Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Dūklavs: uz PVD vadītāja vietu būs konkurss; Veldre – spēcīgs kandidāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
intervija "Klubs"
i
Atradu 2006.gada aprīļa interviju žurnālam "Klubs", kuru sniedza Vinets Veldre un izlasīju sekojošo: (fragments no intervijas: Zvērkāvis Vinetū, rozā sapnis - hipodroms...) ŽURNALISTS JAUTĀ: VAI IR BIJUŠI MĒĢINĀJUMI JŪS PIEKUKUĻOT? VINETS VELDRE - KĀ SMEJOS, KUKUĻUS JAU VAR ŅEMT, BET IR MINIMĀLĀ SUMMA, KAD TAS JĀDARA, - MILJONS UN NE MAZĀK. ŽURNĀLISTS JAUTĀ: JA JUMS DOTU MILJONU, JŪS ŅEMTU? VINETS VELDRE - ŅEMTU UN AIZIETU NO DARBA. BET NE MAZĀK KĀ MILJONU UN JAUTĀJUMS, VAI KĀDS MAN VISPĀR TIK DAUDZ DOTU. Kas attiecas uz politiku, man ir simpātiska viena, varbūt divas politiskās partijas ne tik daudz to pozīciju dēļ, cik to cilvēku dēļ, kas tajās strādā. ŽURNĀLISTS JAUTĀ: Kuras ir tās partijas? VINETS VELDRE - VISPIRMS TAUTAS PARTIJA, KONKRĒTI PREMJERS AIGARS KALVĪTIS, KURU PAZĪSTU JAU LABU LAIKU.KĀ CILVĒKUS CIENU POLITIĶUS ARĪ NO CITĀM PARTIJĀM: GODMANI, BRESI - VIŅŠ VARĒTU BŪT LABS ZEMKOPĪBAS MINISTRS, KRUPŅIKOVS, KRIŠTOPĀNU - TAUTSAIMNIECISKS, LEMBERGU - VIŅŠ NAV POLITIĶIS, VIŅŠ IR TAUTSAIMNIEKS.... ŠĶĒLE KĀ TAUTSAIMNIEKS, STRAUTIŅŠ, EMSIS.... MĒDIJOS ŠOS CILVĒKUS NEPAMATOTI KRITIZĒ, TAČU DOMĀJU, KA VIŅUS VIENKĀRŠI APSKAUŽ. ..... TĀDUS VAR NOSAUKT DAUDZUS, ARĪ SIEVIETES, PIEMĒRAM, SAEIMAS PRIEKŠĒDĒTĀJU INGRĪDU ŪDRI, VALSTS PREZIDENTI. VARĒTU NOSAUKT ARĪ BIZNESMEŅUS, KAS IZRAISA CIEŅU, TOSTARP NETRADICIONĀLUS, PIEMĒRAM, LAVENTU....... Jautājums rodas sekojošs: kā amatpersona, kura atzīst nākotnes nozieguma izdarīšanu var ieņemt jebkādu valsts amatu???
ja kas
j
Veldre tanī amatā nemaz nebija slikts. Augstākā gan bija pašvaks.
ārprāts!
ā
Man arī likās, ka Veldrem jau drīz pensija! Tad jau vēl ilgi līdīs visādos amatos. Šausmas!
jā...
j
nu Zirnis vai Zavackis protams būtu sliktaaki. iisti kaklu griezeeji. savukārt Matuzaali Lucaua kaa partijas pakalpeniiti jau paneemusi pie seviim. Veldre nav labs kandidaats, liidzshineeji taisiija ciet visas mazaas paarstraades. arii it kaa ciiniijaas ar galjas kontrabandu, lai gan faktiski to piesedza tajaa pashaa laikaa njemot veeraa paareejos nosauktos... jik Briņķi vajadzētu par PVD boseni!!!!
bez tam
b
TP gaļas kontrabandai ir problēmas...
nu nav veldrem nekur kur zagt
n
mēs saprotam. Krievu mafija negrib viņu nopirkt no mums???????????varbūt var rakt zeltu, urānu?????????????
skele
s
Varbūt ar visu kavalēriju....
skele
s
Un ko atbildēs Dombrovska kungs par tik atklātu lobēšanu un savējo iekārtošanu""robos"" Tas taču tā nenotiks? Bet varbūt JL pie kājas ko paši savulaik teikuši par Veldri????jo visas nostādnes jau izmainījušās...
skele
s
Nākošais parlaments saliks visu pa vietām un neko nedos ka vietas būs aizpildītas Cauri spīd Veldres kandidatūra kurai tiek bruģēts ceļš un atliek tikai piekārtot konkursa noteikumus lai uz balta pūkaina bērīša iejātu amatā Eksperti par daudziem analogiem gadījumiem saka:KORUPCIJA
Audi100
A
Vinets atkal veidos zirgu kavalēriju
Š /galv. valsts kretīns/
Š
VELDRE !!!!! ...NU KURŠ GAN CITS !!!!
REŅĢĒDĀJS to DŪKLIS
R
NU KO TU TUR VĒL MUHĻĪ ....PASAKI GODĪGI ,KA ZOOPARKĀ JAU VISS JUMS NOLEMTS...BŪS ---VELDRE !!!
Vecais
V
Veldre šajā amatā bija vīrs īstajā vietā. Cīnoties ar gaļas kontrabandistiem riskēja ar dzīvību.
bumbulītis
b
Vai kādi gudreļu komentāros saradušies. Veldre ir labākais PVD kandidāts. To saku, jo zinu viņu personīgi. Citi sien klāt zirgu gvardi, citi saistību ar TP, bet tas jau nemaina cilvēka kā profesionāļa, kas personīgi ir piedalījies PVD koncepta izstrādē un realizēšanā. Veldre tiešām ir labākais kandidāts.
lauksaimnieks
l
Ja viņu apstiprinās tad tikai līdz oktobrim ,lai iet tai aizsardzības ministrijā Super.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas