Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Deputatam otkon naļaun sacēt zvārastu latgaliski*, mandātu tomēr apstiprina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
evelina
e
Nu nav jau nekāda nodevība notikusi. Liepnieks nekad nav devis solījumus "ar šitiem gan nekad" vai tml. Neredzu, par ko kādam "soctīklotājam" "cepties". Iespējams kļūdos, tomēr ap viņu ir tāds nepatīkams konteksts (vai smaka), domāju, ka šī izvēle Ušakovam ir "izmisuma" solis, uz kuru viņu spiež lielā P politikas atbalss šeit. Bet varbūt LV krieviem ar Liepnieku ir pilnīgi nekādas vai labas asociācijas, tādā gadījumā varbūt šī nemaz nav jauna sadarbība. Superkomanda - Stedzenieks un Liepnieks, gan jau Lapsam ar kas tiks
pidralala
p
neviens krievus neapsaukā. Pilnīgs bulšits. Varbūt tu par "necieņu" sauc to, ka bērnam audzina pietāti pret LAT simboliem un valsts valodu?
pīīī...
p
Es piedāvāju vienu vienotu latviešu tautas nāciju, nevis kaut kādas atsevišķas, nošķeltas, bet ļoti lepnas, aka varakļāņu ģintis...
malka
m
Pats tu esi klauns. Tev labāk patika,kā Rubika dēli runāja latviski,ka vienu otru vārdu nevarēja saprast, pasē gan laikam skaitās latvieši..
PII
P
Līdz Nirnbergai 2 un deokupācijai, dekolonizācijai, kompensācijai par okupāciju, kolonizāciju, rusifikāciju viņš var būt par mēru!?
BAANIITIS
B
Berjozkins viņu nav darbā pieņēmis - tāpēc arī atlaist nav ķēriens
narkologs
n
Pats esmu latgalietis, bet uzskatu, ka zvērests ir jārunā latviešu valodā. Jau pats zvērests ietver sevī tekstu par latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu. Pieņemt zvērestu latgaliski ir iegansts krieviem gribēt to runāt krieviski. Vēlme parādīt, ka eksistē arī mūsu latgaliešu valoda nav peļama, taču šoreiz tas nebija iztais brīdis.
sdfsdf
s
Beidziet reiz muļķoties un zīlēt kafijas biezumos. 4. oktobrī viss būs skaidrs b ez zīlēšanas. UN, Dievs nedod , ja cilvēki būs tik nozombēti ka balsos par Sudrabu-SC satelītu Putina varas ieviešanai Latvijā.
Atgādinu
A
Manuprāt, Edmunds ir garīgi slims?
spanch
s
ceru ,ka sab un drošības policija nemeklēs tos dropmaņus Latgalē,bet gan īstos šīs štelles autorus.......un tie taču nāk no tavas kompānijas,vai ne 444(666)!!!! ????Tā taču nav pirmā reize,kad taisiet visādas šmuces,kā piemēram savu krievķotku piketi...,.tā kā skola jau jums ir
ploška
p
DP saistībā ar šo skandālu ir sākusi izmeklēšanu. Sevi cienoša partija vispirms sagaidītu izmeklēšanas rezultātus un tikai tad apstrīdētu rezultātus, bet Saskaņa ir Saskaņa. Tai savs kodekss, sava izpratne un mērķi. :)
Iedomājaties
I
Neaizmirstam novākt zem kokiem atstātās mašīnas
Vaards
V
Esmu īstena latgaliete ,bet ,lai vai kā,šī nu ir vienkārši izrādīšanās,ko noteikti neatzīstu .Kai cyrka klauns ,ka tik maņ nav jõnūžāloj,ka bolsõju par Jū!
xexexehohoho
x
Mēs par viņu Latgalē balsojām , Lai viņš pārstāvētu Latgali Saeimā! Un viņš savu pienākumu pilda,Pildot Zvērestu Latgaliešu dialektā (Latviešu valoda :-)
Izgāzās
I
Nesmidini tautu. Aizbrac nebut ne tie labakie un gudrakie. Labakie uin gudrakie sasniedz sejienes griestus un tad dodas talak pa karjeras kapnem. Bet tie, kas te bija 0, ta ari paliks 0 ari arzemes. Materiala zina tur vini sanem vairak, bet sabiedriskais statuss ir piramidas apaksa bez ceribam kapt.
FABRICATI DIEM, PVNC!
F
Ir arī izņēmumi, tie, kuri sāka no pašas apakšas, bet tagad ir "baltās apkaklītes". Protams, tādu ir ārkārtīgi maz, jo vajag ne tikai uzņēmību, bet arī veiksmi.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas