Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Dombrovskis: TP ir izteikta īstermiņa domāšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vuarzazi
V
TP noveda Latviju bankrotā Loģiski tā turpinās to darīt
Rāznas slūžas
R
kā jau zag;liem tp citas domas, ka nodzīvot šodienu uz citu rēķina nav.
mao
m
Attiecībā uz valsti pat ļoti īstermiņā,bet par sponsoriem un savu kabatu domājot domājot shēmas ir labās.Nepurgās taču biznesu dēļ pensionāriem u.c.
volk tambovskij
v
piekriitu Dombrovskim, teepistu domaašana ir izteikti iislaiciiga , liidz veeleešanaam , galvenais kaa apmaaniit ar saviem populisma saukļiem, un kaa uz šii valdiibas nolikšanas fona savaakt tos 5% piekriteeju , ar pieciem ar nepietiks valdiibas sastaadiišanai , taadeeļ jau murgo par kreiso apvieniibu....turies Dombrovski , ir izredzes staaties arii naakamaas valdiibas priekšgalaa , tad arii nebuus taadu sprunguļu baazeeju riteņos , Šķeelem noveelu kalteet krupjus , kad nokusiis sniegs...
Vaiņods
V
Nepareiza atbilde. grieza pensijas, jo Dombrovskis populismā ieslīdzis nesamazināja valsts aparātu martā, kad kļuva par valdības vadītāju, bet bet tikai pēc vēlēšanām. Un tos pīrādziņus, ko reklamēja priekšvēlēšanu laikā, no marta līdz jūnijam JL ēda.
who cares
w
"Zini, kāpēc dabūja griezt pensijas? Jo TP nepiekrita NĪN palielinājumam." == OK, ok, bet makroekonomiski tālejošus lēmumus NEDRĪKST pieņemt, lūkojoties uz pasauli īstermiņā aka "nevarēsism mēnesi samaksāt pensijas".
who cares
w
Tuvredzīga un īstermiņa domāšana, dievamžēl, ir raksturīga arī JL. Lielākais stulbums - darba ņēmēju kopuma samazināšana, veicot izmaiņas pensiju likumā. Tas pats attiecas uz nesaprotamo attieksmi pret PVN samazinājumu tūrisma pakalpojumiem un ekonomikas sviru pārlieku nodošanu FM un VID speciālistiem, kuru specializācija nav ekonomikas attīstības veicināšana, bet nodokļu iekasēšana (sk. kaut Jezdakovas atklāsmes...).
dzeris - Vaiņods
d
Zini, kāpēc dabūja griezt pensijas? Jo TP nepiekrita NĪN palielinājumam.
dzeris
d
Tad, kad Latvijai pacelts kredītreitings, un Latvija sāk iemantot starptautisko aizdrevēju un sabiedrības uzticību, TP kārtējo reizi nāk kjlajā ar populistiskiem lēmumiem, graujot finanšu disciplīnu un pārkāpjot savus solījumus. Mērķis gan Šķēlem ir ilgtermiņa - neskatoties uz visu, panākt lata devalvāciju, zaudējot Latvijai aizdevēju uzticību, uz to jau mērķēti visi šie te kaitnieciskie gājieni.
Vaiņods
V
"īstermiņa populistiskiem lēmumiem" - Dombrovska mīļākais vārdu salikums. Bet ne grama patiesības. populisms ir pirms pašvaldību vēlēšanām pateikt, ka lai vai kas, bet pensijas netiks apgrieztas. Ko mēs redzam tagad? Nožēlojami.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas