Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Ēlerte: baznīcai nav pamata prasīt iekļaut mācību grāmatā savu viedokli par homoseksualitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Igors
I
Baznīcai nav pamats ? Tūkstošgades pieredzei nav nekāda pamata ? Kas to saka ? Pieņemsim , ka baznīca kļūdās , bet kā ir ar dabu ? Kurš uzdrīkstās runāt pretī dabai , agri vai vēlu nonāk tur , kur daba norāda vietu tiem , kas nepakļaujas viņas likumiem .
Bolero_10
B
Cilvēks Dievam tic brīvprātīgi un baznīcā iet brīvprātīgi, nevis spiestā kārtā. Tu taču neej un nav arī tāda spēka, kas tevi piespiestu to darīt, vai ne? Jaunajā derībā tu nekur neieraudzīsi, ka Jēzus ar viltu kautko darītu.
!
!
Tev laikam būs grūti saprast, ka Dievs tā nav baznīca, katoļu vai vēl kāda cita, tā kā nejauc lietas par varām. Reliģija nav tikai ticība un uzskati, tā ir arī vara par prātiem.
dundurs
d
tāpēc arī Latvijā viss iet kūleņu kūleņiem- Bībeli nelasām ,jo esam vīlušies reliģijās. taisnība ir tikai dieva vārds- un neviens ministrs vai prezidents nekad nebūs pārāks par Dievu- vai tiešām tas vēl nav saprasts. ĒLertei sirds un prāts ir ciet- tas arī viss- šādu viedokli vispār nav ko lasīt- viņas vara būs varbūt vēl tikai dažus mēnešus, bet Dieva vara būs vienmēr- un visi to redzēs, arī šī ministre.
:))
:
Baznīca kādreiz pat dakšiņas neļāva lietot, jo dievs, redz, cilvēkam pirkstus esot devis... :D
!
!
Elertes kundze ir cieši saistīta ar šo prversiju tāpēc jau uztraucas ka baznīca varētu paust savu viedokli par patiesību.
Sarmītis
S
Tas ka Sarmīte ir rozā sen ir skaidrs visiem. Skumji, ka viņa savu gultu velk valsts politikā.
Maija
M
Ja mācību grāmatās tiek ievietoti klaji tendenciozi izteikumi bez alternatīva viedokļa, tas liecina vien par "izglītības ekspertu" neprofesionalitāti un nespēju pildīt savus pienākumus. Mācību grāmatās vajadzētu būt viedokļiem, kas mūsu nāciju ceļ, nevis veicina tādu pārliecību iesakņošanos tautas apziņā, kas grauj jau tā nožēlojamo demogrāfisko situāciju mūsu valstī.
ee
e
Elerte arī ir homītis ?
hrv0301
h
meitān nerunā par to kur pietrūkst izglītības...............
hrv0301
h
tikai galīgi neizglītoti pajoliņi noliedz Dievu kuru atzīst pasaules spožākās atomfizikas zvaigznes ! Nu jā......Elerte jau atzīst tikai homīšus un citus slimos !
Gaisma
G
Noskaidrosim ,kas tad ir baznīca?Daudzi domā ,ka baznīca ir radusies pēc cilvēku inicatīvas.Nē! Baznīca ir Dieva iestādījums,kurā pulcējas Dieva draudze,lai pielūgtu ,pateiktos, pagodinātu Dievu Viņa mīlestībā, taisnībā,svētunā, varenībā ,godībā un spēkā,un lai pateiktos par Dieva lielo žēlastību ,par Viņa Dēlu Jēzu Kristu ,mūsu Kungu un Glābēju,Pestītāju, kurš ir dzīvs pie Dieva Labās rokas paaugstināts debesīs Godībā un slavā,kā kungu Kungs,un ķēniņu Kēniņš.Viņš ir patiess Dievs un patiess Cilvēks. Jēzus Kristus rokās Dievs ir nodevis visu varu,lai Viņš valdītu visā visumā..Jēzum Kristum pieder visa vara debesīs ,virs zemes un zem zemes pāri visām valdībām ,varām un spēkiem šai pasaules telpā.Viņš valda kā Kēniņš un Viņa Vārds ir pāri visiem vārdiem,un Viņa vārda priekšā locīsies visi ceļi debesīs un arī virs zemes, un katra mēle atdzīs Jēzu Kristu par Kungu Dievam Tēvam par godu. Viņam Dievs ir nodevis visu varu,lai pakļautu visu ļaunumu zem Jēzus Kristus kājām.Mēs kā Dieva bērni ,kuros dzīvo pats Dievs , esot viņa bērni un Jēzus Kristus liecinieki virs zemes,paužam Viņa nostāju, un Viņa Vārda patiesību,kuru Viņš mums ir atklājis.Dievs ir licis mums būt par pasaules gaismu un zemes sāli,lai mēs pasludinātu Kristus Evaņģēliju,lai cilvēki nāktu pie savu grēku nožēlas, Dieva atdzīšanas, un Dieva patiesības,un caur Kungu Jēzu Kristu salīdzinātos ar Dievu Viņa taisnībā,un saņemtu Dieva piedošanu par saviem grēkiem,un saņemtu mūžīgo dzīvību un dzīvi kopā ar to Kungu,tagad un mūžībā. Vai kādam vēl ir kādi jautājumi,kāpēc baznīca protestē pret grēku, tāpēc ka Dievs nostājas pret grēku.Dieva vārdā skaidri un gaiši ir pateikts kā homoseksuālisms ir grēks,un kas tādas lietas dara un nepārtrauc šo grēku ,saņems Dieva sodu, pazudināšanu ellē.Nēļausim šim nāves grēkam sevi reklamēt, un ienākt skolās ,lai nebojātu mūsu bērnus.Tā ir nāves kultūra,kurai jānostājas pretī.
homo
h
Vai kāds, kas slīkst, kliedz "Palīdzi Valsts"?
Psihologs
P
Kādas orientācijas eksperti drīkst izteikt savu viedokli?
Ojārs
O
Man ir vēl viens alternatīvs viedoklis par homoseksualitātes skaidrojumu. Uzskatu, ka arī ar to vajadzētu papildināt 9.klases mācību grāmatas saturu par homoseksualitātes skaidrojumu. Vai tas man jāiesniedz izglītības un zinātnes ministra preses sekretārei Ingai Bandeniecei vai tieši izdevniecībai "Zvaigzne ABC"?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas