Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Deputāti kritizē Puķīti un priecājas, ka Jansons ir pamanījis latviešu cilvēktiesības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Osis
O
Serzanta kungs dzili pardzivo ka tika no darba Iesl vietu parvalde padzits, paldies Pukites kungam par modribu. Karlis Serzants bij taa aizravies ar Degpunktaa filmesanu ka uz darbu Stabu iela naca reti, vien sizetus par midzeniem un Caka ielas dailavam monteet, prjaniku reklamas stavockas integret. Nozelojama vaukska pirdieni ne kritika :-)
garais
g
Seržanta kungs, Jūs diemžēl esat sevi pilnīgi "samaitājis" sēžot deputāta krēslā, jo tik murgaini vēl neesat runājis. Žēl, bet Jūs grimstat sevī!!!!!!!
renārs
r
ar ko ieslodzītais atšķiras no suņa??? atšķiribu nav.... :)
nu, nu...
n
Suņi ir godīgāki!
  • 1
  • 0
Nu un tad?
N
Jēgas vienalga nav, http://www.diena.lv/blogi/jega-13966316
ASV Prezidents
A
Latvija cietumu zina ir 4as pasaules valsts . atpalikusi cietuma sistema par aptuveni 100 gadiem un policijas iecirkni ir vel briesmigaki. Latvija nav nekada jedziga sistema jo visss ir balstits uz bijushajiem komunistiem un vinu naudam kabatas. nevienam isti nerup nekas vismaz ta izskatas
Janka
J
Pārā liela vaļa Latvijā tiek atļauta Krievijas 5.kolonai ! Un DP neko nedara ! Visi komenti pret Krievijas 5.kolonu SC sevišķi TvNETā tiek bloķēti !
AAAA
A
Tiesībsrags vismaz cenšas NELOBĒT geju pārprastās tiesības, bet domā arī par bērniem, skolām un bezmaksas izglītību!
Maira
M
Vismaz var just, ka tiesībsargs darbojas un vērš uzmanību uz gadiem samilzušām problēmām. Atradusies kritizētāja Cigāne. Labāk lai pārdomā savu pagātni, nevis kāpj tribīnē.
Kalts Kalts
K
LETA padarījuse labu darbu - ar citātu parādījuse tautai Seržanta "prāta" spējas.
Ina- latviesu cilvektiesibas
I
Vienam otram 'vardu speles' ir nozimigakas par savu tiesibu - civiltiesibu un cilvektiesibu -- tiesibu nebus izmantotam, utt. utt. apzinasanu un realizesanu ikdienas dzive! Nekur es neesmu saskarusies ar tik nozelojamu izturesanos pret individu ka Latvija, kur tikai tapec ka runa latviski, esi izsmejams, pazemojams morali un psihologiski 'noliekams pie vietas' !! Vai tas ir autobusa soferitis, kurs tevi izsmies, ka nezini biletes cenu, vai taksisa soferis, kurs nirgasies, ka tik peksni esi aizmirsis krievu valodu!!! Latvija neviens nekur neruna un ikdiena nekur neuzstajas par savam tiesibam, - jo nav specigu savu un lidzcilveku tiesibu aizstavibas advokatu Latvija! ASV ikkatrs berns zin savas tiesibas !!! Latvija tikai suudzas... - raksta rakstinus..., bet - nekas vairak nenotiek! Cilveki cies, - komunistu patvala turpinas ka padomijas laika, bet iedzivotaji un likuma parstavji neko nedara, lai izpetitu, izzinatu, izplatitu cilvektiesibas, civiltiesibas - jebkadas brivas Latvijas iedzivotaju tiesibas, kuras tiesibsargi ir varbut ir tomer sastadijusi saskana ar ES, kuras dala ir Latvija, likumdosanu!!!!!!! Tikai savu tiesibu nezinasana noveda pie cukurfabriku slegsanas Ka tagad gudrinieki zino, tad musu pasu delegetie valstsviri Brisele, citigi turpinot komunistu gara paklausigo lideeju politiku, nezinaja savas tiesibas un bija tik laimigi, ka ir iestajusies ES ekonimijas sistema, ka panaca Latvijai tik nozimigas nozares likvidesanu! Taatad - savu tiesibu zinasanas ir vajadzigas visiem !!!!!!!
Tiešām???
T
Vai tiešām latviešiem ir kaut kādas tiesības? Līdz šim domāju, ka tikai viens vienīgs pienākums - izdabāt cittautiešiem.
mjā...
m
Neko jau Puķīte nepareizi nepateica, tikai tā nav labi runāt!
Mūrniecei laiks mācīties
M
Nav tādas latviešu cilvēktiesības. Cilvēktiesības piemīt visiem.Un to saka Saeimas Cilvēktiesību komisijas priekšsēdētāja. varbut vinas amatam butu jabut Latviesu cilvektiesibu komisijas priekssedetaja.Žēl, ka mediji baidas taisit garakas intervijas ar vinu. tad ne to vien laikam dzirdētu.
to Ina
t
Kur te ir rakstīts par civiltiesībām? Rakstā tak tikai cilvēktiesības minētas:)
Ina
I
Ja pardomatu par labu parvaldi, tad butu jaizverte ari administrativie sodi un administrativo sodu izskatisanas komisijas, un cik tadas birokratiskas nodarbosanas valstij un pilsetu domem izmaksa!!!!! Kas ir "latviesu civiltiesibas"?? Latvija nezin neko par civiltiesibam un vispar ar cilvektiesibam ari, un latviesu civiltiesibas - purvs!!!!!
nu redzi
n
Tiesībsargs vismaz cenšas NELOBĒT geju pārprastās tiesības, bet domā arī par bērniem, skolām un bezmaksas izglītību!
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas