, jo mirstīgs deputāts tur tai barā neko daudz ievārīt nevar, cita lieta,ka mūsu publika balso tikai par pazīstamiem ģīmjiem nevis kompetencēm, tā T. Verjē esot kompetentāka par visu to mūsu politikāņu baru kopā, bet redz ļautiņi nepazīst un nekā....
Kamene
K
Petera Vinkelja galvena problema ir vinja (iespejama) sadarbiba ar VDK. Tapec jau Peteris Rigas domee nekandideja, arii Saeima mespid. Labak jau lai ari EP iztiek bez Petera. Karlis irlabs, bet vislabakaa ir Tatjana Verje.
Žubīte
Ž
Cerams, ka kāds no Briseles deputātiem turpinās G. Kristovska pašiniciatīvai ārpus kārtējās deputātu pienākumu sfēras uzmanīt un novērst Ždanokas u.c. līdzīgu jaunievēlēto deputātu gājienus pret Latvijas interesēm EU komisijās pirms balsojuma plenārsēdēs.... un lai pietiek spēka, izturība un sīkstuma.....strādāt PAR Latvijas interesēm.
īsa atmiņa
ī
Varbūt cimdara kantoris vēl atceras, kā sauca iepriekšējo CVK vadītāju, kas beidza dzīvi pašnāvībā - ar diviem šāvieniem galvā?
nasca
n
Tiešām lieliska ziņa, citādi kauns, ka Latviju pārstāv Ždanoka, Cilevičs un Rubiks. Cerams tikai, ka pārējie deputāti darīs arī ko citu, ne tikai cīnīsies ar Ždanoku. Pēteris Viņķelis, manuprāt, ir ļoti kompetents. Viņu ieplusoju un ceru, ka viņš būs tas devītais kandidāts.
Šampēteris
Š
Cimdars māk ne vien referendumus savīkšīt, bet arī rēķināt - laba ziņa. Arī JL mandāti atbrīvosies no parazītiem - ļoti laba ziņa.
Li jau, li
L
- čurāšanā tālumā !
Jāā
J
Ja tādiem tukšvāržiem un tukšpauriem spīd vietas ES parlamentā, tad jau Ušakovs kā Rīgas mērs ir īsts zelta gabaliņš.
Jussurs
J
Li veicās gan Kārlim gan Pēterim !! Beidziet te žultot, mazie draudziņi :)
vecās smadzenes
v
Ar roku uz papīra bez brillēm rēķinājām.....pensionāru analfabētisms!!!
??????????
?
Laba doma, ko teiksiet?, 08.06.2009 17:09 Domāju ,ka 17:06 ir pamats apstrīdēt vēlēšanu rezultātus par tautas maldināšanu un izsludināt jaunas vēlēšanas, jo valdošie ir tautu mānījuši, t.sk. arī varonīgais krrrristov no PS, kurš dižojas ar sandruci par saviem sasniegumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas