Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Dibināta partija Kustība Par!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
!!! LATVIJĀ AR JEBKURIEM LĪDZEKĻIEM LAUŽAS IEKŠĀ ''GENDERIDSTI'' ! DIEVS PASARGI LATVIJU NO TIEM KURI GRIB BĒRNIEM ATŅEMT TĒTI UN MĀMIŅU ! VIETĀ DODOT SĀTANA PLIKO VECĀKS Nr 1 UN VECĀKS Nr 2 . Tas ir tiešām ļoti nopietni ! Bet ,ja Latvija spēja izturēt BARIKĀDĒS .....tad sašķaidīsim arī šo sērgu !
ahhh
a
par - pret - atturos
ja kas
j
Tikai dibināta? Nodibināta netika?
Trollis JT
T
Par ko? Par ko mums tas viss? Par ko?
Alcheimers
A
Par par- kinsonu! Par par-kinsonu!
  • 1
  • 1
kalvadoss
k
mūsu ierastie PARteigenosses un viņu lēt/labticīgie līdzskrējēji... Latvijai nu būs jāslimo ar dzelteno kaiti...
NAV VIENALGA
N
Vispār jau šis viss ir nenormāla ilūzija, ka šoreiz sanāks. Nē, nekas nesanāks, jo šajā "sistēmā" cilvēki ir tikai statistu lomā! Šādas kustības un partijas ir tikai apliecinājums, ka Latvijā viss ir pārmērīgi daudz! Tikai knapi 2 miljoni iedzīvotāju, bet mums ir vairāk nepieciešams: partiju / takšu / banku / sms kredītu / yogas centru / e-veikalu / alus šķirņu ...
Kurā pēc kārtas Viņķelei?
K
dziļumbumba
partija Kustīgais PARazīts!
p
Tās pašas Vienotības olas tikai profilā. Ja vēl pieskaita citu vanckaru no Vienotības perēkļa - strīķistus, tad visieem viendzimuma mīlas piekritējiem, konsolidācijas un welcome refugees faniem būs kur izvērsties. Ak jā, speciāli pensionāriem, Ilzīte, tā pati kas bildītē, uzskata un to neslēpj, ka jūs savas pensijas neesat nopelnījuši. Tādēļ ja ievēlēsiet, nebrēciet pēc tam.
Pravietisnejaukais
P
"Saliedēta sabiedrība"... vai kāds var paskaidrot, ko šis jēdziens nozīmē? Atgādināšu, ka slikta teorija noved pie sliktas prakses.
mes PAR
m
salieedeta sabieeriba ir tadi urlasfasisti ka tu un visadi latvietelji kas bauro par latvietibu lasas nahuj senes lasit uz britaniju nevis te smird interneta. latvijai jabut draudzigai gan pret begljiem gan visadiem cilvekiem ko ILZE VINKELE UN kustiba PAR mums grib pateikt un ari teev debilkropli latvieshu fasistelli
  • 1
  • 14
Onslow
O
KURŠ no nihilisma komentētājiem ir spējīgs kautko jēdzīgu piedāvāt,izņemot nepārtrauktu gānīšanos...?
Riko
R
Libertārisms. Diemžēl Latvijā cilvēki nav izglītoti šajā ideoloģijā - tam ir nepieciešami finansiāli līdzekļi un laiks.
  • 3
  • 5
NAV VIENALGA
N
Vai jaunais Sorosa projekts? :D
mes PAR
m
lasies dirst uz britaniju debilkvekski kada tev dala kas tas par projektu tas nav latvietelju debilikiem jazin
  • 1
  • 13
Riko
R
Autisms. Viņķele un Čigāne jau nu izdomās visu, lai nebūtu jāiet strādāt reālā 9 - 17 darbā. Novēlu skuju taku tikai dēļ tām divām.
RE
R
Kāpēc intelektuāļi nav gatavi uz racionālu un fokusētu rīcību Latvijas labā. Kāpēc viņi taisa jaunu, bezjēdzīgu partiju, kurā, pēc Eiropas pieredzes, vienmēr būs mazākums un gaisa jaucējs. Katram labas gribas cilvēkam ir jāpievienojas vai nu centriski kreisai vai labējai frontei un nav jājauc galvu vēlētājiem. Jo galu galā vienmēr būs izšķiršanās starp divām lielajām idejām.
NAV VIENALGA
N
Bet savādāk jau SC (krievi) nevarēs pārņemt varu šajā valstī! Kur 2 latvieši, tur 3 partijas!
  • 13
  • 3
.....
.
Lūzeri !!!! :)
RE
R
Kad Latvijā intelektuāļi atbalstīs īstu, centriski kreisu partiju, tad arī radīsies pietiekoša velkme centriski kreisām idejām un vēlētāji beidzot varēs balsot par labklājības valsti - par rīcības modeli, kurš Latvijai ir bijis vispiemērotākais visos laikos, bet kuru labējās partijas un primitīvo biznesu īpašnieki ir vienmēr aizlieguši un izstūmuši no sabiedrības apziņas. Un intelektuāļi visu laiku cieta klusu. Ja tagad viņi griba kaut ko darīt Latvijas labā, tad ir nevis jādibina jauna partija (par kuru balsos tikai paši un radinieki), bet jāatbalsta esošie jaunie spēki, kas cenšas Latviju pārveidot par labklājības valsti. Var jau stāstīt vēlētājiem visādas pasaciņas, bet vēlētāji vēlas labklājības valsti. Un ja nav solīds politiskais piedāvājums, tad vēlētāju balsojums kļūst neparasti apdullināts un neracionāls, tad arī pie varas nāk labējie un oligarhi un gulaša putinisti. Vai Latvijai tiešām vēl vajag labējos, oligarhus un putinistus? Kāpēc intelektuāļi nav gatavi uz racionālu...
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
!!! LATVIJĀ AR JEBKURIEM LĪDZEKĻIEM LAUŽAS IEKŠĀ ''GENDERIDSTI'' ! DIEVS PASARGI LATVIJU NO TIEM KURI GRIB BĒRNIEM ATŅEMT TĒTI UN MĀMIŅU ! VIETĀ DODOT SĀTANA PLIKO VECĀKS Nr 1 UN VECĀKS Nr 2 . Tas ir tiešām ļoti nopietni ! Bet ,ja Latvija spēja izturēt BARIKĀDĒS .....tad sašķaidīsim arī šo sērgu !
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas