Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Dzīvnieku aizstāvji: pie Saeimas bija 300 cilvēku; protestus varētu turpināt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķis
l
Esmu no laukiem un jocīgi, ka vienīgi UFO saprot lauku dzīvi! Protams, ka notecināt asinis ir daudz maigāk, tuvāk dabai par elektrošoku masu lopkautuvē, ko iesaka t.s. dzīvnieku draugi, tāpat cilvēkam pārgriezt vēnas ir daudz maigāk par elektrisko krēslu, kur tas mokās ilgi! Kāpēc tie aizstāvji izvēlas lopiem elekrisko krēslu? UFO
daunitis
d
No vienas puses-cilvēkiem nav, ko darīt. No otras puses-lienam uz vēdera musulmaņu un judaistu priekšā. Ko par to saka latviešu tautas draugs Ļeģajevs?
neaizmirstulīte
n
Un tumsoņas jau arī ir, ja tic tām pašām pasakām, kuras stāstīja 1000 gadu atpakaļ daudz neizglītotākiem cilvēkiem. Un, ja jau mums tā patīk austrumu tradīcijas, tad nebūtu slikti pieņemt tās, kas ļauj zaglim nocirst roku, un korumpētiem ierēdņiem kā Ķīnā -galvu. Pāris galvas ripotu un zagļu paliktu mazāk.
reālisms
r
vispār jau ir pieņemts noteikums, ka dzīvniekam pārgriež rīkli un tad apdullina. Būtībā sajūtu ziņā lopiņam nekādas lielās atšķirības nebūs, vienkārši darbību secība sakārtota tā, lai viss atbilstu musulmaņu tradīcijām! Dažreiz nevar saprast', kas tieši viņus uztrauc- dzīvnieku kaušanas metode vai bailes no islāmistiem. ne jau visi staigā apkārt ar bumbām sasprādzējušies- jebkurā ticībā ir gan neaptēsti fanātiķi, gan vienkārši ticīgie, kas seko saviem svētajiem rakstiem.
zutis
z
tizlie purni - parbalsotaaji!
Laima
L
Balso kā prasti lopi. Ieskaitot Paulus, Kalniņus, Pētersones, Rivžas un pat Kantānes. Pretīgi!!!
kur i?
k
kasparu gasuunu neredzeejaat?
Ora
O
Būtu labāk cīnijušies par likumu, kurš aizliedz turēt un mocīt dzīvus dzīvniekus daudzdzīvokļu mājās, lūk manuprāt dzīvniekmīļu reālais darba lauks!
Oskars
O
Bet kāpēc viņi bija vieni bez DZĪVNIEKIEM ????????
rudens
r
Soreiz runa nav par ekonomiku, eksportu vai visparejam problemam. Bet par vertibam, par to, kadi un kas esam mes pasi- acimredzot vienkarsi bauri.
rupucs
r
Tā dzīvnieku aizstāve šorīt LNT rīta ziņās pusi pasaules (žīdus un musulmaņus) nosauca par tumsoņām, ekhhhh.. ka tik pati nav taada, savu patiesību uzskata par absolūtu! Par kaušanu - te varētu droši vien ilgi diskuteet kaa humaanaak kaut, bet šāda kaušanas metode ir bijusi gadsimtiem ilgi un kultuuras sastaavdaļa, kāpēc tādi freimaņi pēkšņi iedomājušies ka strāvas belziens ir nesāpīgāks? Kad caur katru ķermeņa šūnu cauri iet elektriskais lādiņŠ? nav nekad dabūts par pirkstiem? Patīkami? Kāpēc tādas aišas iedomājušās ka viņu aprobežotais skatījums uz dzīvi ir pareizāks par kāda židu rabīna uzskatiem? tumsoņas šie cil;vēki paši ir! droši ka turcijā vai berlīnes ielās to pašu halilu vai košeru kebabns ēduši un slavējuši vēl par garšu, liekuļi!
Minka
M
Nu tak nomierinieties, liekulīgie dzīvnieku aizstāvji! 1. Šī nogalināšanas metode nesagādā lielākas ciešanas, kā šobrīd izmantotā ar apdullināšanu. 2. Ir jāciena citu tautu tradīcijas. Pie tam arī senlatvieši dzīvniekus nogalināja tieši tāpat. Pievērsieties labāk reālām problēmā. Kas notiek un kāpēc Latvijā ir tik daudz klaiņojošo dzīvnieku? Slimi, kraupaini, ar pūžņojošām acīm. labāk piketējat to nabadziņu atbalsta, ja galīgi darīt nav ko. Vai ejat strādāt!
vairis
v
"kulturas"cilveki varbut atšķiribā no tiem tukšu salmu kulejiem bija išo to lasijuši šo to redzejuši savā dzīvē. turklat cik atceros tad kaušanas epopeja bija par musulmaņiem, bet plakātos nez kapec breca par ebreju tradīcijām. jautajums vai tie brēkuļi vispār zin atšķiribas, un kapec tadas tradicijas radušās. tur galvenais bija sponsoriem parādit ka kautko dara lai jaunus ziedojumus savāktu. sekli ļaitiņi sekli. gluži kā Oliņiete pavairota 300 reizes
Varis
V
1) Vajadzētu visām šādām organizācijām nedot finansējumu (tās stāv garās rindās pie Vides fonda, LIAA un citu naudas devēju durvīm. Nevar tak dzīvnieku aizstāvji baroties no naudiņas, ko nodokļos samaksājuši arī gaļas ražotāji... 2) Vēl necilvēciskāk ir bojāt dzīvniekiem dzīvi: turēt šaurā dzīvoklī vai EU normām atbilstošā kūtī - karcerī, atņemt tiem tēva un mātes priekus, visu mūžu barot ar konserviem vai ctu ģenētiski modificētu ēdienu
Zigurds
Z
Tie dzīvnieku aizsargātāji varēja vai varēs turpmāk paņemt līdzi arī kādu mājlopu, lai demonstrētu to pareizo kaušanas metodi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas