Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Edvīns Šnore Varšavā runā par Katiņas nozīmi un rāda Padomju stāstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Piekritu ...Beigsim tacu nosodit tikpat izskaustos krievus (latviesu asinu -genu-sapludumu ar iekarotajiem no skandinavu un turku ciltim) Sie cilveki, ka senie galindi un parejas latviesu cilsu paliekas ir jauzskata par tikpat nelaimigam ka musu tautu sastadosam... ... Cilovekam un lidzigiem ir japienem fakts, ka ne jau krievi pasi sev uzvela Komunistiska terora nezeligo un asinaino nastu ... lasiet Cikagas, Tribuna korespondenta Deili (Daly) reportus par ,importa' komunistiem caur Liepaju, 1917.g. Un ne jau vini pasi speja finaset so izplanoto un arzemju bankieru atbalstito revoluciju ... ... Un tamdel, ka si filma skaidri parada vispasaules(Eiropas) socialistu, manseviku un beidzot bolseviku ievadito internacionalo kauzalitati Komunisma Revolucijai Cariska Krievija, un tas parak lielam, procentali, internacionalam sastavam, ir radusies diezgan interesanta reakcija so interesu grupu pecteciem un atbalstitajiem !!! ... Ka Cilovekam un lidzigiem !!! ... Mes visi zinam patieso tautas teicienu, 'Meliem ir isas kajas'. Tamdel Patiesiba un Taisniba tos noker un izlabo, atreak vai vela! Eh, Cilovek !!!!
gaura >čelovekam
g
Palasi "Boļšaja enciklopedija SSSR", "Istorija SSSR", "Istorija KPSS" , kas izdotas PSRS laikos - tajās ir ļoti daudz informācijas par represijām PSRS. Pat tajos laikos tās tika atzītas kā "nepatiesi represēts" (protams nedodot pilnu ainu par represiju apmēriem), arī vadošo PSKP un PSRS darbinieku nošasušanas tika atzītas. Bet Krievijas valsts un krievu tautas godu aizsargājošie kustībā "Memorial" ir devuši šausminošus faktus, kas balstīti dokumentālos pierādījumos no Krievijas arhīviem, arī par veselu tautu represēšanu un iznīcināšanu. Ļeņins un Staļins dabūjuši varu vispirms izšāva cariskās Krievijas inteliģenci. Rezultātā krievu tauta zaudēja svarīgu genofonda daļu. Tāpēc arī šodien priekšplānā izpeld tādi čeloveki.
nu nu
n
vēstures zinību analfabēts :DDDDDD
Zelma Birzniece
Z
Puškinam dzejolī piemineklis ir šādas rindas.....un muļķim pretī nerunā" Būtu interesanti ja tam saucamajam čelovekam" neviens neiebilstu.Vai runātos pats ar sevi?
un
u
Tad piepeshi krievi mainija valodu uz latvieshu. Kapec tu, Chelovek, nedari, ka tavi senchi darija?
Laimonis
L
Filma Padomju stāsts deva pamatīgu triecienu melīgajai krievu propogandai un parādīja ka Krievijas propogandas mašīna nebūt nav tik varena kā viņi paši iztēlojas. Nelīdz ne speciāla ''vēsturnieka'' nozīmēšana filmas apkarošanai, ne arī dažādu valstu ''antifašistu'' mobilizēšana.
!
!
Tad sanāk, pēc loģikas, ka ietekmīgie nemaz nav TIK ietekmīgi. Viss ir mūsu galvās, arī subordinācija, kam tāda patīk.
zini
z
Piebilde,dažiem te murgojušiem vajadzētu biežāk skatīties Krievijas televīziju,nesen rādīja sižetu par arheoloģisko izrakumu materiālu izstādi vietējā muzejā Sebežas pilsētā,komentētājs skaidrā krievu valodā stāstīja ,ka izstādē izstādīti šīs teritorijas pirmiedzīvotāju baltu tautu rotaslietas,ieroči un keramika,ja sāktu zīmēt karti kur pirms tūkstošiem gadu dzīvojuši balti,baidos,ka mēs ja būtu tik stulbi kā te viens otrs,varētu pretendēt uz lielu tagadējās Krievijas daļu,Maskavu ieskaitot...
lieliski
l
Tad jau drizuma beidzot saksies okupantu repartiacija, jo neatkaribu atguvushu kolonizetu teritoriju/valstu iedzivotaju sastava prettiesiska izmainishana ir jalabo saskana ar ANO lemumiem un kolonisti jaizvac.
Antons
A
Человек » . » Человек 00:23 00:36 . А, между прочим, русские в Латвии живут дольше латышей. Ведь латыши, как нация, возникли позднее русских. Итак, в Латвии жили и русские, и латыши - но латыши возникли позднее. xxx Murgot nevienam nav aizliegts.
Человек
Ч
Лгу не я, а как раз вы. Ваш вопрос дурацкий. Уже понятно, что вы хотите заняться крючкотворством: мол, русские в Латвии не национальное меньшинство, потому что... Потому, что они здесь живут мало времени, и т.д. Припомните еще "акупацию", которую, однако, никто в мире не признает, а речь идет лишь об инкорпорации, которая вполне законна. Теперь что касается того, у кого на Латвию больше прав по длительности проживания. А, между прочим, русские в Латвии живут дольше латышей. Ведь латыши, как нация, возникли позднее русских. Итак, в Латвии жили и русские, и латыши - но латыши возникли позднее. Интересный факт: на месте латвийского сейма еще в 13 веке была русская купеческая слобода. Так что все ваши выкрутасы и демагогия обречены на провал.
.
.
tipiski lielkrievu šovinista meli. ulmanis asimilēja, bet tie nelaimīgie, kas tika šim procesam pakļauti, bija lībieši, kas ir vēsturiskā minoritāte latvijā, atšķīrībā no krieviem. vai tev ir zināma eiropas savienības mazākumtautības definīcija?
lāčplēš>..cilvēks
l
Tu esi tipisks russeņu šovenistiskais mēsls,ka vienmēr visur tev rādās nacisti,fašisti,ka nu redz jūs russeņi esat baigie super puper pasaules glābēji,tāpēc vajag jūsu priekša klanīties līdz pat zemei un slavēt'slava osvoboģiķeļam Latviskoj zemļi ot latišej".Un zini lielākā daļa latviešu nez kāpēc ir pateicīga vāciešiem par to,ka uzbruka savienībai,ka daudzi spēja paglābties no represījām un daudzi aizbēgt trimdā arī mans tēvs ibīja visu dzīvi pateicīgs vaciešiem par to,ka viņa bernība tika pasargāta no sarkanās gnīdas.Tā ka savas teorījas par to,ka vācieši šeit noslepkavoja vairak nekā sarkanie izdzimteņi vari nepūderēt, tava vieta ir blakām Plīnerim un varat padziedāt par Salaspils nerealajām asins upēm no sarkanarmiešu un bērnu miesām.Patiesība jums dārgi maksā un par to jūs nēesat gatavi ne runāt,ne dzirdēt,tikai malt savu propogandu par svētajiem'atbrīvotājiem".
lāčplēš
l
Ta nu ir,ka grib piestādīt eirožidi rēķinu Russijai par padomījas noziegumiem,ja eiropa nebūtu ieinteresēta izsukt no Russijas naudu,tad nebūtu ne šitadas filmas,ne arī bļaustīšanās par padomījas noziegumiem,bet sēdētu visi klusu.Tā ka Putins ir licis jums visiem padomāt vai ir vērst piestadīt rēķinus par seņču sāpēm un ciešanām.
Человек
Ч
Это были приписки, которыми занимался режим Улманиса. Русские историки Латвии уже давно установили этот факт. Во время переписи населения при Улманисе русских и других записывали латышами, чтобы улучшить показатели националистического государства.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas