Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Dombrovskis varētu veikt izmaiņas ministru amatu kandidātu sarakstā

Līdz ar valdības deklarācijas iesniegšanu Valsts prezidentam Andrim Bērziņam Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V) precizēs ministru amatu kandidātus, informēja Dombrovska preses sekretārs Mārtiņš Panke. Pašlaik iespējamās izmaiņas netiek atklātas.

Domrovskis (V), ministru amata kandidāti un topošās koalīcijas partiju darba grupu vadītāji šodien turpina darbu pie valdības deklarācijas sagatavošanas, lai pirmdien plkst.12 to varētu iesniegt Valsts prezidentam. Pēc šīs tikšanās būs zināmi visi ministru kandidāti, sacīja Panke.

Valdības deklarācija ir saskaņota ar pieciem sociālajiem partneriem - Latvijas Darba devēju konfederāciju, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru, Ārvalstu investoru padomi, Latvijas Pašvaldību savienību un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienību. Daļa šo organizāciju ieteikumu iekļauti deklarācijā, bet atsevišķas specifiskas prasības iekļautas valdības rīcības plānā.

Premjers šodien Latvijas Radio atzina, ka ministru kandidātu sastāvā varētu tikt veiktas izmaiņas - iespējams, kādu no iepriekš minētajiem ministru amata kandidātiem varētu aizstāt ar citu.

Panke sacīja, ka līdz valdības deklarācijas iesniegšanas laikam prezidents būs saņēmis tiesībsargājošo iestāžu atzinumus par ministru amatu kandidātiem, un pēc tikšanās ar Dombrovski būs zināmas visas ministru kandidatūras, tāpēc pagaidām iespējamās izmaiņas netiek precizētas.

Saeimā balsojums par jauno valdību varētu notikt jau otrdien, 25.oktobrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas