Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

De facto: CVK sabiedrisko attiecību pakalpojumus pērk no priekšsēdētāja dibinātas firmas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Fr
F
Julijs ir labs vecis!
Vispār
V
kam vajadzīgs pastāvīgs CVK?? Ko viņi dara starplaikos starp vēlēšanām, kuras vidēji notiek tikai ik pa diviem gadiem? Urbina degunus? Un pat tad ir izrādās, ka jāpērk ārpakalpojumi, lai sacerētu "oberskaitītājam" runas un velns vien zin kādus nekam nevajadzīgus "darbus" vēl izdomātu!!?? Kādas runas? Kas viņš - kāds politiķis, kam jāpūderē tautai smadzenes, lai viņa ekonomisko grupējumu (brigādi) iedabūtu pie siles? Vai visās valstīs ir šitādas liekēžu struktūras, kuras darbinieki 2 gadus aiz neko darīšanas kasa kules un gudro, kā izshēmot vēl kādu latiņu no nodokļu maksātāju maciņa, lai pēc tam tēlotu baigos darītājus - pusmēnesi pasturmētu un vienmēr saražotu rezultātu, kas - ak tu brīnums - vienmēr ir labvēlīgs valsts izzadzējiem!
Boikots!
B
Kamēr balsis skaitīs negodīgs zaglis - neejam balsot nevienās vēlēšanās! Boikots! Jānomaina gan ši iesmakusī mēbele CVK, gan jāmaina oligarhu kabatas partiju interesēs uzrakstītais vēlēšanu likums!
labais
l
Ērgli, klau, Ērgli, kas tie par tekstiem : ir zaudējis jūsu kā vēlētāju uzticību ar uzsvaru uz "jūsu" ??? Tu pats, ko, no Britu salām tik gudri raksti un vairs neesi mūsējais? Hm, es jau arī sēžu siltajā zemē (šodien atlidoju - plus 10), bet tas mani nepadara par svešo.
kuk
k
Prasts zaglēns .
Lelle
L
Vismaz šī amata ieņēmējam bija jābūt kristāldzidram, bet izrādījās tāts pats zaglis kā visi pārējie taukmūļi. Kā lai es tagad noticu, ka iepeiekšējie balsojumi bija godīgi saskaitīti? Kur ir garantija ka tie netika nopirkti???
izbijis valsts patriots
i
Starp jā un nē. var arī nākties patriekt,jo pie kādas kafijas tases visus šos nesmukumus mūsu vatlts amatpersonām atgādinās veco Eiropas valstu kungi. Jūs tu laižat pārāk uzkrītoši,tas jūsu balsu skaitītājs var itekmēt starptutisko ticību .vai nebūtu labāk kaut ko pamainīt utt.
Lelle
L
Baidos, ka nepatrieks gan, jo tad var nākt gaismā īstienie balsojuma procenti ne tikai par varas partijām, bet arī referenduma rezultāts par iestāšanos Eiropas savienībā!!! Tur to 50% nebija!!! VVF lika uztaisī!
zane
z
Nu ko, atliek vien gaidīt varas partiju un žurnālistu reakciju. Šodien tāds dīvains klusums! Ja cilvēks blēdās sīkās lietās, tad arī lielas lietas kļūst mazsvarīgas. Nedrīkst šāds cilvēks vadīt CVK, kurai pieder pēdējais vārds izlemjot visas valsts nākotni. Referendumu apmeklētības aktivitāte kaut kā dīvaini nesakrīt ar nodoto balsu skaitu. Kā lai uzticās tādam cilvēkam gaidot nākošās vēlēšanas?
DD1
D
Kā es Tevi saprotu. Šo zagļu dēļ man arī kauns par savu latvietību.
2 dereks 25.02.2010 15:03
2
Kam vajag tādus štatus - ja vajag ārpakalpojumus - padomniekus, reklāmistus speciālistus? Tātad paši ir stulbeņi galīgie! Tas pats Cimdars - nobarojies neko nedarot - iztiek ar ārpakalpojumu spēkiem.
kūrmis
k
Cimdars Latvijas valsts kapraču sindikāta strada jau no pasa sākuma!
2 dereks 25.02.2010 15:03
2
man pietiek! Vairs kāju nesperšu balsošanas iecirkņos. Kamēr balsis skaita NEGODĪGS darbonis un vēlēšanu likums liek pilsonim kalpot varturiem, nevis deputātiem tautai! Ātrāk jādomā, ka tikt prom no šīs Muļķu brīnumzemes, kur nevari uzticēties pat vēlēšanu balsu galvenajam skaitītājam.
aa
a
tautiņa piemirsusi ,ka cimdars pats sev noteica un izmaksaaja papraavas preemijas?
kritiskā
k
cimdars jāatlaiž, kamēr tas nav izdarīts, vēlēšanas nedrīkst notikt

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas