Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Depozīta sistēmu Latvijā ieviesīs 2022.gadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
>:-)
&
Nu. Redz` cik labi ! Šādu, maskētu, OIK paveidu, bidlogāni, viegli sagremo un prasa vēl! Alkstam vēl, par pseidozaļumu brangi samaksāt !!!
>:-)
&
Absurds, no sērijas : Nozagt kasti šņabja, pārdot un nopelnīto naudu nodzert :D QUO VADIS?
Ļoti atvainojos
Ļ
Ko darīs bāri un kafejnīcas ar tukšajām pudelēm ? Pieliks pie cenas un lādēs kopējā misenē ... baros strādāt negribošos... vai katru rītu ar kulēm skries uz lielveikalu, kur nedabūs pat naudu , bet "pārtikas kartītes"...
Vareni
V
"bomžiem" un visiem sovjetu pabirām tad sāksies apsolītais "kommuņizm" !
>:-)
&
Prieks maksāt vairāk, par abšaubāmu "labumu", nez, kā šādu slimīgu tieksmi sauc medicīniskā terminā? Psihiski vesels cilvēks, par šādu diagnozi, nepriecātos vis :D
>:-)
&
Aptaurēto zaļplānprātiņu, Pirra uzvara . Aunu bara triumfs :D
Ruta
R
Bija loti interesanti verot ka sai sistemai saeima pretojas tiesi ZZS neliesu banda, kaut gan si sistema veiksmigi darbojas visas normales ES valstis.
Laiks
L
2022., kādēļ ne 2222.? Apaļāks skaitlis
ārprāts !
ā
31 gadu pēc okupācijas beigām! Kāpēc Igaunija šo soli varēja spert jau sen, kāpoēc mums vēl jāgaida un jāturpina piesārņot Latvija?
@ārprāts !
@
Tāpēc ka Igaunija veido valsti pēc skandināvu parauga, bet Latvija pēc Krievijas.
  • 13
  • 1
VVZ
V
Visideālākā taras depozīta sistēma bija PSRS. 0,5 litru limonāde maksāja 22 kapeikas, tajā skaitā pudeles cena bija 12 kapeikas, un pudeli varēja nodot par šādu cenu. 0,5 litra piena bija fasēts stikla pudelē, kuras cena bija 20 kapeikas, un tieši tikpat varēja atgūt, piena veikalā pudeli nododot. Skābā krējuma burciņa (0,2l)- 10 kapeikas. Degvīna pudele- 12 kapeikas, šampanieša- 17 kapeikas. Bez kādiem zaudējumiem pircējam, prikoliem un čakarēšanās. Tagad tiek gatavota dīrāšanas sistēma, tāda ir redzēta darbībā Dānijā. Vārdu sakot- ja stāviet, tad apsēdieties, ja sēdiet, tad pieturieties- šakāļi atkal iziet medībās! Šakāļi valdības izskatā.
Bzduns
B
Man gan liekas ka alus/limonādes pudeles maksāja 20 kapeikas bet šampanieša pudeles vispār nepieņēma.
  • 4
  • 3
a13
a
Atmiņa uz skaitļiem tev švaka. Precizēsim. Piena pudele bija 15 kap., šampji un bumbveidīgie Agdami 18 kap., 0.7 vīni 17 kap. Aizmirsi par balzāma pudelēm, 0.5 80 kap. Pārējais pareizi. Aiznesot maisu uz tarņiku, 3 studenti varēja riktīgi iešmigot. Par tagadējo plānu, esat bijuši Igaunijā un Lietuvā? 8 kv.m taromāti lieveikala galējā stūrī, ieeja no ielas, ar bomžiem priekšā, veca alus plus piemīztu apeņu smaržu kokteilis, bieži nestrādā, jo pārpildīts, ja izdodas nodot, vienalga 5 centi par iepakojumu pārmaksāts. Paldies par perspektīvu.
  • 7
  • 5
Enģeļa viesis
E
Varu iedomāties, ja tas tiks ieviests De facto un kontrolēts, kā Latvijas aprobežotie ( vai citi to tēlojot) uzņēmēji ālēsies, cik roka roku mazgās oi oi oi un ar kādu tejāteri tiks pavadīts ieviešanas process ...pat televizors iekšā nav jāslēdz ...seriāli būs garlaicīgāki...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas