Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Eksperti: Zatlera teiktais par morālo pagrimumu daudzus varēja aizskart

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mix no viņsētām
m
Beidzot prātīgs komentārs - naglai uz galvas! Aglonā sanāk gan ticīgie no dažādām konfesijām un valstīm, gan arī neticīgie. Daudziem kopīgs ir - patiesības meklēšana, kura katrā gadusimtā ir bijusi grūts uzdevums. Ja vairāki no cienījamiem komentētājiem tur reiz piedalītos, tie ātri vien atskārstu cik nozīmīgs šis notikums ir visai Valstij. Nav ko bīties - ir neiespējami kādu pataisīt par katoli vienas dienas laikā! Ja pie reizes skeptiskie vai ciniskie komentētāji nopietnāk iepazītos ar Valsts prezidenta pienākumiem un darbu, tiem drīzi vien pārietu vēlēšanās ņirgāties un pulgāt. Muti palaist māk kurš katrs ielas zēns, bet labu padomu no viņiem neviens neprasa. Neatbildīga gvelšana un personu apsaukāšana mūsu valstij ir nodarījusi tā ja daudz ļauna un kauna, gan arī bijusi līdzvainīga pie tādu pašu neatbildīgu deputātu un amatpersonu pielaišanu atbildīgos vadošos amatos.
:):):)
:
ko no visa varu secināt-prezidents māk lasīt-uuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrāāāāāāāāāāā!!!!!!!!!
Pagāns
P
Rimsimies nu, nu nu jau visas ķibeles un krīzes tūliņ beigsies, katoļi beidzot iedomājās palūgt dievam... Būtu šie iedomājušies agrāk, dievs tak būtu viņus uzklausījis un to lietu nokārtojis. Tagad vismaz katoļus neskars ne bezdarbs, ne krīze, jo nevarētu tak būt, ka no visām tām lūgšanām nav nekādas jēgas... :DDD
Ābece
Ā
Bet protams, Sestdieni, ka dievs jāraksta ar mazo burtu. Piemēram: kara dievs Marss, mīlas dievs Amors utt. :)}
zaiga
z
Piekriitu !!1 Andrew.
Andrew
A
man driizaak ir jautaajums kaapeec vinjhs no katolju kanceles te maaca visus dziivot??es arii taapat kaa daudzi citi maksaaju nodokljus un arii taapat kaa daudzi citi neesmu katolju kopienas loceklis!..shai valstii veesturiski ir izveidojies taa ka ir daudz daudz vairaak cilveeku kas shos sveetkus neatziiimee un bazniica joprojaam ir atdaliita no valsts..kaapeec man par savu nodoklju naudu jaafinansee shis pasaakums un jaaklausaas stulba moralizeeshana no cilveeka kam papriekshu vajadzeetu tikt kaartiibaa pasham ar savu dubulto moraali
PILNAI LAIMEI
P
Grāfs Trubačevskis un viņa gars ar mums mūžīgi mūžos, amen...
cucka
c
JA JAU JūS ESAT VISI BAIGI PAREIZIE,ko ta jūs kritizejat Zatlera runu,ko brūkat vrsū,ja esat tie labiņie un taisnie,tak ,ja neatiecas uz jums,tad nav ko pievērst uzmanību ir jaiet savs ceļš un nav ko pievērst uzmanību lietām,kuras jums ir svešas,jārunā ir atklata runa,ja tauta ir slima,tad arī ir jāpasaka īstie slimības cēloņi,lai laicigi izārstētos no savas kaites neievedot nāvīgā postā.
ops
o
Purkšķis veidojas no gaisa maisījuma, kas reizēm no organisma izlaužas ar troksni, bet reizēm paklusām un nemanāmi. Tātad parasti purkšķis ir vējš vai gāze vēdera lejasdaļā, un, kā domā mediķi, tas rodas no atdzisušu gļotu uzkrāšanās; vājš siltums tās atlaidina, atmiekšķē, bet pilnīgi neizšķīdina. Pēc zemnieku un vienkāršo ļaužu domām, purkšķis rodas, ja uzturā lieto dažas vielas vai pārtiku, kas uzpūš vēderu. Vēl to var definēt kā saspiestu gaisu, kas, meklēdams izeju, skrien pa ķermeņa lejasdaļu un galu galā steidzīgi izlaužas, kas atradis izeju, ko parasti nesauc vārdā. Bet mēs šeit neko neslēpjam, tas 'kaut kas', par ko mēs runājam, izpaužas caur tūpli gan ar blīkšķi, gan bez tā: brīžiem daba to izdzen bez piepūles , brīžiem jāņem talkā māksla, kas ar šīs pašas dabas palīdzību padara purkšķa radības vieglākas, sagādājot apmierinājumu, bieži vien pat baudu."
Stupid...
S
Tāpēc jau skolas jāslēdz, ka domā tikai par mantu un baudu.
Milda.
M
Lauku tantes , tavai zināšanai, nabadzībā negrimst un uz Rīgu neskrien laiku tērēt tukši dzisinot muti pie Saemas vai kur citur. Viņa rušinās savā dārziņā un salīkusi gādā sienu savai gotiņai un varbūt stutē slinko mazdēlu lielpilsētā, lai tik tam kā netrūktu.
PETRIS
P
Diena kārtējo reizi parāda sevi,ka nostājas kristietībai otrajā pusē,nostādot sevi par kristietības noliedzēju un tiesi jau tas ir svrīgakais,ka Zatlers ir pateicis skaidri un gaiši,ka Latvījas valsts ir degradējusies un mēs esam visi saistiti ar šo valsti,bet daudzi negrib redzēt valsti balstitu uz kriestības vērtībām,ja rakstā uzdrošinās DIEVU uzrakstīt ar mazo burtu,tas parada šīs avizes valdības nostāju atbalstost amerikaniskās pezdurastijas un dēmonukrātījas idioloģīju,kur valstīj ir jānošķiras no Kristus Baznīcas,lai ta iznīktu,tak visi sie gadi ir dzivoti izlaidība,propogandejot rietumu izvirtīgās "vērtības".DIEVS SARGI LATVIJAS VALSTS PREZIDENTU ZATLERU!
reality
r
Ja domā tikai par materiālajām vērtībām, tad tas jau nav pagrimums - jo pagrimums ir skolu slēgšana un izglītības limeņa pazemināšana, alkohola pārmērīga lietošana, izvirtība u.c. - tie ''nāves grēki'' jau nava tikai domās - tie ''materilizējās'' dzīvē !
niko
n
nevajag apvainoties, kurš nav vainīgs, lai to neuzņem uz sevi, bet liela daļa publikas ir pagrimusi, jo domā tikai par materiālajām vērtībām... tā taču ir fakta konstatācija un vienalga kurš to pasaka!
sibīrietis.
s
Mīļā komentētāju čupiņa, tas ko jūs te rakstat jau liecina , ka esat pagrimuši . Katrs teikums,ar nedaudz izņēmumiem, izplata seska smaku, no kuras ilgi sāp galva.Beidziet tak vienreiz smirdināt. Nekas nav labi, prezidents noklausās Jauno vilni vai ierodās Aglonā, brauc uz olimpiadu vai ASV.....dar', ko darīdams, nekas nav pa prātam. Pagrimšana un amorāla uzvedība rodas no dīkdienības un nevēlēšanas pašam sev palīdzēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas