Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Dinevičs: Vēlētāji mūs ir bargi sodījuši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
angry foreigner
a
To Par ZZS: I hope that LSDSP under the leadership of Mr Atis Lejins will revive and defeat Latvian Farmers' Union, a right-wing party in Parliamentary elections!
prezīc
p
Atceros Rīgas domē Dinevičs kā pirmklasnieks sēžu laikā tarkšķēja ar Edmundu Krastiņu. Izskatījās, ka viņiem ir ļooti draudzīgas attiecības.
prezīc
p
Pēc pārliecības esmu sociāldemokrāts, bet par Dinēviču un vēl dažu labu iekš Atbildības saraksta vnk roka neceļas balsot. Gaidu normālu latviešiem piemērotās kreisās partijas piedāvājumu. Atbildība ar sīkpartijām un dažādiem citiem pusmirušiem zombijiem tas noteikti nav.
Edgars
E
par pagātnes darbiem labprāt iedotu pa ģīmi viņam
vards
v
Nav pareizi, pareizi būtu jāsaka Vēlētāji "Atbildības" kandidātus ir bargi sodījuši, par Dineviča ielikšanu sarakstā.
.mom.
.
Labprāt balsotu par sociāldemokrātiem, diemžēl Latvijā šī partija ir politiski impotenta, un nevis tāpēc, ka regulāri neiekļūst Saeimā, bet tāpēc, ka nav pratusi izmantot krīzi vēlētāju uzrunāšanai. Kur gan vēl pateicīgāks laiks aicināt pilsoņus atņemt kapitālistiem varu, bet vai LSDSP uz to ir spējīga, ja pašu sarakstos čum un mudž lielāki un mazāki uzņēmēji, tātad būtībā - mazi kapitālistiņi. Kāpēc lai šādi cilvēki rūpētos par sociālo taisnīgumu?
AndrisR
A
Vēlētāji Dineviču nevis sodja, bet ignorēja. Nenotveramais Džons ir nenotverams, jo nevienam nav vajadzīgs.
eiro
e
Par Bomžiem nekad nebalso
līdzjūtība
l
Jāni, kā Tu kā sociāldemokrāts vari dzīvot kopā ar tādiem kas neievēro sociāldemokrātu principus? Jāni Vai Tava sieva tiešām ir uz pusi vecāka par Tevi, izsaku līdzjūtību, kurš gan sevis cienošs vīrietis gribētu dzīvot ar tik vecu sievu?
par ZZS!
p
Pareizi darīja K.Ulmanis 1934.gadā, ka patrieca tās visas sociķu prostitūtas ! Bruno Kalniņš sadarbojās ar čeku un bija nodevēju pirmajās rindās 1940.gadā ! Jūs gribat restartēt to veco prostitūcijas brendu LSDSP?
Sociāldemokrāts
S
Ja mums paveiksies un pēc 10-20 gadiem Latvijas valsts pastāvēs, tad skolā vēstures stundās mācīs arī par to, ka reiz bija tāda LSDSP, kura par Latviju gāja revolūcijās, karos, cietumos un trimdā, kura darbojās vairāk kā 100 gadus un kuru beigās izdevīgi privatizēja un notirgoja Janka Dinevichs. Kauns! Vēsturiski liels kauns!
tiešām zemiski
t
Cilvēkiem algas nav no kā maksāt, bet nauda vēlēšanu kampaņai ir? Mājas, jahtas, merši tam visam nauda ir, bet samaksāt to ko cilvēki ir nopelnījuši "patlaban biznesā ir milzīgas problēmas visiem." KAUNS!
Tikai
T
Vajadzēja ar troksni pirms vēlēšanām izmest Dineviču no partijas un būtu Jums bezmaksas reklāma, publicitāte, reitingi un saimas vēlēšanās plūktu uzvaras laurus.
Dzenes gars
D
vecais dirsejs-sievas uznemums...a kurs tad tur ir prokurists ja ne cien.Dinevica k-gs... Vecais apsis!
no apollo
n
arī patiess komentārs: Pirms pašvaldību vēlēšanām Dinevičs piedalijās gandrīz visās debatēs, bet vēlēšanās tas neko nedeva. Nevajag vainot masu medijus, tā vaina pašos jāmeklē un TV arī par reitingiem jādomā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šonedēļ biežāk uzspīdēs saule un līs visā Latvijā

Šonedēļ Latvijā biežāk uzspīdēs saule un gaiss iesils līdz plus 26 grādiem, tomēr nokrišņi būs novērojami plašākā valsts daļā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas