Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Delna aicina atrast ofšoru, pakratīt Šleseru un atkāpties ilgāk par Mūrnieci

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es - ce
e
Tu gan esi negudrs, lielākie izsadzēji ir citi, bet Tu gribi visas atrakcijas tikai par Vienotību. Laikam Hūtes pr brigādē strādā, ka tik gudrs.
ce
c
A Rēzeknes burtnīciņas paplēst un nakti pazvanīt Ventspils tiesnesim arī varēs? Varbūt pa Jūrmalu bez caurlaides pabraukāt? Dabūt Audera autogrāfu?
J
Delna vai Soross, vai abi kopā? Vai Delnas patronu arī pie reizes nevajadzētu pakratīt, izbirs nesalīdzināmi vairāk kā no Šlesera!
Pakratīt
P
Šleseru nekādā gadījumā nedrīks - izbirs pēdējie saprāta putraimiņi...
qwerty
q
"Sekošana politikai ir nopietna, bet arī ļoti nogurdinoša lieta. Iespējams, tāpēc daudzi no mums gandrīz līdz vēlēšanu dienai nav izdarījuši izvēli, bet jau tūlīt pēc vēlēšanām ir savā balsojumā vīlušies" Nogurdinošs ir tikai tas, ka elektorālas koalicijas vēl joprojam nepiedāvā programmas ar izmērojamiem mērķiem, ko vēlētājs var izsekot un sagaidīt vai tie tiek vai netiek izpildīti pēc vēlēšanām. Vainojams ir gan mēdiji, gan nvo - tai skaitā Delna. Kādēļ jums nav konkrētas programmas ko partijām/elektorālam koalicijām jāizpilda? Kādēļ ne žurnalisti, ne nvo to neprasa no tiem kas kļūs par tautas kalpiem?
Frenks
F
VAi Delna nav Vienotības aģitbriģāde ??!
narkašs
n
Vienotības aģitbriģāde ir TV3 raidījums "Nekā personīga"
  • 4
  • 1
Puzes pāķis
P
Vai varēs arī parullēt dzintaru, iečurāt hūtē un aplauzt urbi?
LPP/LC sāk un uzvar
L
LATVIJAS REPUBLIKA JŪRMALAS PILSĒTAS DOME LĒMUMS Jūrmalā 2011.gada 21.jūlijā Nr. 319 protokols Nr. 13, 4. punkts Grozījumi Jūrmalas pilsētas domes 2009.gada 3.decembra lēmumā Nr.911 ,,Par Jūrmalas pašvaldības administrācijas reorganizāciju un darbinieku skaita (darba vietu) sarakstu apstiprināšanu Jūrmalas pašvaldībā Pamatojoties uz Latvijas Republikas likuma „Par pašvaldībām” 21.panta 13.punktu, Jūrmalas pilsētas domes 2010.gada 4.februāra saistošo noteikumu Nr.6 ,,Jūrmalas pilsētas pašvaldības nolikums” I nodaļas 6.punktu, Jūrmalas pilsētas dome nolemj: 1. Veikt grozījumus Jūrmalas pilsētas domes 2009.gada 3.decembra lēmumā Nr.911 ,,Par Jūrmalas pašvaldības administrācijas reorganizāciju un darbinieku skaita (darba vietu) sarakstu apstiprināšanu Jūrmalas pašvaldībā”, nosakot, ka no 2011.gada 1.septembra pašvaldības budžeta finansētas: 1.1. amata likmes, kas netika paaugstinātas sakarā ar minimālās algas palielinājumu, un amata likmes robežās no 246-445 latiem tiek palielinātas par 100 latiem, 1.2. amata likmes robežās no 446-645 latiem tiek palielinātas par 90 latiem, 1.3. amata likmes robežās no 646-845 latiem tiek palielinātas par 80 latiem, 1.4. amata likmes robežās no 846-1316 latiem tiek palielinātas par Ls 70. 2. Lēmuma 1.punktā minētais likmju paaugstinājums katram amatam nedrīkst pārsniegt Jūrmalas pilsētas domes noteiktās saimes un attiecīgās apakšsaimes amata likmes maksimālo līmeni. 3. Lēmuma 1.punktā noteiktie grozījumi neattiecas uz pedagoģisko personālu, kas nodarbināti pašvaldības izglītības iestādēs. Priekšsēdētājs G.Truksnis (LPP/LC)
žuks
ž
Izskatās, ka Delna arī iesaistījusies Šlesera reformu partijas vēlēšanu aktivitātēs! Jā, brīžiem tā Delna izskatās tikpat gluda kā delna!
Arturs M.
A
Būtu darījis vēl gudrāk,nevis pakratīt Šleseru,BET pakratīt Šleseram! :D Vecas kundzes rindā tā vien stātos un tā nekāda reklāma nebūtu :D
  • 5
  • 1
@
@
Labāk tā - atrast Draugiem Fermā Mūrnieci, pakratīt savu ego publiski ilgāk par Šleseru un atkāpties no saviem iepriekš deklarētajiem principiem skaistāk par Vienotību un Delnu.
daarta
d
Lūdzu, arī uz citām pilsētām atbrauciet!:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas