Laika ziņas
Šodien
Migla

Ēlerte: Finansējums pedagogu algām piešķirts caurspīdīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
papucis
p
% gadus ""atpahaļ"'jau runāju ,ka mums ir ""padumji izglītotie bērni"'.Kōča aizvācās,bet problēmas PALIKA.Aug "'puskoka lēcēji""-kas nako nevar dot Latvijas Zinātnei.
Finansu ierednu "treknumi
F
Ak ka tomer gribetos lai vecaki, skolotaji un politiki iedzilinatos un saprastu ka bijusas Finansu ministrijas ierednes Sudrabas vaditas Tautas Kontroles priekslikumi finansu parvaldei izglitibas sistema tiesa veida lej udeni uz Smilsu ielas ierednu dzirnavam. Kapec mes esam iedomajusies ka ieredniem valnu ielas ieredni smilsu ielas kolegu vadiba zin labak kas vajadzigs musu berniem, neka so bernu skolotaji? Prieks kam skolai direktors, ja vienigais ko vinam liek darit ir pec iespejas precizak izpildit Rigas birokratu instrukcijas?
jautrais
j
.. manas domas, ka tie saucamie skaidrie kritēriji ir baigās samazgas....
Eve
E
Ēlertes kundze!!! Beidziet nodarboties ar demagoģijum, ar vislielāko liekulību, ar savu panaivo vēlētāju muļķošanu. Lai Jums veicas, bet nemaitājiet ar savu klātbūtni pārējiem dzīvi, jo Jūs laikam nezināt, kas ir dzīvot no nieka grašiem, kas ir skaitīt katru santīmu....
skalets skapī
s
švaki Sarmukam ar ekonomisko domāšanu, kamēr tiks pie gaismas pils grāmatām, visi pedagogi būs kļuvuši caurspīdīgi.
Vienotības triumfs
V
Kāda taisnība tur ekļertei? Tā ir vienkārši šantāza, jo tad pašvaldību daļa būs jāformē kā piemaksa, bet vēlāk varēs pārmest pašvaldībām kāpēc tās maksā piemaksas un šo daļu nokonsolidēt no pašvaldību budžetiem... Meļi- Vienotības triumfs.
Tautas kontroles
T
Juridiski taisniba ir Elertei, bet pec būtibas gribētos kaut uzvaretu Usakova viedoklis. Ja mes skolu administracijai un skolotajiem uzticam savus bernus, tad nevajadzetu but problemai viniem uzticet musu naudu. Tomer ja Kulturas, izglitibas, Finasu un Tautas kontroles ieredni doma ka siem direktoriem naudu uzticet nevar, tad man rodas jautajums ka drikst uzticet bernus.
To putins
T
Jā kopējā summa nav palielinājusies, bet KM prasa, lai tiek slēgts līgums par noyeiktu apmācības stundu skaitu, kas ir nepietiekami, lai pedagogam sanāktu pilnvērtīga slodze un alga vismaz Ls 250. Ja pašvaldība grib maksāt vairāk, papildus slodzes stundas, tad tas jāda ar atsevišķu līgumu. Tas ir absurds - vairāki arī stundu saraksti, grafiki, katram finansējumam savs atvaļinājuma apr''ekins un slimības nuadas. Birokrātija?
putins
p
. Nu gan Ušakovs samuldējies:-), KM finansējums pedagogu algām ir tieši tāds pats kā pagājušajā gadā, tā, ka par kādu samazinājumu nav runa. Šamais iet sava Maskavas drauga Lužkova pēdās, spļaudams akā, no kuras pašam var nākties dzert. Ja turpinās šādi nepamatoti braukt virsū valdībai, kas piešķir no sava maka Rīgai neskaitāmas, daudzos miljonos mērāmas mēŗķdotācijas, tad ātri tiks atrasts iemesls, lai šo nomestu no amata..
jebanots
j
kritērij ir skaidri - pedagogiem barankas caurums, elertei sviestmaize ar ikriem. nevajag izteikties, ja ar to saprašanu tā pašvaki

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas