Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Domu biedru grupa aicina 18.novembrī iedzīvināt Latvijas laika tradīcijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gygy
g
Mes ar visu gimeni sagatavoja patriotiskus t-kreklus un mazajam bodiju, apdrukajam www.tprint.lv, tur ir ipasha sadalja (patriotisms txt), kur ir gaumīgi dizaini, ar kuru palīdzību prezentēt sevi kā latvieti un daļiņu no valsts.
vecis
v
ŠĶēle uzvarēs. Ja jau Staļins daudziem ir godā,kāpēc Šķēlem netikt saulītē. Galvenais stāja. Melot acīs skatoties. Un upuri.Jo vairāk,jo labāk. Viena cilvēka novešanai līdz nāvei ir smags noziegums, par ko tiesā.Tūkstošiem novešana līdz nāvei sola nacionālā varoņa statusu. Uz priekšu TP.ZZS,JL,TB.Jūs bijāt ,esiet un būsiet mūsu sirdsapziņa,gods un slava!
stiprais
s
Stahlhelmi? Kas tas ir. Ieroči? Kaskas? Akselbantes? Par svecītēm logos pareizi.To dara 11.novembrī. Izkārt karogus ne tikai oficiālās vietās bet arī sava balkonā. Nēsāt nacionāla krāsas šalles,cimdus,cepures. Uzlikt karogus visās mašīnās uz riteņiem,motocikliem!!! Citādi krievu uzvaras svētkos visur Rīgā redzama georga (uzvaras?) lentīšu atgriezumi.Tas brīžiem liek aizdomāties par Maskavas propogandas spēku Latvijā. Mūsu valdošie par patriotismu domā tikai 11. un 18. novenbrī. Latvieši ļoti izceļas ar savas armijas lamāšanu. Desmitiem gadus tērētā nauda krieviem piederošo masu mediju darbā nes savus augļus.Un ne vienmēr šie masu mediji bija krievu mēlē runājošie. Brīnīšos ja "NRA" nebūs šodien rīt ,stāstīts par NBS cilvēkiem kaut kas slikts. Komjaunatnes gars "Neatkarīgā RA "nav zudis.
Ta!
T
Šaubos ka Jūs "Человек " esat šobrīd bijis vai mācījies tā saucamajās "krievu skolās", tāpēc spriest par to ko tur māca vai nemāca nevajadzētu tik pārliecinoši spriest! Jālikvidē? Man jau liekas ka Jums ir "okupācijas mantojums" domāšanas veids. (slēgt, aizliegt, piespiedu kārtā kko mācīt, utt.)
Человек
Ч
“Latvijā līdz šim nav izveidojušās spēcīgas tradīcijas saistībā ar valsts dzimšanas dienas svinēšanu 18. novembrī,” -- tāpēc, ka mūsu skolās nemāca Latvijas vēsturi un patriotismu. Pirmskara Latvijā arī nebija tādu naidīgu krievu "madrasu" tīkls Latvijā kā tagad. T.s. "krievu skolas" ir okupācijas mantojums un tās būtu jālikvidē.
Šampēteris
Š
Padomju laikā pirms sēšanās mājās pie galda uz patafona atskaņojām himnu kavalērijas pulka pūtēju orķestra izpildījumā (bez teksta). Laiks iznākt no pagrīdes !
Sandra
S
kaut kāds pilnmēness murgs kurināt pagalmā ugunskuru, to tikai idiots var izdomāt. Un svecītes logos jāiededz 11.novembrī, tā ir pirmskara tradīcija, un es to katru gadu arī daru
Senais
S
Kas tad līdz šim ir liedzis tā svinēt ? Man šķiet, ka svētkus nevajadzētu reglamentēt, jo , kas no sirds piemin Latviju, tas arī atradīs veidu kā to darīt citiem zināmu, ja vēlēsies. Ne jau formāla tradīciju ievērošana, vai veidošana nosaka patriotisma līmeni. Tie, ar Latviju sirdī, ar tās priekiem un bēdām, bet kas kas nevēlas to eksponēt, nav mazāk patrioti par tiem uz sejām karogus krāsotājiem. Iespējams, ja tas būtu izmērams , tad izrādītos, ka daudz lielāki, tomēr līdzīgi kā tas notiek fizikā Heizenberga(Werner Heisenberg) nenoteiktības gadījumā, kādam sākot mērīt patriotismu, to var nepamanīt. Kas mums tā par ligu, svinēšanu reglamentēt? Tad kāds māca kā pareizi līgot, bet cits, lobējot tirgoņus mudina ieviest helovinu. Kā reizēm gadās kad organizātori sabojā kāzu norisi, apgrūtinot viesus ar scenāriju.
Человек
Ч
Подобные односторонне выдвигаемые идеи не идут на пользу интеграции общества. Надо было бы вначале сесть за стол переговоров с русскими общественными организациями, и выработать общий план праздника. Иначе выглядит, как хуторской балаган.
/>
/
Vajag svinēt svētkus skanīgi un priecīgi, daudz skaļāk par 9.maija svētkiem Uzvaras parkā! Ne tikai svecītes, bet dejas, dziesmas un citas tradīsijas! Folkloras grupas-aūūū, uz priekšu!
lops
l
Sen bija laiks... un starpcitu Ulmanlaikos godasardzei bija Stahlhelmi, bet nu tagad tas laikam nebutu politiski korekti... kaut gan varetu ari vienreiz uzplaut tam korektumam....
Pēteris Krišjānis
P
Patīkami vienkārša un jauka ideja. Atbalstu.
Oskars
O
Bet kā dziedās KRIEVU PARTIJAS ar Ušakovu ja neprot vārdus un karoga krāsa ir SAVĀDĀKA ,kārarī SMADZENES darbojas PRET ŠAI DIENAI.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas