Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Ēlertei bijušā padomnieka rīcība, iestājoties Lindermana partijā, nav saprotama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Elertei vajadzetu zinat, ka ta asinis sauc stiprak par visu... un TADEL TADS drikst uzmest vienalga ko, LAI TIKAI SASNIEGTU SAVU S MERKUS... !!!!
lala
l
Nav brīnums. Pirms iepriekšējā referenduma vienotības izprovocētās histērijas laikā ļoti daudziem lojāliem krieviem, Latvijas patriotiem, bija jādzird debīli uzbraukumi par to, ka viņi esot piektā kolona un ka viņu ģimenes ir jāizsūta, ka viņi paši nedrīkstot strādāt savos darbos, jo, lūk, nepietiekoši mīlot Latviju. Sajūta "es esmu normāls Latvijas krievs, bet man ir jāpārcieš šīs preteklības" daudziem atvēra acis par to, kas tad ir īstie Latvijas starpnacionālā naida kūdītāji - Vienotība un NA. Tāpēc nav brīnums, ka daļa no normālajiem krieviem ir pieteikušies kustībās, kas agresīvāk cīnās par krievu tiesībām Latvijā. Tā turpināt, Vienotība un NA - uzvara pašvaldību vēlēšanās garantēta. Ja izdosies histēriju pavilkt, tad arī saeimas vēlēšanās. Tikai pa to laiku visi krievi būs aizbraukuši vai arī palikuši ļoti radikāli. Varēsim atlikušos izsūtīt un dzīvot laimīgā 10.gs. latviešu zemnieku sētā.
lietussargs
l
Meirovica biedrība.He, he.
Balts
B
Elerte,kas gan tur nesaprotams, jo jums nav ne morāles, ne cieņas ne valsts. Tādie kā jums interesē jūsu ego un iedoma . Kaut arī jūs neko nevarat un neilemjat ...Tad kāpēc murgot pa tukšo? Elerte brauc uz laikiem un palīdzi novakt kartupeļus ...pašai būs lielāks gandarījums ...
nu gan
n
Cik pretīgs feiss rēgojas! No rīta tādu redzot sabojāta visa diena.
----> AAAA
-
Nesajauc Sarmīti ar kosmopolītu Aivaru Ozoliņu.
sabiedrība nemīl kangarus
s
Angliski tādus kā Bezdņikovs sauc par "turncoat" (tādu, kas mēteli apgriež otrādi).
pelcis
p
kā sieviete var būt ar tik sliktu intuīciju , pie tam Sarma esot pat miljonāre. Šada tipa cilvēkam būtu jāredz otram cauri jau ar pirmo acu skatu. Brīnumi notiek un šis čebureks ir piekrāpis gudro žurnālisti.
Ivars Graudums
I
Shitais Berdnjikovs ir laikam tas pats padomnieks, vecticiibnieku peectecis, kas reiz iestaajaas par kopeejaam skolaam valsts valodaa. Tagad vinjam laikam ir prats aptumshojies, bet varbuut , cerams atkal buus labaak! Un pret asimilaaciju 2. vai 3. paaudzee nav ko iebilst, ja taa notiek briivpraatiigi. Dabiigi asimileeti tiks arii aizbraukusho latvieshu peecnaaceeji, ja tie neatgrieziisies Latvijaa. Tikai latvieshiem Latvijaa jaapaliek latvieshiem, krievi Krievijaa var palikt krievi! Taada ir dabiigaa attiistiiba.
hohma
h
Kadi idioti, kretini ir Latvijas politki, prezidenti, ministri tadi idioti, kretini ir vinu padomni9eki. Latvijas valsti, latvisu tautu. pedejos 20. gados nabadziba, posta, bankrota, bezceriba, pazemojuma ir novedusi tiesi sie Latviajs kretini p[rezidenti, ministri, ieredni, deputati.
vāciņš
v
Abiem maskavas skola, abi neko nesaprot, abi miljonāri.
lno
l
Nabaga Ēlerte! Kārtējo reizi atkal nesaprot:)
Vanags
V
S.Ēlertei vispār ir problēmas ar saprašanu. Kā viņa izvēlējās sev padomnieku tā tie, kas izbīdīja Ēlerti ir Latvijas valsts nodevēji vai arī cilvēki bez elementāras sapraašanas.
Vilis
V
Ja nav saprotama,tad nav ko pašai nodarboties ar politiku.Pati esi aitasgalva.Padomnieki ir jāpārbauda un ja parbaudi ir izturējuši,tad jāmīl.
būtu labāk
b
Gada putra, Sarmīte?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas