Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Demakova atklātā vēstulē aicina "meklējot politisko, nepazaudēt cilvēcisko"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Olga
O
Demakova pēc atpūtas Eiropā ir spēkiem pilna un atkal cer tikt pie varas... un pats skumjākais, es domāju, ka tās viņai izdosies, tapāt ka izdevas palaist šīs "slavēnas" bibliotēkas projektu, pa spīti visiem...
kika
k
Par morāli lai runā tie , kam tā tīra ! Citādi izvilksim dainu par to , kā ministre sev padotajam Latvijas Kultūrs Akadēmijai ( padotai finansiāli ) lika noformēt mākslas maģistra grādu ! Nebēdājiet - visi paraksti ir vietās , bet cilvēki ir dzīvi un arī viņiem var sākt tas jandāliņš apriebties !
puika
p
Pirmkārt - beidziet ņuņāt par Šlesera asarām: I) viņš sen visu zināja , citādi nebūtu izzagti vajadzīgie arhīvu materiāli ;2)kāpēc tad rīkot raudu seansu - ja nav ar ko lepoties ? Neviens taču tev neko šai sakarībā nepārmet ? Tā būtu simts cilvēku grāmatā izlasījuši , tagad šņurkājas ap to teleskatītāju tūkstoši ! Tātad - cinisks gājiens . Un tagad , organizētā klaka pārnes morāli uz Lapsu - kaut viņš to traci nepacēla un karaļa pliko pēcpusi NEUZSVĒRA ! To dara standarta līdzjutēji ar savu nesmukuma uzpūšanu par sensāciju.
akil
a
tomer ir veleshanas turpinat bidit savu iesakto...koncertzales projektu,vai ne/apsolitais japilda....tapec atnacu,lai turpinatu..cieti! resume...pagaidam...miksti -cienita!
ha
h
..ko pati pazaudējusi.....!!!!!!
Opis no Rīgas
O
Tā nav dura -slīpēta viltniece bez kauna un goda!
He
H
Dura atkal lien pie siles...
es
e
Vai tad jau atpakaļ no Francijas? Nu negaidījām tik ātri. Tauta nav aizmirsusi visus skandālus, par Jums nevēlēsim!
man liekas
m
ši kundzīte ir bijusi konsultācijā pie masu psiholoģijas izzinātājiem un tagad ,kad kaislības norimušas ap šās liekules nedarbiem, mēgina izspiest no politikas atkal kādus ienākumus sev. Iespējams, ka kredītu nasta spiež dikti.
jautrais
j
... teica cūka rakņādamās mēslos..
Lusija
L
parastā
p
Bet nav jau runa tikai par Šlesera grūto bērnību. Stāsta akcenti - pazudušās krimināllietas un krāpšanās ar nodokļiem. Un cilvēciskais mūsu valstī jau sen nav vērtē - ir tikai likumi, regulas un noteikumi.
lasis
l
... pārkāpt trauslo robežu, kas mūs šķīrusi no džungļu likuma... ------------------------------------------------- --------------------------------- PLL kampaņa "pret gejiem un lesbietēm" ir tieši šāda kāpšana atpakaļ kokā un kļūšana par mērkaķi
tantuks
t
Varetu balsot par Labu Latviju,bet tikai sis damites del balsosu par SC.
Vika
V
Skumji un atkal skumji. Vai esat iedomājušies kaut sekundi sevi Šlesera vietā. Vecākus taču nevar izvēlēties, kādi nu viņi ir ar tādiem jādzīvo. Pašiem jāveido savu dzīvi. Aināram tas līzdz šim tas ir izdevies diezgan labi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jūrmalā sieviete sadur garāmgājēju

Pagājušajā nedēļā Jūrmalā uz ielas sieviete bez acīmredzama iemesla uzbruka kādai kaugurniecei, vairākas reizes viņai iedurot ar nazi un nodarot smagus miesas bojājumus, aģentūru LETA informēja Valst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas