Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Dombrovskis neizslēdz jauna emigrācijas viļņa iespējamību no Latvijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Izbraucējs
I
Jo ilgāk cilvēks dzīvo rietumos, jo vairāk nostabilizējas tur un jo mazāk iespēju, ka brauks atpakaļ uz Latviju. Karts ārvalstī nodzīvotais gads tikai nostiprina šo neatgriešnanās faktu. Skumji, bet patiesi.
z
z
Vai tiešām lācītis nezina (vai arī izliekas), ka tagad vairums aizbrauc nevis peļņā, bet pavisam- uz dzīvi ārvalstīs. Un to vairs nevar (un nedrīkst!) pielīdzināt 2005.gadam!
jans
j
Dombrovski,ja tik vien spēji izdomāt,tad arī Tava vieta gaidāma tajā pašā vēstures mēslainē, kur visiem pārējiem "valsts vadītājiem" šos 19 gadus!
starp citu
s
Kas tad pieljaava taadas attieksmes veidoshanos no valsts puses, ja ne mees pashi. Un no kaa tad sastaav valsts. Ne jau no koka kluciishiem, kaut gan, peedeejaa laikaa nepamet sajuuta, ka koka kluciishi pamodushies un ieraudziijushi vieniigo iespeejamo vainiigo- valsti. Ja vajadziiba spiezh mekleet pelniishanas iespeejas aarzemees, dariet to, bet bezjeedziigi izgaazt dusmas uz valsti- pilniigi garaam. Tas ir apvainotu beernudaarza audzeeknju liimenis.
pamela
p
Sirsnīgs paldies visām partijām,kuras 20 gadus bija pie siles valsts kases apcirkņos un ,paši aptaukojušies līdz pretīgumam,tautu noveduši / LATVIEŠUS !!/ trimdā. Dombrovski un Ko ,vai nebūtu bijis pareizi novest Parex lietu ar diviem "K "līdz tiesai nevis šo divu zagļu ,afēristu dēļ tūkstošiem cilvēku izdzīt /jā izdzīt/ no valsts.Jūs jau vēl arvien TURPINAT ieplūdināt miljonus Parexā.Un nav zināms KAD tas beigsies?!Vai nebija pareizāk -- ātra nāve,nevis lēna,neveiksmīga reanimācija?ar superneizdevīgu valstij līgumu ar diviem afēristiem.Par ko Godmanim IR JĀSĒŽ Lemberga vietā uz apsūdzēto beņķa. Dombrovska k-gs,ja jūs neiziesiet "Līderības Zalāna akadēmijas"kursu,Šlesera/Lesčinska ieciklētās nekaunības kursu,VALSTIJ IZREDŽU atkopties NAV ,jo lai noliktu pie vietas ASTOŅKĀJI,ir vismaz jābūt Z.A.Meierovicam!!
alma
a
Vai ir jēga tam, ko visi šeit raksta? Kurš to izlasīs? Un kur ir tās durvis pie kurām pieklauvēt, lai taptu sadzirdēti?? :(
in
i
Vo, vo - pareģis. Tagad atvērt tikai kantori "Nākotnes paredzēšana".
Lelle
L
Nez no kā maksās pensijas palikušajiem pensionāriem?
Paija
P
Nu, kāpēc, Dombrovska kungs tik diplomātiski sakāt, ka sāksies jauns emigrācijas vilnis. Vajadzēja teikt īsi un skaidri: tinieties, Latvija ir pārapdzīvota, pilna ar valstij nevajadzīgiem, liekiem cilvēkiem.
Valērijs
V
Komentārs par imigrācijas slēgšanu no austrumiem ir vnk nepārspējams :DDD Kādēļ krieviem jābrauc uz šejieni, ja pat vietējie iedzīvotāji ar izglītību, ar pieredzi, ar lokālo mentalitāti nevar atrast darbu? :(
V
V
Tiešām, kur jēlīšu fanu pulciņš, nav neviena, kas paskaidrotu, ka TP, ZZS un t.t. pie visa vainīgi, bet JL ir labi un godīgi cilvēki, kuri rūpējas par valsti un tās iedzīvotājiem!
borcinsh
b
...nav kam to stastiit - vietejie proletarieshi talak pa Jurmalu (vai maximum - Turkei) nebrauc, jo necien sveshvalodas ! bet par arzemju lietotu Auto var piekaut... te "anna" raksta : "sheit palieku", bet neuzdodas ar jautajumu: kam tur vina ir vajadziiga ?
r(8)
r
Ne jau ta nauda ir galvenais , kapec es aizbraucu , bet lai gan kautko sasniegtu sava dzive un tam ko es daru ir kautkada nozime , Latvija sis iespejas paslaik nedod , ( jo mans tevs nau ne politikis ne miljonars ne ari kada noziedziga grupejuma kuru piesedz valsts ) tatad , lai stradatu atiecigi sava izglitiba vai vienkarsi nodarbotos ar biznesu kurs ntiks izputinats kautkad stulbu likumu del , vienkarsi biju spiests aizbraukt no latvijas vai man tas patika vai nepatik .....paslaik dzivoju Francija Santetiene Loire42
kuku
k
Slaviātāji jau sen aizbrauca. Nav vairs neviena kas slavinātu
Ne jau lielākas algas dēļ!
N
Ne jau lielākas algas dēļ cilvēki pamet Latviju! Ja salīdzina vienalga cik mazu tur algu Eiropā ar pliku NULLI Latvijā!!!! Cilvēkiem ir kas jāēd, ir jābūt iespējai DZĪVOT. Latvijā nav iespējas VISPĀR dabūt darbu, tātad nav iespējas IZDZĪVOT! Premjeram diemžēl nu pilnīgi nav taisnība par lielāku algu vilinājumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas