Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Dzīvnieku aizstāvji vēlas panākt atkārtotu balsojumu par dzīvnieku kaušanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
te svarigs bija precedents ka ir iespejams Saeima ja kadam vajag tad grupas intereses isa laika izsist dajebkadu likumu. tagad varam gaidit gumijas riepas un toksiskos atkritumus.
TanteSidra
T
letticigi idioti sacerejushies uz darba vietam ka nu tik rikles griezis un ar to lielu naudu taisis. figu vinjiem. tas ir darbs moslemu viesstradniekiem, jo neviens neticigais nekad un nekur imama svetitiem Halal produktiem nedrikst pieskarties. no shi projekta otkatiem kautko pelnis tikai Teicans un vinja partija. Jekabpilieshi sukas ledu un agri ritos klausisies muedina dziedajumus pilsetas moshejas torni.
aitu bars
a
7. septembrī likumā pēc vides ministra Raimonda Vējoņa ierosinājuma tika apstiprinātas izmaiņas. Turpmāk 23. panta 2. apakšpunkts papildināts ar "izņemot gadījumu, kad atkritumu sadedzināšana ir klasificējama kā atkritumu pārstrāde vai reģenerācija, attiecīgo atkritumu sadedzināšanas iekārtas īpašnieks ir saņēmis normatīvajos aktos par piesārņojošām darbībām noteikto atļauju attiecīgo atkritumu sadedzināšanai un iekārtai ir atbilstoša jauda." Jāpiezīmē, ka lēmums tika pieņemts dienā, kad tika veiktas izmaiņas likumā par dzīvnieku rituālo nokaušanu un pie Saeimas norisinājās protesta akcija. "Tas ir absolūts cinisms un nerēķināšanās ar cilvēkiem, jo tika izprovocēts troksnis saistībā ar dzīvnieku nokaušanas jautājumu un tā ēnā pieņemts videi nedraudzīgs lēmums," sarunā ar TVNET skaidro vides aktīvistu organizācijas "Zemes draugi" valdes priekšsēdētājs Ojārs Balcers.
karnivors
k
Es milu dzivniekus!! vini visi garsigi !!!!
kegums
k
Vai, ja slepkava ir pārgriezis rīkli upurim, viņš ir nežēlīgāks par to, kurš ir pārgriezis rīkli un iesitis ar āmuru? Skarbi salīdzināšu: Vai Dārziņu sirmgalvju slepkavām bija iespējams humānāks veids?
BA
B
Paldies visiem dzīvnieku draugiem par uzņēmību. No sirds vēlu, lai jums veicas! Ja vajadzēs, atkal iešu kopā ar jums paust protestu pie Saeimas.
jet
j
Bezsmadzeņu balsošanas mašīna TP izrāvusi likumu cauri. Tas, ka derētu grozīt arī citus likumus, lai vismaz formāli pretrunas novērstu ... , ai, po$%^. Likumi vispār nav priekš TP. Vai tur kaut vienam vispār ir priekštats par rituāla kaušanas procesu no A līdz Z, visiem kulta nosacījumiem u.tjp.? Faktiski ir panāks atvieglots kaušanas variants, vai process ir atbilstošs musulmaņu tradīcijām - tas vēl ir jautājums, uz kuru TP atbilde neinteresē. Jēkabpilietis paprasīja, mēs nobalsojām. Visi jautājumi jēkabpilietim. Partijas disciplīna, bļ%^.
dzeris
d
Tas viss izklausās pēc liekulības un PR akcijas. Kā zināms, taisni medībās sašautie dzīvnieki bieži stiprui mokās. Kāpēc dzīvnieku aizstāvji neprotestē pret medībām? Par to Zviedriju - cik zinu, medības tur arī nav aizliegtas?
Jāpiezīmē
J
ka Zviedrijā, uz kurieni eksportēt nospīdzinātus dzīvniekus tā raujas TP protežē, šī kaušanas metode ir aizliegta.
Pax Tibi
P
P A L D I E S dzīvnieku aizstāvjiem, kas visā šajā nekaunīgi- agresīvajā "punduru galma" mahināciju labirintā vēl mēģina tikt pie TAISNĪBAS. Kā var palīdzēt ?
mammaDaba
m
vai tad Latvijā Valsts nav šķirta no Baznīcas?
dzeris
d
Vēl neviens nav pierādījis, ka šī metode sāpīgāka, tad jau jācīnās pret kaušanu vispār.
DD1
D
Kaarteejaa matu skaldiishana. Apnicis.
Jack Daniel`s
J
Jūs tiešām uzskatāt, ka šāda slaktēšana veicinās nez kādu uzplaukumu un izvilks Latviju no ekonomiskās krīzes???!!! Nezinu vai par Jums būtu jāsmejās vai jāraud - kā vispār var nonākt līdz tādai domai? :-))) Ekonomika sāks "iet uz augšu" tikai tad, kad sabiedrība un visa valdošā kliķe sapratīs, ka jāattīsta IT, farmācija un varbūt vēl dažas nozares, kurās nepieciešamas SMADZENES. ">" un viņam līdzīgie laikam vēlas, lai Latvija būtu tikai miesas eksportētājvalsts. Eksportējam latviešu sievietes uz Grieķijas un Turcijas bordeļiem, eksportējam latviešu strādniekus ar visām ģimenēm uz Īriju un Lielbritāniju, eksportēsim nomocītu lopiņu ķermeņus uz Zviedriju. Uz priekšu - būsim tikai primitīvu slaktētāju valsts! Jo primitīvāk, jo labāk!!! Varētu vēl suņus un kaķus eksportēt uz Austrumāzijas tirgu! Visu cieņu Dzīvnieku aizsardzības ētikas padomei par darbu dzīvnieku tiesību jomā! Vismaz viena padome/komisija nestrādā tikai ķeksīša pēc.
Nu
N
ko var ņemties, pilnigi riebjas šitie aizstāvji. vienkarsi skauž, ka krizes laikā vienam uzņēme'jam paveicās. un pārejie to nevar pārdzivot dzīvnieku "aizstāvji"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Dzīvnieku aizstāvju atzinums par Zemkopības ministrijas sagatavotajiem noteikumiem

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas