Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Dombrovskim aprit četri gadi valdības vadītāja amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bambaks
B
Četri Dombrovska baigie gadi, kas diemžēl turpinās. Nožēlojams, absolūti truls džeks.
nu
n
Dombrovskis ir visu laiku labākais Latvijas premjers
abc
a
kā Sūnu ciemam,tiešām labāku neatrast!!!!
  • 0
  • 2
abc
a
šis premjers ir lielākā valsts nelaime,kāda ir bijusi valstī,pilnīgs lempis,nav veicis nevienu reformu valsts pārvaldē,neviena ministrija krīzes laikā netika samazināta,visus savus pietuvinātos cilvēkus izvilka cauri krizei valsts amatos,nogremdēja visus attīstibas projektus(CAF,Spilves pļavas utt)uzdāvināja ar piemaksu valsts Hipotēku banku,ar savu lempīgumu nolaida Airbaltiku,nesanēja Krājbanku,kas valstij būtu daudz izdevīgāk,nav radījis savā darbības laikā nevienu darbavietu(radījis labvēlīgu likumdosanu)visi lēmumi pieņemti nevis iedzīvotāju labā,bet rietumu baņkieru intresēs,turpina iznīcināt valsti cenšoties ieviest eiro bez tautas viedokļa.
Fune
F
Pirmais premjers, ar kuru tiešām var lepoties un kuru ciena arī citu valstu premjeri un diplomāti. Būtu labi, ja viñš varētu būt neatkarīgāks no koalīcijas daudzajām ambīcijām, bet vienalga paldies viñam. Dievs dod, ka nākamie premjeri, būtu vismaz tikpat atbilstoši un darbaspējīgi.
xxl
x
tādu,kas bezjēdzīgi izsaimniekojis 7,5 miljardus,neveicot nekādas būtiskas pārmaiņas valstī,nevar saukt par labu premjeru,iztapīgs Briselei,cita lieta.
  • 2
  • 1
k
k
Acerēsimies, ka Dombrovskis pameta labāk apmaksātu darbu, lai glābtu situāciju valstī. Izskatās, ka izdosies valsti glābt... :) Man prieks, ka puņķainie, uzpirktie komentētāji labāk par pasaules finanšu ekspertiem māk novērtēt viņa darbu. Nepakrīti nīdētāj. Veiksmīgu dienu!
Runcs
R
Nu otrus 4 Dombrovska valdīšanasgadus Latvija vairs diez vai izturētu...
Gatis
G
Valsts kaitnieki neizturētu gan! Varas gribētāji jau neiztur, jo jūt, ka viss iet uz labo pusi!
  • 6
  • 1
šis premjers demonstrē izcilu tauta
š
Vēlēšanās par to samaksās.
Senais
S
Tātad klasiski pirmais termiņš nu ir beidzies. Klasiska arī ir sabiedrības pasīvā samierināšanās, jo veiksmīgi ir apliecināts, ka protestiem vienalga nav nekādas jēgas. Es teiktu, ka šis premjers demonstrē izcilu tautas viedokļa ignoranci.
cony to Senais
c
Ja,V.Dombrovskis kaut ko ignorē,tad varbūt tikai mazāko tautas daļas viedokļi,kuri domā,ka mums jau šodien jādzīvo piem.Somijas labklājības līmenī.Tāds viedokļis,nav attīstītai domāšanai atbilstošs,jo Somija atsita PSRS okupāciju un palika BRĪVAJĀ BIZNESĀ,brīvībā,demokrātijā un viņi gadu no gada kāpināja savu konkurētspēju,kad mēs Latvija tajā pašā laikā nosēdinājam sabiedrības produktivitāti,savas brīvības,tiesības,demokrātijas.To atgūšanai ir garš un grūts ceļš ejams.
  • 6
  • 1
boze
b
Tu gribētu gan, lai cilvēki mītiņotu un taisītu bardaku valstī?! To grib arī visādi kabani un putniņi! Jāsaka paldies, ka lielākā sabiedrības daļa ir gudri cilvēki un neklausās dažādu slaistu, nelabvēļu un skauģu tenkās ,un nepadodas visādiem musinātājiem. Jā, tā ir tautas ignorance pret apmātajiem un ienaidniekiem!
  • 6
  • 1
eseses
e
nožēlojams premjers pārdevies briseles pidariem.
Ieva
I
Cepuri nost Dombrovska priekšā! Strādāt un būt novērtētam laikā, kad rokās tika iemesta vara kopā ar izsaimniekotu valsti, ar cilvēkiem, kuri bija nonākuši parādu jūgā, izsauc apbrīnu, un to vēl pētīs vēsturnieki un politologi, par to rakstīs vēstures grāmatās. Kur ņem spēku un izturību šis ārēji mierīgais un inteliģentais cilvēks? Cilvēks bez jebkādām līderisma pazīmēm kļuvis par līderi, kurā ieklausās ne tikai Latvijā, bet arī citur pasaulē, kurā ieklausās par politiskie pretinieki un nelabvēļi.
cony
c
Jā,es arī piekrītu,ka Dombrovska vadības stils ir fenomens,kas vēl jāpēta,bet es domāju,ka viņam ir sagadījusies blakus laba komanda un viņš respektē hiarhijā augstākos un ļoti ciena savus kolēģus horizontālajā līmenī.
  • 3
  • 3
Senais
S
Izliekas, ka ieklausās, jo tā panāk iztapību, kas lieliski padodas tam, patiešām bez līdera pazīmēm un dotībām.
  • 2
  • 3
tam plānprātiņam j
t
Beidz nu murgot un gvelzt muļķības.
!!XELENA!!!
!
NU UN ,KO LABU IZDARIJIS?VAIRAK BOMZU?NABADZIGAKA VALSTSUN PAKLAUISIGAKA BRISELEI!!
pa
p
Apsveicu Latviju un pašu premjeru!
to j
t
Tas vien, ka savu domu nespēj noformulēt īsi un konkrēti, parāda Tava prātiņa problēmas! Nelasīs neviens Tavus gargabalus!
khe!
k
Pats lasi un pārlasi?!
  • 2
  • 0
>
&
Lasīs, un jau lasa.
  • 0
  • 2
es
e
Kādi četri gadi? Laiks ir daudz garāks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Pirmdien vietām gaidāms pērkona negaiss

Pirmdienas rītā Latvijā ir saulains laiks, vietām sauli brīžiem aizsedz mākoņi, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien daudzviet Latvijā uzlīs, vietām gaidāms pērkona negaiss, prognozē sinopti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas