Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Dreimane: Pūces un Krieviņa aiziešana negatīvi ietekmēs valsts pārvaldes kapacitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aģentūras darbiniece
a
Valsts pārvaldes kapacitāti un arī efektivitāti negatīvi ietekmē netaisnīgā attieksme pret darbiniekiem valsts pārvaldē ministriju "griezumā"! Valsts pārvalde nebeidzas tur augšā - ministrijās,kancelejā....
Vilis
V
Nekas traks.Neaizstājamu kadru nav!Censoņu,kas stāv rindā uz viņu vietām ir daudz.Kadru rotācijai jānotiek.Jādod jauniem cilvēkiem izaugsmes iespējas.Labi ka paši saprata kā laiks tīt makšķeri.Sevi izsmēluši
Irma
I
Ūja, ūja, elitiņ - ja jau katru pa blatu vietā iestūķēto savējo shēmošanas gigantu un tukšu "ūdensgabalu" sacerētāju sāks saukt par neaizvietojamu, augstas raudzes profesionāli - tad patiesi valsts pārvalde ir izkurtējusi, satrunējusi un sapuvusi!
Te pat zirgam jāsmejas!
T
Divi neatvietojami Einšteini?
Nekādu problēmu!
N
Vienkārši jāsamazina šī kapacitāte jeb ministriju skaits,apvienojot vismaz Labklājības un Veselības,Finanšu un Ekonomikas ministrijas un policijas! Ministriju skaits Latvijā tiešām ir pamatīgi samilzis,ja salīdzinām to kaut vai ar Kipras 6,Šveices un Lielbritānijas 7,Ungārijas un Rumānijas 8 ministrijām!
Ja būtu palicis Krieviņš
J
Latvijā nebūtu vairs ne tikai bezdarba,bet pat noziedzības!
Protams,ka negatīvi!
P
Vēl taču tik daudz jāizdara! Piemēram:"Ekonomikas ministrija (EM) rosinās atjaunot pirms diviem gadiem likvidētās padomes valsts uzņēmumos,šovakar ziņoja Latvijas televīzijas raidījums "De facto." Mēs noteikti nāksim ar ierosinājumu,pretrunīgi vērtētu,atjaunot padomes valsts uzņēmumos,kas atbilst labiem pārvaldības principiem. To likvidācija nebija tas labākais lēmums no uzņēmumu pārvaldības principu vadības viedokļa",teica EM valsts sekretārs Juris Pūce. Skat."EM rosinās atjunot likvidētās uzņēmumu padomes",TVNET,LETA,LTV "De facto,22:25,24.aprīlī 2011.
xxx
x
Beidz murgot.Tukšas vietas nepaliks.Šaubos,ka ka viņi ir neaizvietojami.Kā jau parasti,tika pa blatu,taču nepavilka.
prom
p
Jo vairāk aizies , jo labāk valstij. Viss labāk ja tur neviena nebūtu. liekēži.
Bambaks
B
Nožēlojama valsts pārvalde, ja Pūces un Krieviņa aiziešana var negatīvi ietekmēt tās kapacitāti, vienkārši nožēlojama!
eseses
e
vai nu divi civleeki bija tie iistie Piilaari? mums tachu veel ir zaglers, berzinjsh, vairinja. :D
HH
H
Dreimaniete varēja atbrīvot Valsts pārvaldi pati no sevis. Nu nedrīkst Valsts pārvaldē strādāt cilvēki, kas domā tikai par Valsts apzagšanu. Atcerieties situāciju ar šīs kundzītes privātmāju un Latvijas Valsts ceļiem.
Interesents
I
Atbalstu atalgojuma palielināšanu valsts pārvaldē ar nosacījumu - visiem ierēdņiem un civildienesta darbiniekiem visās valsts pārvaldes iestādēs tiek noteikti vienādi atalgojuma koeficienti un izlīdzināts atalgojums.
izskatās, ka
i
bez Pūces nav valsts
Andron Mc
A
Šitās uzskati gan ir vērā ņemami, o jā! Viņa arī uzskata ka viņai viskautkas pienākas no valsts, par daudzajiem labajiem darbiem valsts labā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas