Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 12. jūnijs
Nora, Lenora, Ija

Deputāti diskutēs par žurnālistu rosinātajām izmaiņām likumos pēc Naglas kratīšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
imants
i
Atkal darba imitācija. Atkal izņēmum šlaka tagad žurnalisti. Ir jāveido tiesiska valsts ar vieniem likumiem visiem pilsoņiem. Arī tiem, kuri pieņem likumus, arī tiem , kuriem jāuzrauga likumu pildīšana, Arī tiem, kuri pārstāv represīvās struktūras. Tiesiskais nihilims , ja viņs ir valsts pārvaldes līmenī , izsauc pēc būtības valsts graušanu un cietēji būs tieši represīvo funkciju veicēji pirmajā kārtā.
z
z
Jāierobežo policijas patvaļa principā, attiecībā uz jebkuru personu,ne tikai attiecībā uz žurnālistiem. Cik ilgi vēl būs tā , ka policisti izmanto noziedznieku metodes un veicot likumā noteiktās darbības, klaji pārkāpj likumus, jūtas nesodāmi un netiek sodīti!?
nu bet dabiski
n
1. Visi lopiņi šajā DzīvniekFermā ir vienlīdzīgi. (BET!) 2. Daži (cūk)lopi ir vienlīdzīgĀKi par visiem pārējiem.
Nesaprotu
N
Kāpēc tad, kad žurnālisti nopublicēja VID darbinieku nopludināto informāciju par TV 3 žurnālistu angažētību un saikni ar narkotikā, notika neviena netraucēta izmeklēšana un darbinieki nu ir notiesāti ar reāliem cietumsodiem, bet TV 3 žurnālistei izmaksāta nesamērīga kompensācija, savukārt citā gadījumā, kad kāds censonis ielaužas svešā datu bāzē un tiek publiskota valsts aizsargājama informācija, pēkšņi neviens nav vainīgs un visi iesaistītie ir varoņi?
viens likums
v
Ja kāds ir izdarījis noziedzīgu nodarījumu, tad viņš ir noziedznieks. Un viegli iznīcināmi lietiskie pierādījumi ir jāvāc atbilstoši procesa likumam pat tad, ja tie atrodas žurnālista dzīvoklī.
Dace - nu smuki
D
Apdullis esi, vai kā? Par ko mēs runājam? Tev jāiet citur savu pārpilno sirdi izkkatīt!
RE! - Lapsa
R
Tu jauc dažādas lietas! Vai ir tik grūti saprast, kas ir žurnālists?
Nu smuki!
N
uts 10:33 25.May. O, satiksme un transports tas ir Jaunupa jājamzirdziņš, šistā vieta, kur zagt un krāpties. Politika ir varena lieta, tā vietā lai sēdētu cietumā par Latvijas Nacionālā teātra apzagšanu (tieši mahinējot ar autotransporta pakalpojumiem), viņš sākumā tiek par pašvaldības deputātu un nu par lielu priekšnieku dažādās pašvaldības un valst kapitālsabiedrībās. Lūk, tā ir JL un Vienotības īstā seja.
Nu smuki!
N
Kāpēc šodien žurnālisti klusi k'a pelītes par šo jaun-pupu lietu? Ak iebaidīti jau esiet? _______________ Vienotības triumfs » TB un JL korupcijai 09:03 Modris Jaunups Dzimšanas gads : 1954. Pilsonība : Latvijas Dzīves vieta : Rīga Izglītība : vidējā Pabeigtas šādas mācību iestādes : Rīgas Kultūras un izglītības darbinieku tehnikums, 1975, Klubu darbinieks, pašdarbības dramatiskā kolektīva vadītājs _______________________ TB , lai tiktu Vienotībā apkalpo Vienotības vēlēšanu kampaņas vadītāju jaun-upupu junioru nodrošinot viņa papiņam dramatiskā kolekt'va vadītājam jun-jupam senioram izglītībai un pieredzei neatbilstošu amatu. Zīle atklāti korumpējas ar JL, lai tiktu Vienotības vēlēšanu sarakstā! Kad šo lietu uzsāks izmeklēt KNAB?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas