Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Dombrovskis atvainojas Kalvīša vietā par prettiesiski piemērotu disciplinārsodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zzz
z
Domburs ari pats šmaucās gan atlaistās 10, gan 11 Saemas vēlēšanās, par veiksmi piebarotais KNABs bija vērsies pret koalīcijas grēkāžiem, nevis tiesiskuma aizstāvjiem, savukārt prezidenta administrācijas labvēlība nodrošināja izcilas 33 vietas parlamentā, neņemot vērā gan Krišjāņa Karina ekonomikas ministra posteni, gan Jaunā laika cieto nostāju visos jautājumos :)
Ina
I
Tikai Latvija cietusais nedabon miljonus kompensacija par merktiecigu 'nostumsanu malina' bez jebkada pamatojuma!!!, - jo ir personalijas, kuras var to darit nesoditi!! Kauns!!! Nav brinums ka cilveki masveida izbrauc no tadas valsts....
s
s
Dombrovskis uzsitīs savējam uz pleca, jo kas gan cits ja ne Jaunā laika ķēdes suns šamais bija
Antiņš
A
Kad Dombrovska kungs atvainosies man par dzīves apstākļu pasliktināšanu?
jāāāā...
j
Agrāk varēja zagt, shēmot....
  • 2
  • 0
xxxx
x
Kalvisa taksisi noravusies no kedes...
ekharts
e
Ko darīs Lāčuks,kad būs jāatmaksā Air Baltic nacionalizēto akciju vērtība?
mjaaa
m
Fui, var to ..tā saucamo Kalvīti novākt no bildes!
xxl
x
labs ministru prezidents bija,paaugstināja algas visiem,vienīga kļūda nenobremzēja kredītu burbuli,ko vajadzēja izdarīt jebkādiem līdzekļiem!
  • 3
  • 4
tiesa
t
vai spriedumā nav rakstīts, ka kalvītis cietušajam atmaksā nodarīto materiālo kaitējumu?? Nevis valsts, bet kalvītis personīgi. Nav? Tad mums te nekāda tiesiska valsts vēl ne tuvu nespīd. Vēl joprojām valda princips - kas atļauts jupiteram kalvim, nav atļauts tautai.
zzs
z
visa šo civildienestu un ierēdņu neaizskaramība ir jāizbeidz ar likumu,nekādas kompensācijas,neko,parasts bezdarbnieka pabalsts un miers,ja ierēdnis tiek pazemināts amatā,tas ir tikai nomāli,nepatīk lai tinās,savādāk valsts visu laiku bezjēdzīgi tērē budžeta līdzekļus,neaizvietojamu ierēdņu nav!
hh
h
Dombro!! Tu ciniskais nožēlojamais MĒSLS!!!!! Kad atvainosies simtiem tūkstošu pazemotajiem un nabadzībā iedzītajiem tautiešiem SAVĀ VĀRDĀ????????????????????????? ????? TU REDZI KUR TU ESI NOVEDIS LATVIJU????? MĒSLS!!
vai,vai...
v
Te vairs zāles nelīdz!
  • 1
  • 0
Jodo
J
Atkal zāles aizmirsi iedzert?
  • 9
  • 3
SIG to AM
S
Skaties ka tevi nenoķer un neliek publiski laizīt.....
Dombrovskis = garants2
D
Dombrovskis ļoti daudzējādā ziņā ir tāds pats Kalvītis, bet lēmumu haotisma un cinisma līmenis pat pārsniedz bijušā "garanta" ciniskumu. Tieši tāpēc tik daudzi no Dombrovska valdības lēmumiem tiek pārsūdzēti un valdībai jāmaksā tiesu piespriestās kompensācijas. Jau tagad redzams, ka nākamajam premjeram būs ļoti bieži jāatvainojas tieši Dombrovska sastrādāto cubduru dēl.
fakts
f
jenoti valsti un tautu noveduši līdz nabadzībai, tautu izdzinuši trimdā uz ES, aizņēmušies miljardiem "koka eiro" un ASV dolārus - uzsēdinājuši visu tautu uz pārādu adatas un tagad tēlo svēto avi un murgo par kaut kādu atvainošanos Kalvīša vietā, tautu un valsti ved - dzen nākošajā savienībā, kura ir tā pati PSRS tikai ar vāciesiem prikšgalā
Arturs M
A
Traki kad jāatvainojās tāda tipa kā Kalvītis vietā.Cerams ka reiz kāda vara liks atvainoties cilvēkiem pašam Kalvītim,jo arēnas ložā viņš sēž kā nevainīgs jēriņš un sūc savu dzērienu ar uzkodām!Pretīgi.
tieši tā
t
Dombri, paskaties uz savu baļķi savā acī! )))) bet kad pats dombrovskis ATVAINOSIES TAUTAI PAR VEIKSMES STĀSTU ???? Kā netika visus gadus pildīts likums par izglītību , par badā dzīvojušiem pensionāriem ,BĒRNIEM , KURIEM NAV PIEEJAMAS BRILLES, MEDICĪNA ,KA JĀVĀC NAUDA , CIK PALIKUŠI BEZ TĒVA UN MĀTES ,JO STRĀDĀ ĀRZEMĒS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas