Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Dombrava atgādina, ka jaunievēlētās domes varēs atlaist

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mazsalacas meteorits
m
Ja valdošās koalīcijas pilnīgā nespēja vadīt valsti lai tā nebūtu viena no vājākām valstīm Eiropā,tad notiek vēršanās pret tām pašvaldībām,kas spēj organizēt darbu iedzīvotāju labā. Piem.Lembergu ,Ušakovu u.c.Krieviem tāds neveiksmīgs sauklis-fašizm neproidjot.Dombrava,valdība ir lielākais prettautiskais spēks Latvijā.Jūsu iecerētās kārtējās represijas ar naiviem likumiem un knabistiem neies cauri !!! Un atbildības laiks tuvojas... Esiet gatavs !
Teodora
T
Par tiem darbiem/strādāšanu - ko tik pats Dombrava ir tādu labu izdarījis? A, ko? Dombrava!
Dr.xy
D
Dombravas kungs, cik man ir zinams,tad Latvijas Valsts Tieslietu Ministrs ir no NA. Vai vinam nav zinami ES likumu par Valsts nodevibu ,pie kuriem tiek pieskaita ari finansiala darbiba,kura apdraud Valsts drosibu ? Latvijas gadijuma: uzturesanas atlauju tirgosana kremla mafijai, Valsts budzeta izlaupisana,spiegosana "tuvejo arzemju"uzdevuma,Latvija esoso krievu jauniesu sutisana uz Krievijas teroristu treninu nometnem. Vai ar to nepietiek lai nodotu tiesa SC / vinoti Launuma Imperiju & GKR un vinu atbalstitajus ????!!!
Dr.xy
D
God. Dombravas kungs, sis "mehanisms", par kuru Jus jusmojat, ir pilnigi nederigs instruments ar kuru varetu atlaist Rigas domi. PIRMKART: tads pretvalstisks sastavs kads ir Rigas dome,vispar NEVIENA tiesiska valsti nedrikstetu velesanas piedalities. OTRKART: ja tadai pretvalstiskai apvienibai ka SC / Vienota Launuma Imperija &GKR,nesaprotama karta tiek,atlauts piedalities velesanas, tad vinus NAV japadzen no Rigas domes par vini kriminalajam darbibam,BET GAN JANODOD TIESA.
Nu
N
varbūt kāds zina kur pazuduši blogi? Varbūt vēl kāds var pajautāt redakcijai - man neatbild, laikam neesmu tā vērta. Tur varēja vairāk par tēmu uzrakstīt.
!
!
Iekams valsts no šādiem ultralabējiem dēliem politikā vaļā netiks, nekas labs nav sagaidāms. Viņu eksistence gan varētu būt tik ilga, cik pastāvēs Kremlis, jo nekā cita jau šo dēlu retorikā nav. Darbu nav, ir tikai vārdi, vārdi, vārdi, un absolūti prognozējami.
Gaišreģis
G
Ja tu mazāk būtu rīmējies masu mēdiju priekšā, NA būtu ieguvusi daudz vairāk balsu.
lai veicas NA!
l
ar pirmo meginajumu Riga dabut 18 % ir labs raditajs! Veiksmi turpmaka darba!
Lai jau veicas
L
bet dažiem biedrīšiem vajag arī sākt domāt ar galvu!
  • 3
  • 0
Jānīt,
J
par tavu dzintara pirdienu pat lielākais parādnieks skaļi rēc!!! :):):)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas