Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Emsis atvēris konsultāciju firmu un par dzīves kvalitāti nesūdzas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V
V
Lai Emsis nosauc to pašvaldības uzņēmumu, kas viņam maksājis par konsultācijām.
ĀrprāC
Ā
Kādam muļķim ir jābūt, lai šitam pajoliņam lūgtu padomu ????
zinu
z
Konsultee kaa privatpersonai dabut 3 miljonu kreditu, ka piemeram Birkavs dabuja.
darbs policijai
d
Vinu konsultaciju biroji ir partiju naudas atmazgasana. Jo nekadas konsultacijas tur nenotiek, ne ari kads tur spejigs ko konsultet., ne ari kads tur iet pec konsultacijam.
bezdarbnieks
b
Nu, ja man kāds portfeļos un Brīvības bulvāri nestu naudu, tad es arī tagad nesūdzētos pa dzīves kvalitāti
sōla
s
Veca anekdote. Kādam kaislīgam runcim, kurš katru pavasari rīkoja turnīrus ar citiem sugas brāļiem un neļāva gulēt apkārtnes iedzīvotājiem, viņa saimnieks (apkalpojošais personāls?) nogrieza vienu oliņu. Nākamajā pavasarī šamais atkal bija klāt un lika trūkties pārējiem runčiem. Tad saimnieks aizveda šamo uz klīniku un lika nooperēt arī otru oliņu. Nākamajā pavasarī šamais atkal bija barā. Kāds jauns, izskatīgs runčuks viņam uzsauca: "Mjau! Ko tad tu, vecais einuh, te meklē? " -- Es konsultēju."
virinātājs
v
atveert var firmas durvis , mētelīti, graamatu ,reeķinu ...kas zin ko veel var atveert?
eiro
e
Te taču arī jārosina krimināllieta. Pret V.V.Freibergas konsultāciju firmu ierosina lietu, kad konsultēja Liepajas pašvaldību, bet kā te raksta cilvēki, Stopiņu pagasts arī ir cietis no šī Ostapa Bendera firmas.
Lasītājs
L
Emsis atvēris grāmatu, Emsis atvēris konservu kārbu, Emsis pats atvēris durvis... Kāpēc nav ziņu par šīm lietām??? Vai virsraksts ziņai tāds jokains.
aksis
a
manuprāt, šādas Emša tipa "konsultāciju" firmas māca un palīdz, piem., ārzemniekiem nopirkt Latvijas zemes, mežus (jau 30% izpirkti), izmantojot labi zināmus, bet īpaši atstātus likumdošanas robus, apčakarēt jau tā nabago valsti. Emsis noteikti gūst no tā personīgu labumu - pelēkie darījumi vienmēr ir labāk apmaksāti, kā godīgais bizness likumdošanas ietvaros.
Kuiļu Žanis
K
Milzu Lembis!
Vērotājs
V
Emsis vizuāli ir stipri līdzīgs ,,12 krēslu,, komiskajam personāžam Kisam,pieņemu ,ka viņa darbošanās arī līdzīga Jautājums,kas ir Emša boss?
laucinieks
l
Stipendija laikam bija liela,ir caurumi likumos kurus viņš zin,zaļā josta?????
No Saturna vērotājs
N
SIA "Eirokonsults" - izmanto savus vecos galus un saņem pašvaldību un ministriju pasūtījumus p.p. par ietekmi uz vidu novērtējumiem. Ļoti nekvalitatīvi strādā, ir pieņēmuši skandalozus un pretrunīgus ieteikumus, p.p. Stopiņu novadā. Firmā strādā viņa partijas biedrs Feldbergs. No zaļās idejas ne smakas - kuri vairāk samaksās, pa to ceļu attiecīgi ieteiks vai neieteiks būvēt. Tiek iznīcinātas cilvēku eksistences (gadiem un paaudzēm attīstās saimniecības), iznīcināti meži, bet šiem pseidozaļajiem ir pie ķermeņa smaguma centra.
rex
r
Viņš konsultē savus klientus, kā visdrošāk aizņemties 10000 no nepazīstama drauga traktora pirkšanai, ielikt šo naudu portfelī un atstāt ēdnīcā zem galda - žēl tikai, ka portfeli paņēma ne tas cilvēks,kuram tas bija jāsaņem, bet kam gan negadās kļūdīties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas