Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Fliks arvien ignorē VID

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
No šīs lietas iznākuma būs atkarīgs arī tas, vai citiem būs kaut rudimentāra motivācija sadarboties ar VID un maksāt nodokļus. Precedents.
Santa Klauss
S
Ja Latvijas tiesu vara zaudes Flikam, tad taa nekam nav verta. Tad taa darbojas tiesi taa kaa slikts skolotajs, kas stav klases prieksaa, bet visa klase auro un metajas ar papiriem. Ja Latvijas tiesu instances netiks galaa ar Fliku, tad tas ir jalikvidee, jo nav jegas uzturet par bargu naudu to, kas nekam neder! Veltiga naudas izkskerdesana.
filozofs
f
Fliks paarliecinaats par savu drošiibu , jo liek visu uz to , ka nekaada skandaala nebuus , vismaz aatraak kameer partiju iipašnieku trijotne jutiisie stabili savaas poziicijaas , ja viņi tiktu seedinaati uz cietaa tiesas noziedznieku sola , tad viņam buutu cita valoda.., piemeers nav taalu jaameklee , Birkavs ceļa bleedis un diedelnieks veel turaas tikai taadeeļ , ka Šlesers pievaacis savaa paspaarnee šo noziedziigo partiju , kura saucaas Latvijas ceļš, šiis savieniibas radiišanai tad ar aizgaaja tie 2 000 000 ls izkraapti no valstij piederošas bankas , par to jau pienaaktos 10 gadi kaa minimums , apgrozot valsts naudu, meeraamu miljardos , Ameerikas bankaas un fondos cereeja nopelniit un atgriezt atpakaļ , bet jautkaa viss nejauši nospeeleets un valsts kasee palika caurums no barankas , Kuutria itkaa nejaušais maajiens par sociaalaa budžeta miljardu ( tie bija teju 2) izlietojumu politisko vajadziibu nepieciešamiibai to tikai apliecina , no kurienes peec Juusu domaam tik mazas valsts bijušie premjeri tiek pie taadiem iipašumiem ??? viens nopeerk visu ķiipsalu , cits paņem paari 2 000 000 ls no valstij piederošas bankas aci neaizmiedzis , cits nopeerkot akcijas par pusmiljonu saka ka taadu naudu nopelniit viņam esot kaa divus pirkstus ap**zt , citam 29 000 000 ls verts vekselis uzrodas nez vai no puķu andeles , jebšu iipašumu izdeviigas privatizaacijas , vieniigi veel mazais berluskoneens veel nav seedeejis premjera beņķii , totie pabijis Matiisa ieslodziito kameraa , ne ar ko neatšķiras no bijušajiem premjereeniem , jo daasni tiem liidzeejis tikt pie iipašumiem , izlaupot valsti lielos apmeeros , caur to iepludinot 7 000 000 ls valsts likumdeveejaa 2 gadu laikaa to uzpeerkot , taadeejaadi radot mafiozu struktuuru , ļaujot šiem visiem trijiem , lai arii vienam otru neciešot , tureet varu savaas rokaas , tagad arii teepisti teemee uz apvieniibu ar šlesakoviem , jo citaadi naakošajaas veeleešanaas var palikt jaņos .
ērce
ē
Kaut gan Vācijā dzimis un Vācijas un Amērikas augstskolās izglītojies, Fliks ir pievienojies Austrumeiropas oligarhiem, kuru acīs likumība ir nahuj... Tagad redzēsim kurš ir stiprāks, oligarhs Fliks vai Latvijas tizlā valdība.
butu interesanti
b
Butu interesanti uzzinat kur Fliks nema naudu 47% airbaltic akciju iegadei.. kad pirms pirkuma cik atceros vins pats izteicas ka esot gandriz vai nabags.Vai tur nebus kaut ka nokluvusi caur kadam mahinacijam tie 4 miljoni ls valsts nauda ko Slesers sava laika dasni pieskira lidostai it ka drosibas uzlabosanai?
lops
l
Deportet shito pretigo frici sen jau vajadzeeja!
KAMPĒJCŪKU BRIGĀDE
K
UZ SIBĪRIJAS KONCENTRĀCIJAS NOMETNĒM , TO GNĪDU , ŠLESERA ŠOFERDĒLĒNU !!!
standzinieks
s
Flikam nav laika iesniegt deklarāciju, viņam jākaltē sausiņi.
deutsch
d
"Flikam ir taisnība, tācu būs inetresanta jaunā tiesvedība, kas var beigties ar starpautisku skandālu jo viņš ir investors!" - kaads investors,par ko jus murgoiet,ko? tas ir krapshana aijzkuras slepjas karteja sheema, nu nav shim flikam tadas naudas un nekad ari nav bijis,bus taa pat kaa ar birkavu, maksligi samuhljoti krediti pret kjilu kas pacmit reiz zemaka par izsniegto kreditu! investors, blin atradies, plika diida,kas bez shlesera piesega un latvijas nodoklju maksataju naudas iegrustas air baltic pats par sevi , kaa managers ir nule un sava vacija sedetu parasta kantoriti,pirstu un urbinatos deguna. vnk musu vid ir pa isu rocinjas,normala valsti,ari pie musdienu sashkjobitas likumdoshanas,flikusha sedetu aijz restem par tadu atieksmi pret valsti un taas likumdoshanu. nekas,kaa saka krievi "сколь верёвочка не вейся, а конец всегда придёт! ", ARI TADIEM POFIGISTIEM KA FLIKUSHA NAKSIES STATIES TIESAS PRIEKSHA UN CERAMS SANJEMS PA NOPELNIEM,6 GADUS CIETUMA!
XXX
X
Likumi ir rakstīti bailīgajiem. Drosmīgie tiem uzspļauj un nepilda.
Vientulais vilks
V
Kas atlauj rikoties ar valsts naudu kaut kadam pasaules klaidonim?Vins tacu par savu ricibu neatbild.
Viesulis
V
Suns zina, ko ir ēdis - Bertoldiņam labāk vajadzētu savlaicīgi atkāpties, jo pretējā gadījumā klajā nāks tāda šmuce, ka nāksies sēdēt...cerams -kopā ar savu drauģeli Atslēdznieku!
rozes
r
Spriedums to nenosaka, Flikam ir taisnība, tācu būs inetresanta jaunā tiesvedība, kas var beigties ar starpautisku skandālu jo viņš ir investors!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas