Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Dombrovskim nav iebildumu pret ministru darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
z
z
valdi, kāpēc TP bandītu kantoris LVM nav likvidēts, ko?! Cilvēki stāsta, ka viņi kokus nocērt pārdod vidu, bet pārējo sapūdē mežā.Pārdodot par 0,60 Ls/kubā..Tu paņem to strīpnieku aiz ol..m un uzprasi kāpēc iepirkumi visi koruptīvi... Valdi kāpēc nav likvidēts ZZS bandītu kantoris LAD, ko tur strādā un muļķi laiž visi latgales gnīdas un līdēji, miera nav..par iepirkumiem tas pats pilnīgs bezpreģels Valdi, kāpēc vides ministrija nav likvidēta kam viņu vajag?.. Veči jūs ņi..uja nedarat un nekā netaisaties darīt... tas bandīts sportists ir izmests no VID? Kur ir kāds darbs, ko?
Anatolijs
A
Ir ļoti žēl,ka Jūs esiet apmierināts ar ministru darbu,es gan teiktu ar ministru bezdarbību.Piemēram,Ārlietu ministrijai ir iespēja atpelnīt tai noņemto finansējuma daļu valūtā.Pāris reizes es esmu bijis Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā.Tur, pie Latvijas vēstniecības,cilvēki stāv rindā pēc vīzām.Tas bija vēl tad,kad vēstniecības un konsulāta personāls strādāja pilnā sastāvā.Arī tad visi iebraukt gribētāji Latvijā vīzas nesaņēma,jo konsulāts tās nepaspēja izsniegt.Vīza maksā naudu,pietam valūtā.Citu valstu ārlietu iestādes,konsulāti izmanto šo iespēju kā nopelnīt un smej par mūsu valstsvīru aprobežotību jeb neattapību izmantot šo iespēju.Lietuvieši nesamazināja vēstniecības un konsulāta štatu,bet gan mobilizēja visus vēstniecības darbiniekus uz vīzu izsniegšanu,apstrādi.Rezultātā viņi tikai par vīzām vienā konsulātā nopelnot aptuveni vienu miljonu eiro.Kā Lietuvai tā arī Latvijai Baltkrievijā tas nav vienīgais konsulāts.Tātad ir iespēja nopelnīt vairāk par miljonu! Iebraukuši valstī ārvalstnieki atkal atdod naudu,kas daudzkārt pārsniedz vīzas cenu.Šinī sakarībā Itālijas konsulātā šais krīzes apstākļos darbinieku skaits esot pat palielināts.Tur galvenais konsuls katru vakaru pieprasot atskaiti par dienā nopelnītās naudas summu,analizē un veic pasākumus kā šo skaitli palielināt.Savukārt mūsu ārlietu ministram Riekstiņam pieprasa samazināt izdevumus un viņš kā paklausīgs būdams bez jebkādām ierunām to izdara.Nemaz necenšās iedziļināties ministrijas darbā kā to samazināmo summu varētu atpelnīt.Viņš faktiski likvidē diplomātisko dienestu kam būs nelabas sekas priekš valsts.Par tādu rīcību turpmākajos gados iespējams viņš būtu saucams pie kriminālatbildības.Toties Dombrovskis viņu uzslavē.Es aprakstīju tikai Minskas gadījumu.Vēl lielāku peļņu var gūt plašajā krievzemē,Ukrainā un citās valstīs.Krievija nav apmierināta ar vīzu izsniegšanas servīsu.Rezultātā Ārlietu ministrija iespējams atpelnītu vai arī pārpelnītu savu gada budžetu.Šaubos,vai Riekstiņš ir aprunājies par naudas pelnīšanas un izdevumu samazināšanas iespējām par dzīvojamās platības īri utt.ar tiem diplomātiem,kurus atbrīvoja no darba.Tāpat būtu jautājums Dombrovska k-gam par to,ko Valsts iegūst no tā ,ka no darba atbrīvotajiem diplomātiem tagad jāmaksā pabalstus pie jau augstāk minētajim apstākļiem?Iespējams,ka ministriju neieinteresētība pelnīt ir izskaidrojama ar to,ka nopelnītā nauda aiziet Valsts kasē un pašām ministrijām nekas nepaliek.Tādā gadījumā situāciju nekavējoties jālabo.Un visbeidzot trieciet ratā ministrus kuru ministrijas var sevi atpelnīt,bet nedara to,arī pārlieku paklausīgos karjeristus!
z
z
nu lūk te ir "moment isķini" priekš valda.ir pienācis brīdis ka locīšanās iespējas ir samazinātas līdz minimumam.Vai nu celies kājās un saki, ka rozentāle brutāli izsit naudu, lai varētu notušēt TP zagšanu, protams valdība krīt un LV sabrūk! Otrs variants ir locīties un līst...ceru ka skolā pēc stundām nepaliki un 4 uz 5 nelaboji...mļa....Padomā valdi, ko bēniem stāstīsi pēc gadiem 20...
Mr. X
M
Kamēr ierēdņu, valsts un pašvaldību iestādēs strādājošo skaits netiks samazināts par 90 procentiem, kamēr ministriju, valsts un pašvaldības iestāžu skaits netiks samazināts vismaz par 70 procentiem, kamēr netiks izveidots mazs un efektīvs valsts un pašvaldību pārvaldes modelis, tikmēr nekas uz augšu neiet, tikai uz leju. Valsts vienīgais pienakums ir pienācīgi rūpēties par izglitību, medicīnu, drošibu, bērniem, pensionāriem un invalīdiem, bet lai to darītu valsts galvenais uzdevums ir veicināt ražošanas, tajā skaitā pakalpojumu, attīstību, nodrošinot normālu nodokļu sistēmu. Tas ko tagad dara valsts, man vairāk saistās ar vārdu zaglis un zagšana. Baidziet zagt un sāciet strādāt atklāti un atbildīgi, tad VARBŪT te kaut kas sāk iet uz augšu.
Oskars
O
Dombrovskim nav iebildumu pret ministru darbu un arī LABUMU NAV , tādēļ visiem ministriem ALGU LĪDZ KRĪZES BEIGĀM NETIKS IZMAKSĀTA TĀPAT KĀ TAUTAI.
Peļu vanags
P
I te ar savu čupu nesaturēji. Fui. Laikam taču vecis esi, bet domāšana kā tādam bābietim.
zvirbulēns
z
Kā, un finanšu ministrs, Belakoņa draugs Repše arī apmierina? Izumiķeļno!?
Pelēkais Vilks
P
Tas nav viltus gājiens. Beidzot JL kaut ko ir mācījies un TP dabon paost savas riebeklības. Bet kulturēli. Tas prieceh!
Pelēkais Vilks
P
Ne velti Tautas Postnieki visus šos gadus "dresēja marsiešus".
M.Dz.
M
Tas tāds JL viltus gājiens - iemācījušies spēlēt līdzi TP un cenšās izsist šos no sliedēm?
Jencis un Āvuls
J
Cerams ka kaut kādas humora atliekas mums ir saglabājušās. Oranžajiem nāksies līdz rītam domāt kā taktiku mainīt, ja jau par esošo viņus paslavēja. Tā jau var apjukt un nojukt. :) Gaidīsim turpinājumu.
loms
l
Nesapratu a ko tad tie ministri ir izdarījuši. To vien dara kā veselu gadu tik kaut ko "griež" a reāls darbs un reformas nevienas. Nesaprotu ar ko Dambrovskis ir apmierināts. Ar to ka nekas nenotiek ?
kauns par valsi
k
Laikam jau Rozentāle piesolija daļu neproporcionāli un neadvekāti sadalīto līdzekļu novirzīt Dombrovska kunga kabatai.
Jencis un Āvuls
J
Ko nu teiks TP rupors Segliņa kungs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas