Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Dombrovskis valsts svētkos aicina noticēt savai varēšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
ko es kā Latvijai piederīgais esmu domājis par savu valsti un darījis tās labā? Tu atcēli pensiju indeksāciju nabagiem pensionāriem, ko rezultātā viņi diena no dienas dzīvo vēl nabadzīgāk. Bez tam, tu, pretrunā ar likumu, nemaz nerunājot par sirdsapziņu un pieklājību, nogriezi veco cilvēku pensijas. Tā ka bija jāiejaucās Satversmes tiesai un atcelt šo tavu pretīgo lēmumu. Bet tu pat cilvēku priekšā neesi atvainojies. Bet saviem padomniekiem un citiem pietuvinātiem palielināji algas 2 vai vairāk reizes, līdz pat vairākiem tūkstošiem latu mēnesī. Un lai kompensētu šādu dāsnumu, tu plāno atņemt bērnu pabalstus, kuri ir tikai 8 latu apmērā. Īsāk sakot, eksāmenu tu neesi nokārtojis. Nav vairāk ilūziju. Laimīgus tev svētkus. ...... vērts uzdot sev jautājumu: ko es kā Latvijai piederīgais esmu domājis par savu valsti un darījis tās labā Es neesmu piedalījusies grupveida izvarošana un valsts izlaupīšana. ....... centīsimies paši noticēt tam, ka mēs varam sasniegt vēl vairāk," Diemžēl vairs nepalika nekas ko zagt. Bet lielāko parādu pieaugumu, es neuzskatu par sasniegumu. ......... Mēs svinam tumšākajā gada laikā, tāpēc ir svarīgi, lai būtu gaisma. Bet nodokļi uz elektroenerģiju tad kāpēc paaugstināt? Vai tikai tājā parādas spēja sasniegt vēl vairāk. Mēģini palielināt nodokli uz lidmašīnas biļetēm, vienvirziena biļetes pirkuma gadījumā. Parādīsies stabils ienākumu avots. ... tas ir kā eksāmens, "bez kura nokārtošanas nav iespējams saņemt gatavības apliecību". – teica Dombrovskis. Eksāmens nav nokārtots. Kas tālāk? Atkal jāgaidā gaišu nākotni 20 gadus? Ieteiciet gaidīšanas vietu . Aukstas valsts nepiedāvāt . Apkurei nepietiks.
pirtnieks.
p
Sliņķiem visas valdības būs zagles. VISPIRMS vajag padomāt, vai tev bēns ir prieks vai nasta.
Traki
T
Kā Dombrovsska valdība apzog zīdaiņus? Neapzodz vispirms pats sevi !
kas?
k
Kura valdība tev atņēma dzīvokli un kam tu atriebsies?
Zelma Birzniece
Z
zagļu valdība-Cik reizes var rakstīt vienu un to pašu teikumu.Paprasiet lai kāds palīdz ko citu sakombinēt,ja pašam tik grūti
fui
f
Man kauns par DIENU. Premjers ir valsts trešā augstākā amatpersona, bet viņa novēlējums svētkos nav pirmajā atvērumā, bet jāmeklē īpaši. Vai vieta neatradās? Bet par BMW vadītāju paradumiem gan tiek ziņots redzamā vietā. Arī Ušakova domām vietiņa atradusies, bet Dombrovskis nogrūsts cik nu vien var tālu. Man kauns par tik klaju necieņu. Pat prātā nenāk pirkt tādu laikrakstu.
latvietis
l
Ziniet no ta,ka mes esam piemers kadai citai valstij Latviajs iedzivotajiem veders pils neklust un ikdienas elementarie sadzives apstakli no ta neuzlabojas. Latviajs valsti lielaka dala cilveku dzivo neizsakama nabadziba, trukuma par kadu Latviajs politkiem, prezidentiem, ministriem par bailes ir domat un tapec vini dzivo ta it ka Latvijas vlss ir labi un tikai ir jatic sev un tad jau viss bus labi. Latviajs valsts pedejos 20, gados ir izlaupita, piesmieta, tauta novesta nabadziba, trukuma, bezceriba..... Pat ir nesaprotami, kas ir sodien jadara, lai vispar sis valsts un tauta izdzivotu? Kapec ministriem, ierredniem, prezidentam, diplomatiem ir tik nesamerigi lielas algas un citas privlegijas? Ka tas ir iespejams, ka Latvija pensonaram ir jaizdzivo ar Ls100-150/ menesi, bet nekaunigaijiem, alkatigajiem partijas ielikteniem ministriem ir par maz ar Ls, 2000/menesi? Ulmana un Freibergas pensija ir jasamazina lidz Ls, 300/menesi, minstru, saeimas deputatu, ierednu algas lidz Ls, 500-700/menesi.
SVF
S
Būtu nu paklusējis!
Vienotības Klibā pīle
V
Paskat, Diena jau deeemokrātiski izdzēsa manu novēlējumu nepiestūķēt tikai savus vaidziņu un SVF makiņus, bet domāt par tautu... Mums gan ir deeeemokratiski mēdiji...
.
.
ir gan man denacionalizēts, tāpēc labi zinu ko runāju. 90to gadu beigās mani izlika no denacionalizēta dzīvokļa centrā, bet tā vietā, lai gaudotu un gānītos es par saņemto kompensāciju+kredīts+sertifikāti ieguvu privātīpašumā dzīvokli tuvajā pārdaugavā. bet lai dzīvē kaut kas kustētos uz priekšu ir jāstrādā, vai ziniet. un tas, šķiet vienam otram nepatīk, grib tikai lai visu uz šķīvīša pienes.
Dumfaks
D
Kā plano tikt galā ar valdības kroplīgo mentalitāti?
fiksais
f
Balāde par parādīto godu (vai par latviešu valdības un partiju godu?) Ir bezgodis ieradies mūsu godos. Viņš lielāko karoti ņem un bļodu Un ēd un ēd, līdz apēsts ir viss, Bet paliek arvienu vēl izbadis. Viņš lielāko kausu paņem un dzer, Ar kāju uz pasauli durvis ver, Bet nepietiek viņam ar kausu un bļodu, Viņš prasa, lai tu viņam parādi godu. Tu ņem savu godu un lēnīgs tam rādi, Un, lūk, no tā brīža tu kāpostus stādi Ne tā kā līdz šim, bet tā, ka pēc tam Ir kauns acīs skatīties kāpostam, Un, lūk, no tā brīža tu govij ar ragiem Gan sienu vēl padod, bet tā kā bez nagiem. Un aku tu roc kā dīķi tik seklu Un domā tikai par tuvāko kreklu. Tu aizmirsti paražas, Dievu un Jodu, Un vieglāk kā atdot, protams, ir nodot, Un roka tev sniedzas pēc pilnākās bļodas... Bet godu, visvairāk tu pieprasi godu, Jo pats tu bez goda, bez goda un bešā. Tu aizmirsi dārgāko nerādīt svešam. Māra Zālīte, ņemts no skolēnu web resursiem, publicēts ap 80. (Karogs). Sāpīgi precīzi teikts, toreiz tas bija veltījums režīmam, bet cik precīzi tas raksturo šodienu! Vai latviešiem pēdējās inteliģences paliekas ir mirušas?
Oskars
O
Bet kāpēc Dombrovskis nekad nevar atbildēt uz žurnālistu uzdotajiem jautājumiem būdams tādā AMATĀ man KAUNS kad tāds cilvēks ir pie VARAS. Budžetu arī stāda jau 2gadus tas ir BRIESMĪGI.
PRIECĪGUS SVĒTKUS!
P
Mēs aizvien neapzināmies, ka esam īpaša tauta - divas reizes vienā gadsimtā mēs esam tikuši pie savas valsts. Daudzas tautas par to var tikai sapņot /baski, kurdi un vēl neskaitāmas citas/, bet mēs vēl zūdāmies, vaidam un čīkstam. Jā, viss nav veidojies tā, kā gribētos. Bet padomāsim godīgi - vai tikai citi vainīgi? Kas, piemēram, savā naivumā pakļāvās pozitīvisma kampaņām un ievēlēja Saeimā oranžos kampējus? Kas atļāva Rīgā saimniekot prokremliskajam nesaskaņu centram? Mēs, kas tagad kožam pirkstos. Tomēr beigsim gānīties un sāksim rīkoties! Sāksim ar mazumiņu - tīra māja, kārtīga mājaspriekša, laipns skatiens svešiniekam, palīdzība vārgākajam un tā tik uz priekšu! No sīkumiem rodas lielas lietas. Saņemsimies un mums viss izdosies!
Pozitīvāk
P
Viņi vienkārši ir ļoti redzami, bet nav gan paši spilgtākie simboli. Tad jau dzrīzāk mūsu Valdi - dažādi, bet tomēr tik nacionāli raksturīgi :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas