Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Deputāti rosina atteikties no ieceres veikalos tabaku tirgot tikai pēc cenu lapām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
prieks
p
O for]si, mēs taču pirksim pīpes pie tiem, kas pārdot lēti!Ja valdība domātu ar galvu ne ar dbenu, tad neceltu nodokļus pīpēm. Neviens nav rēķinājis cik nodokļu aiziet garām kasei,jo nelegāli vairāk nopīpē un vai smēķēšana ir mazinājusies? Bebīlisms neko nedos tā akcīzes celšana. Var tās cigaretes novietot tualetē, kuram vajadzēs tas aizies pirkt un tie paciņu apgleznojumi ir vāja gleznotāja izpausme.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
BET LIELVEIKALU VADĪBAI IR PĒDĒJAIS LAIKS KĻŪT LĪDZĪGIEM AR ĀRZEMJU VEIKALIEM ! PAGAIDĀM IR KĀ LĪDZ MARSAM ! ĀRZEMĒS INVALĪDS AR SAVU INVALĪDU SKŪTERI VAR BRĪVI IZBRAUKĀT JEBKURU VEIKALU BET LATVIJĀ VEIKALU EJAS IR PIEKRĀMĒTAS AR NEVIENAM NEVAJADZĪGIEM MĒSLIEM !!! PĒDĒJAIS LAIKS ARĪ LATVIJAS LIELVEIKALUS PADARĪT MODERNUS ! VAJ TAD LATVIJA SLIKTĀKA PAR VĀCIJU UN AMERIKU ?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
ja pat invalīdiem liek mīnusus....tad Latvija tiešām pilna ar deportējamiem krievu fašistiem !
vv
v
Vieslielākais ieguvums nesmēķētājiem, jo vairāk par nepelnītu sodu pie kasēm nebūs jāskatās uz tiem izkritušo zobu foto.
Pareizi!
P
Ja tās cigarešu paciņu bildes, kur attainoti dažādi miroņi, cilvēku gaļas gabali un ainas no morga, vairs nebūs pie kasēm redzamas, tas būs ieguvums visai valstij un tautai. Lai tās bildes skatās tas ZZS mērglis pats, kas par visu varu grib panākt, lai jebkura kase būtu joprojām cigaretēm izrotāta.
  • 3
  • 2
smukais runcis
s
Jā,deputāti prot sevi nodarbināt. Paši pieņēma šo likumu pāris mēnešus atpakaļ, tagad atkal šķiež resursus un atceļ šo likumu. Tik vienkārši. Interesanti, kāpēc ir sarežģīti atcelt NĪN vienīgajam mājoklim vai samazināt kadastrālo vērtību. Tad ar pilnām mutēm atrunājas un balstās uz sarežģītību un vēl uz nez kādām fantāzijām. Ja grib, tad var. Tagad tas pierādās.
Džuss
D
Ja jau PVO saka, ka nekas netiek darīts smēķēšanas ierobežošanai, Latvijai nevajadzētu ignorēt PVO tikai kāda ZZS kretīna dēļ.
Albertīne
A
Putrsa ir kretīns, ja paziņo, lielāka cena ierobežo smēķēšanu. Tik pat labi var teikt, ka pēdējos gados (kopš VVF valdīšanas sākuma) gandrīz 20 reizes palielinātā zāļu cena ir ierobežojusi to pirkšanu. Ja Putrsa grib, lai Premjers ir atklāti uz letes izlikts, lai pasaka to atklāti!
Ja valsts grib smēķēšanu
J
IEROBEŽOT, un prakse rāda, kāda metodika jāpielieto, tad Putras ekscesi ir destruktīvi un kaitējoši valsts un tautas interesēm, un te nepietiks ar to, kad kāda mauķele publiski komunicēs ar sev vien zināmiem edgariem.
Putra putru vāra!
P
Kā parasti, jo gan jau šam mērglim ir krietni aizmaksāts. Tīri vai jāsmejas, viņam esot PIETRŪKUŠI pierādījumi! Starp citu, valstīs kur jau šī norma sen darbojas, viss ir OK un arī kontrabandas ne tuvu nav tik daudz kā Latvijā. Tas ir kontrabandistu kartelis, priekš kuriem šādas Putras to putru vāra. Ja ZZS gribētu, lai valstī nav kontrabandas, tad tās likvidēšanai bija 28 gadi!
Nitiša
N
Pilnīgi piekrītu Edgaram!
Stulbs un kretīnisks populisms,
S
kas absolūti neietekmē smēķētāju skaitu
?
?
Tas ir no smēķēšanas atkarīgā komentārs. Kas ietekmē smēķētāju skaitu? Kas, konkrēti, Jūs pamudinātu atmest smēķēšanu? Plaušu vēzis?
  • 0
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas