Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 26. maijs
Varis, Eduards, Edvards, Edvarts

Dālderis iestājas JL, startēs Saeimas vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pelēkais Vilks
P
Nožēlojami » JL nepilda solījumu 00:17 2002.gadā, kad dibinājās Jaunais laiks, tas svēti solīja saviem biedriem, atbalstītājiem, ka savās rindās neuzņems atkritējus un parbēdzējus no citām partijām. Tie bija klaji meli ! ================ Tas bija pārsteidzīgs solījums, balstīts nepietiekošā politiskā pieredzē, un LB siltumnīcas klimata veicinātās ilūzijās. Kad Eināriņš dabūja ieost, kā Šķieles un Ļeščika politiskais $ūds smaržo, ilūzijas ātri pagaisa. Turklāt ja nelokāmi pieturētos pie šī (nestaigāšanas) principa, tad partiju sistēma Latvijā sagrūtu pilnīgi, jo nekā cita kā vien pārbēdzēju, "nodevēju" un atkritēju politiskajā establišmentā vienkārši nav. Pat Alfrēds Petrovičs pārdevies Airopai.
Oni
O
"vienotības" marasmātiķiem atkal atvests spirts:)
nīgrais
n
Ja atmiņa neviļ, tieši JL cepās par KM projektiem. Tika izteikti minējumi, ka tur kaut kas nav līdz galam tīrs. Pats Dāldera kungs ēterā, kad TP gāja prom no valdības, diezgan neapdomīgi paziņoja, ka kamēr netiks atrisināts partiju finansēšanas no valsts budžeta jautājums, tikmēr projektu sadārdzināšanās būs normāla parādība. Tad tagad būs kas? - Dāldera kungs atzīs, ka kaut kas nav bijis OK un apsolīsies "tā vairs nedarīt"? - JL atzīs, ka patiesībā KM viss ir bijis kārtībā, JL ir kļūdījies? - Visi visu noklusēs un dziļdomīgi urbinās degunus, veroties griestos (ar variantiem - JL kase straujāk pildās un nepildās)?
ķeša
ķ
Ar kādu politisko pienesumu un idejām tad puisis atnāca?
Lelle
L
Neviens gudrs cilvēks TP nestājas, "labs" gan...tad tur arī vajadzēja palikt...
Lelle
L
Dālders startēs vēlēšanās no Vienotības ar TP padlu-Bīviņu pie sāniem un padomiem!!! Jēzus, Marija, apžēlojieties par šo muļķu zemi!
Prostarium
P
Jo labāks cilvēks parādās interneta blogos un ziņās,jo trakāk to aprej Tautas Partijas Jaunatnes organizācija jeb banda un destabilizē reālas diskusijas par tēmu.Viņu princips,jo sliktāka viņu izvēle,informācija vai ziņa,jo TPJO bandas locekļiem ir labāka samaksa .Viņu darbs ir slikts,vienīgi viņiem ir progresīvā samaksa.
Kuiļu Žanis
K
Kretīnus vislabāk vērtē tie, kuri paši ir kretīni, bet nevēlas to atzīt!
mūziķis
m
Int, turies! Tu mums esi vajadzīgs. Tu esi un būsi labākais kultūras ministrs mūsu valsts vēsturē. Un lai visiem skauģiem laba veselība un garš mūžš. Man žēl tādus cilvēkus!
Smuidronis
S
lidojot ērglis augsta koka galā ierauga tārpu --kā tu te tiki ?-- vaicā ērglis --ar līšanu, mīļais, ar līšanu-- šis kautrīgi atbild
Himalaji
H
Doma jau ir tikai viena - kā piekļūt pie lielā pīrāga. Jēdziens 'kultūras labā" jāskatās svešvārdu vārdnīcā.
Puncis
P
Man nerodas ne mazākā cieņa pret Saemu, kurā laužas cilvēki bez principiem un pārliecības. TP piedāvāja būt par ministu - laba. Tad TP aizgāja no valdības - jau sliktāk. Bet reitingi zemi - jau galīgi garām, jāmeklē cits "jumts". Kāpēc gan lai ticu tam, ka visas šīs Dāldera pārvērtības notiek "kultūras labā"? Negribu tādu hameleonu Saeimā! Ja biji TP, nu tad paliec TP! Tas pats attiecas arī uz Paegli, Ābiķi, Pabriku, Štokenbergu, kas nu pēkšņas atklāsmes gaismā sapratuši, ka gadiem ilgi ietais ceļš kopā ar TP bijusi kļūda jeb, kā "Skroderdienās" saka - alošanās. "Vienotība" pārvēršas par raibu un pretrunīgu pūli. Žēl.
Nožēlojami
N
2002.gadā, kad dibinājās Jaunais laiks, tas svēti solīja saviem biedriem, atbalstītājiem, ka savās rindās neuzņems atkritējus un parbēdzējus no citām partijām. Tie bija klaji meli !
fiksais
f
Kārtējais pierādijums tam, ka Latvijā partijas ir piramīdu organizācijas - virsotne savā starpā rotē, mainot partijas, veidojot jaunas utt. pārējie biedri ir pelēkā masa! Nākošajās vēlēšanās vēlējiet par jebkuru sev tuvu partiju, bet IZSVĪTROJIET pirmo desmitnieku - cūkām nav vietas pie siles!
Aizstāvis
A
lien partiju saulītē, kļuva vēsi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas