Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ekspremjers Krasts iestājas Reģionu aliansē

Latvijas Republikas bijušais Ministru prezidents Guntars Krasts pagājušo piektdien pievienojies Latvijas Reģionu apvienībai (LRA), iestājoties vienā no apvienību veidojošām partijām Reģionu alianse.

"LRA aktīvi gatavojas vēlēšanām un nostiprina savas pozīcijas, kas gan daudzām politiskām organizācijām, gan atsevišķiem cilvēkiem liek uz mums skatīties kā uz konkurētspējīgu spēku nākamajās Saeimas vēlēšanās. Mums ir liels gandarījums, ka LRA kā savas "politiskās mājas" izvēlas tik daudz cilvēku, kuri vēlas darboties Latvijas politikā, lai strādātu mūsu valsts iedzīvotāju labā. Tāpēc uzņemt savās rindās Guntaru Krastu, politiķi ar lielu pieredzi, mums ir ieguvums," paziņojumā medijiem norāda LRA valdes priekšsēdētāja Nellija Kleinberga.

"LRA ir politiskā partija, kas ir veidojusies un darbojas ievērojami atšķirīgi no citām Latvijas politiskajām partijām. Apvienību veido dažādu valsts reģionu politiskās partijas, kas ir guvušas vēlētāju atbalstu savā pagastā, pilsētā un novadā. Tas programmatiski nosaka LRA izpratni par sabalansētu valsts teritoriālo attīstību un pamato LRA organizācijas un lēmumu pieņemšanas demokrātismu. Es uzskatu, ka cilvēkiem Latvijā ir jābūt politiski aktīviem, un viens no veidiem, kā savu aktivitāti realizēt, ir darbība politiskā partijā. Es pievienojos LRA tāpēc, ka atbalstu visos Latvijas reģionos dzīvojošo cilvēku intereses valsts sabalansētā attīstībā un ticu, ka, realizējot LRA programmu, ir iespējams nodrošināt valstī pozitīvas pārmaiņas. LRA ir partija ar atvērtu, demokrātisku struktūru un noteikti ir viena no tām iespējām, kuru es aicinu apsvērt tiem cilvēkiem, kuri vēlas iesaistīties valsts politiskās dzīves procesos," savu izvēli pamatoja Krasts.

Pēdējos mēnešos, kad Latvijas politiskās organizācijas jau aktīvi sāk gatavoties 13. Saeimas vēlēšanām, LRA spēki arvien pieaug. Pagājušajā gadā ar partiju apvienību līgumu noslēdza tādas politiskās organizācijas kā 12. Saeimas deputāta Edvarda Smiltēna vadītā “Sabiedrība centriskai politikai” un Liepājas domes deputāta Jāņa Vilnīša vadītā Liepājniekiem. Tāpat LRA iestājušies arī Saeimas deputāti Arvīds Platpers un Silvija Šimfa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas