Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Eihenbaums: Dialogs ar Krieviju nevienu mirkli nav ticis pārtraukts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es gan ar zagļiem kaimiņos nesarunā
e
nav nekā kopēja
Drons
D
Pats, pats galvenais un butiskakais ir, lai visas trijas Baltijas valstis Igaunija, Latvija, Lietuva, un Polija pec iespejas atrask tiktu izvietots NATO valsts, lielo NATO valstu militaras kara bazes ka sauzemes ta juras kara bazes, pretrakesu sistemas, lokatori un tas jau bus si regionam garants, ka Krievijas agrsivie nacisti desmit reizu padomas vai ir verts uzsakt atkartotu Baltijas valstu un Polijas okupaciju. Ir jutams, pedejas deinas, ka kremla cekisti ir kluvusi tadi lokanaki, divkosigaki, un nav saubu ka vini daris visu iespejamo un neiespejamo, lai panaktu ka Polija un Baltijas valstis npielautu izvietot NATO valsts militartas vienibas, bazes, jo tas nozime, ka Krievijai pie pakalas bus uzraudziba un to nu vini vismazak cereja panakt ar savu agresivo, teroristisko, santazejoso, nekaunigo politku attieciba pret Baltijas valstim un Poliju. Latvija ir jaizvoeto sauzemes un juras arzemju kontingents, sauzemes kontingents ir jaizvieto Latgale, juras arzemju kontingents ir jaizvieto Liepajas kara osta.
Jānis Beigts Latvijā
J
Laiks Igaunijai un Latvijai apvienoties senā Livonijā un no Livonijas padzīt kā NATO ta Kanādu. Interesanti, ka Latvijs mēdiji nekad neko nestāsta par Igaunijas iedzīotāju izpratni par šiem 25 pēcPadomijas gadiem. Tikai dzirdam ko tur valdība, kāda iespejams tik pat liela mele, ka mūsu.
  • 0
  • 0
Viedoklis
V
Jā interesanti gan! Viņam žēl Krievijas iedzīvotāju!!! Bet vai Latvijas uzņēmēju nemaz nav žēl? Vai nav žēl to jau šogad pat presē atzīto vismaz 300 lauksaimnieku faktisko maksātnespēju, kas ir šī Krievijas embargo vistiešākās sekas? Un aiz šiem 300 piensaimniekiem stāv viņu ģimenes, cilvēki, kuriem viņi deva darbu. Pastarpināti viņi deva darbu arī vēl vismaz 700 tā sauktajam ar nozari netieši saistītajiem un vispār ar nozari nesaistītajiem. Tāda ir faktiski jebkura ražojošā uzņēmuma specifika un ietekme uz ekonomiku. Nejaukt ar Latvijā pastāvošajiem mākslīgi ieviestajiem primitīvajiem algoritmiem, kas reducējas uz vienkāršākajām aritmētiskajām darbībām Exel tabulā. Tā ekonomika nestrādā UN NEVAR STRĀDĀT!!! Tieši šī iemesla dēļ mēs esam tur, kur esam, bet visa pārējā muldēšana ir tikai uzmanības novēršana no patiesajiem procesiem, stāvokli un attīstības tendencēm!!! Plānā galdiņa urbēji! Nesaprotu kā var savu valsti tik ļoti nemīlēt! Un komentam "kukū" 2016.09.07 08:33 ir pilnīga taisnība, lai kā arī viņu necenstos noriet izcilības centra komanda. Tikai ar to niansi, ka mēs vēl joprojām vismaz politiķu līmenī uzskatām, ka starpvalstu attiecībās ir lietojami tādi primitīvie jēdzieni v-stu attiecībās kā draudzība, ienaidnieks u.t.t. Tās ir pilnīgas muļķības! Valstu, it sevišķi attiecībās, kur iejauktas tā sauktās lielvalstis prevalē INTERESES, INTERESES UHN VĒLREIZ INTERESES!!! Kamēr tas netiks konsekventi ņemts vērā, tikmēr Latviju kā tādu naivu pusaugu meiču piesmies visnelietīgākā veidā "izdomas bagātie lielie onkuļi un to dīdītāji"! Un viņu izdoma šajā virzienā ir bezgala bagāta!!! To ir pierādījusi vēstures gaita! Tāpēc Latvijai un līdz ar to tā iedzīvotājiem bieži vien nākas būt tik par savdabīgu smērvielu starp "lielajiem dzirnakmeņiem"! Un tiem, kas šajā procesā vistiešāk iekļūst, viņu tuviniekiem, nākas nenovēršami negatīvās sekas izbaudīt uz savas ādas!
Jānis Beigts Latvijā >Viedoklim
J
Piekrītu lielākai daļai slejā minētiem punktiņiem. Pielikšu vēl kādus: Latvijas auglīgāko zemi jau ir atpirkuši ārzembieki. To panāca pēcPadomijs latviešu valdība, kas apm 500,000 Latvijas iedzivotājus padzina uz ārzemēm darbu meklēt.un daudzi no kuriem pārdeva savus īpašumus. Mājās palikušie turas pie sava stūrīša zemes zemo nodokļu dēļ. Nav Latvijas lauku cilvēkiem naudas maksāt augstākus nodokļus. Tomēr drīz pienāks laiks, kad pēcPadomijas valdiba nodokļus cels. Tad Latvija izraisīsies ĪSTS HAOSS, jo visi steigsies savu zemi pārdot un cenas dramatiski kritīs. PēcPadomijas Latvijas vadibas radītais HAOSS, kads nebut nav beidzies ir lielāks drauds latviešiem ka Krievija vai kāds cits sasapņots murgs. Varētu teikt, ka tā ir Latvijas valdības nodevība pret latviešu tautu. Kā argumentēju citur, iemesls Latvijas sabrukumam sākās ar K. Ulmani un viņa garīgo padošanos Padomijas priekšā. Nerunāju par pretošanos Stalinam ar ieročiem, bet K. Ulmaņa garīgā gļēvulība veicināja latviešos traģisku garigo sabrukumu.Šīs padošanas sekas ir redzamas pēcPadomijas Latvijas valdībā, kura būs priecīga Latviju pardot Sīrijas, Irakas, Jemenas, un Lībijas bēgļiem, kam radīsies vairāk naudiņas kā mums.
  • 3
  • 0
kukū
k
Smiekli nāk, krievi pakļauj briesmām savus iedzīvotājus lietojot vietējos produktus? Jūs jeņķu un Kanādas cūkas varat rīt paši savu Frankenšteina barību ar antibiotikām un GMO, bet nevajag tik stulbi rukšķēt!
No kā ta pats pārtiec, vateni?
N
no pundureļa svētbildītes laizīšanas? Uz mātušku tak patriecams neesi
  • 1
  • 1
trolli, tinies uz savu Maskaviju
t
kamēr vēl vari
  • 2
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas