Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Dombrovskis kategoriski noliedz pensiju samazināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sātans
S
Atraduši uz kā rēķina salāpīt lielo tukšo budžeta maisu, samazinat vajag visas lielās algas valsts iestādēs un padomēs, birokrātu darbs ir paviršs un bezatbildīgs, visus uz minimālo!!!
acs
a
Tas ir oranžo triks, lai pakacinātu tautu pret JL. Vēlēšanas klāt, bet tauta ielās neiet, kā to plānoja un vēlējās šķēlisti un šleseristi, pat atbalsta Dombrovski! Vai nav trakiem jāpaliek?!
HA !
H
Samazinas pensijas, lai butu nauda NB celsanai ????? Vai K & K ?? Kur te cilveciskais faktors ?????
kekss
k
...nu tikai ne to! Nabagiem atņemt pēdējo! Veiciet reformas valsts aparātā, un liekēžus ārā!
Birojs
B
Neviens nekadas pensijas nesamazinas. TAS ir TP prieksvelesanu TRIKS , dezinformet sabiedribu un radit socialo spriedzi
im
i
Vai Vīķes-Freibergas ex-prezidenta pensiju arī samazinās?
Senais
S
I present one's condolences, Sir Dombrovsky! Angliski tāpēc , lai nebūtu tik personiski.
Econ
E
Tur vairs neko nevar darīt, ņemot vērā to, cik kritiski krīt nodokļu ieņēmumi, ir acīmredzami jāmazina arī sociālā joma - pensijas ir viena no sastāvdaļām. Tā, lūk, pie kā var novest alkatība apvienojumā ar tumsonību, bet cilvēki jau atkal nobalsos par tiem tumsonīgajiem treknuma solītājiem un līderistiem, tāda mazohistiska tauta tie latvieši. Tagad mani interesē arī tas, kādā veidā starptautiskās organizācijas centīsies apturēt Godmaņa apstiprinātos projektus, piemēram, LNB.
anonīmais šakālis
a
Nekā personīgi iebaro tautu ar ēsmu! Kas būs nākošajā raidijumā? Segliņš saka, ka pensijas samazinās, Dombrovskis kategoriski noliedz? Vai notiks Segliņa atmaskošana? Kautgan, kas tur ko atmaskot? Redzams, ka siles kliķe Rīgas domes vēlēšanās visas likmes uzlikusi uz vienīgo partiju, kura nav valdībā - LPP/LC. Siles kliķe nu pa visām varēm cenšas diskreditēt valdību un vienlaicīgi JL, arī sevi. TP noies pa burbuli, bet toties būs Šlesers! Neesiet stulbi, neļaujiet sevi kārtējo reizi apčakarēt! Visi zin, ka labai precei reklāma nav vajadzīga! Reklāma - jūsu tiesības tikt apčakarētam! Uz reklāmu jāuzliek pvn 30%!
un
u
Ordeni tiem lidostas krāvējiem, naudas zagļiem! Viņi tak liecināja: noskatījāmies, ka parasti naudu pavada apsardze un nodod, šeit nekā, noliek un aizbrauc (pusnelegāli, iznāk?). Zatleram viņus apžēlot! Parex nauda tā bija, kuru pusgadu pirms bankrota tā pusnelegāli pārvadāja. Un nebūtu tā godīgā sieviete, kura, atradusi naudu koferī, izsauca policiju, tā arī noklusētu Parex banka par naudas pazušanu. Lūk, kur jāmeklē nauda Segliņam, nevis jācērpj pensijas, lielākas par 100 latiem. Vispār jautājums, aks sarīkoja Parex bankrotu? Segliņ, izpētī, kas tie bija par pusnelegāliem naudas pārvadājumiem ar lidmašīnām?
kapeika > BAIGIE MALDI
k
"inese 31.05.2009 23:54 nu ticesim Dombrovskim.Tagad ir vajadzigs gudrais Grutups,lai atrod veidu ka attiesat no K+K tos 200 ooo valstij.Ta likumiba ir apsaubama.Ta ir nenormala nauda,ja tiesam katru menesi.Vai ir mums valsti gudri cilveki,vai tikai pareksiesi vienigie" .................................................. ............................................................ ....................... TĀS NAUDAS SEN KĀ NAV - šeitanējo naudu izzaga ( tai skaitā PRET PARĀDZĪMĒM ) un AIZFĪRĒJA PROM, prom uz turieni, kur tā TAI RASAULES krīzē VIENKĀRŠI IZKŪPĒJA, tā kā nekādi grūtui, kaut puklos, neko atpakaļ dabūt nevarētu, pat ja mācētu un gribētu. Tas tā primitivizēti, bet principā ir laikam tā, ka vienīgais TAUSTĀMAIS rezultāts ķenčpāvulu saimniekošanai ir ķenčpāvulu pavalstnieku zināmas verdzības līdz bērnubērniem starptautiska noformēšana.
resnie putni
r
kur tu putniņ deesies... naudiņas ta nav!!!
Valdībai
V
jānoraksta visi kredītu parādi, ja bankas vairs neizsniedz kredītus. Tās nav nekādas "svētās govis". Ja nedod pienu, tad desās!
riņķī apkārt
r
Šajā valstī nav neviens , kam var uzticēties un neviens par kuru vēlēt! ++++ ja vēlamies izbrist no mēsliem, nenoslīkstot, tad tieši otrādi - ir jāiet uz vēlēšanām un jānobalso - ar galvu vienreiz un bez panikas, un ilūzijām par bezrūpīgu nākotni jau šovasar Tad varbūt izdosies nesamazināt pensijas, neieviest talonus un nepārdot Zaķu salu, ja pēc 6. jūnija pašvaldībās vairākumu iegūs tie, kuri šobrīd tiešām ir balsts Dombrovska valdībai un man ir neērti, ka jāatgādina - tas balsts ir - JL, PS un SCP, Un nevajag te burbuļus sist un paniku celt. Paši vien esam vainīgi pie Kalvīša treknajiem gadiem, ka ļāvāmies reklāmistam Sendzeniekam izčakarēt sev smadzenes un viņš tās čakarē vēlreiz un šobrīd. Šoreiz ar mesiju uz pacēlāja. Kad vienreiz iemācīsimies sevi cienīt un nemainīsim sevi pret tukšiem, kārdinošiem solījumiem kā tādi viduslaiku nēģeri Āfrikas vergu tirgū.
un
u
Kas izdomāja samazināt pensijas? Segliņš no TP. Un skaitli izgudroja: 100 milj.gadā. Tā pamatīgi (par 20%) apcirpt visas pensijas, kas lielākas par 100 latiem. Citādi tie 100 milj. nesanāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas